2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Cnm benim üçüncü gebeligim bu kız 35 oglanda 36 da doğmuştu bende. Kızda sancım kaşık ağrısıyla başlamıştı oglanda karın sertlesmesiyle başlamıştı bunyeden bünyeye degisiyor
Benim ilk olucak o yüzden hiç bişi bilmiyorum benimde erkek sertlesme oluyor ay hecanlandım bak doktor ne dicek bakalım senin hep erken baslamıs ama demekki o yuzden simdiden baslıyor sancıların normal demekki

Benim ilk olucak o yüzden hiç bişi bilmiyorum benimde erkek sertlesme oluyor ay hecanlandım bak doktor ne dicek bakalım senin hep erken baslamıs ama demekki o yuzden simdiden baslıyor sancıların normal demekki
Bilmiyorum cnm ya zamanında doğsun bana yeter Allah'ım hepimizin kini zamanında kucağına almaya nasip etsin inşallah

Bugün 31 hafta oldum ikiz bebek ayni sekilde kesinlikle yürüyunce cok agrim oluyor oturuyorum her yerde de oturacak yer bulmak zor. Zaten kaplumbaga hizinda ilerliyorum. Ama artik evden cikmamaya baslicam sanirim. Bugün ciktim hic ilerleyemedim gelince de sancim oldu

Gümüş kapakları iyi diyorlar denedin mi

Benim kırkta doğdu ilki imdada erken başlamıştı aslında bazısı gerçekten bekliyor bazısı beklemiyor

Bence de mümkünse eğer çıkma evden ikiz gebelik ne kdr dursa okdr iyi canım 35-36-37 ye gider inşallah

Ben cikmiyordum carsiya
26 haftada başlamisti şişkinliği m yureyecek halim yoktu bende hastane dişinda cikmiyordum

Gogsum acildi saga saga canim cok şükür ama sutum azaldi bebek olmayinca bu durumda ne yapilir bilmiyorum bebegimi istiyorum
Bestlak damla var eczanede üstünde yazdığı gibi kullan sütün artar inşallah bol su içmen ve rahat olman gerekiyor çünkü süt hormonları stres altında çalışmıyor,

Ah ben bi tanesiyle senin yasadıklarını yasıyorum seni hayal edemiyorum rabbim yardım etsin hepimize normali buysa yapcak bisi yok ama erken dogumu tetikleyen bisey mi diye hep korkuyorum yarın ögrenmiş olcam

Gümüş kapakları iyi diyorlar denedin mi
Hayir o zaman hic bilmiyordum koruyucu kapak. Aventin aldim ben bu sefer yorumlari cok guzeldi. Insallah ise yarar

Benim doğum sonrası göğüs ucum aşırı yara oldu ama benden başka.kimsexe olmadı etrafımda oda bana denk geldi işte okdr kötüydü ki şimdi yine olur mu diye korkuyorum elbet ama bişey almadm çünkü olacağı varsa oluyor. Olursa hemen gümüş kapakk vs alırım diye düşünüyorum birde zeytinyağı denicem ve tahini. Yağını demisti.biri onu en en son aşamada fito.krem

Gogsum acildi saga saga canim cok şükür ama sutum azaldi bebek olmayinca bu durumda ne yapilir bilmiyorum bebegimi istiyorum
Dayan güzelim sagliklica bebeğini alıp evine gideceksin. Sen 2 saate bir sağ uzulecegin zaman bebeğini düşün üzüntü sütü çok azaltıyor. Onun sana sütüne ihtiyacı var çok zor ama bugünlerde geçecek. Süt yapıcı şeyler yemeye calis 2 saate bir sağ sana azalmış gelse bile bebeğin azıcık buyuyo emmeye başladığında çoğalır tekrar hiç telaslanma.

Ben doktorumla konuştum krem alıp başlayacağım 34.haftada, göğüs ucunu uyarmadan üstten üstten hemen sürüp geçeceğim

Hangi markayı kullanmıştın?
Laniloh mu linolin mi varya baya kişi memnun yıkamaya gerek kalmıyor ondandi. Birinde mustela birinde ondan kullandım tamamen benim yapımla ilgili sanırım hafifletse bile illa ki yara oldu. Bana biraz çektirdi. Ama bebeğinin karnı doyunca unutuyor insan acısını

Benimde öyleydi geçici bir süreç olduğu için kendimi korkutmuyorum sende korkutma. O zaman nasıl alistiysa göğüslerimiz yine alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…