2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Şuan 33+4 um bayramın ilk günün 38+5 oluyorum eğerki sezeryan olursa bayram girmeden hemen alır diye düşünüyorum cumartesi yada pazartesi falan ya 38+1 yada 38+3 de diye düşünüyorum
Doğuma az kaldıgı için doğarsa doktor olmazsa diye korkuyor eşim sezeryan olursam ama bayramdan önce halletmiş olur doktor diye düşünüyorum seninle öyledir galiba sen kaç haftalıksın suan ?
Doktorun sezeryan önerdi mi peki sana senin istediğin dışındada böyle bi yorum yaptı mı ?
Bakalım dedim ya ben daha konusamadım doktorla o sezeryan önerir mi yoksa sen bilirsin mi der yada çatı muaynesine kadar bekleyelim o zaman karar veririz mi der bilmiyorum belkide ben kendim karar veirrim sezeryana suan iiçin kafam karısık akışa bıraktım bebişlerimiz saglıkla gelsinde nasıl oldugu sorun değil

Neredeyse aynıyız canım ben de şu an 33+1'im. Evet 26-27 Haziran alalım diyebilir doktorlarımız bize. Bana doktorum istersen yine normali deneriz ama sana risk yok diyemem dedi. Olabilecekleri anlattı. Mesela normal yapalım dedik, o sancıları çektik, dar alandan geçerken kordon sıkışıp bebeğe kan akışı yavaşlayabilir hatta Allah korusun belki durabilir o zaman da bebeğe oksijen gitmeyecegi için apar topar sezaryene çevirmek zorunda kalabiliriz dedi. He bu olmayabilir de ama benim her ihtimali söylemem gerek bu olmaz diyemem risk yani dedi. Ben de bebeğe de kendime de eziyet olsun istemiyorum riske gerek yok sezaryen olsun dedim.

32+0 daha sekiz gün fazlasin bendenn

Amiin insallah saglikla eve gececeksiniz hep beraber. Aklimdasin, dua ediyorum

Bence bu kilo işine kesinlikle takılmayın zaten şeker yüklemesi yaptırmışsn bişey çıkmamış bir ayda biranda şeker mi çıkacak da üç gün takip istiyor anlamyrm çocuğun iri gelişmesi illa şekerden mi demek ki iyi besleniyorsun besin geçişi güzel demektir. Ha birde bu ultrasondaki kilo işine ben asla guvenmyrm artık. Şöyle bi ornek verym sana kendimden 28+6da kendi doktruma özele gittiğimde çocuk 1592 gram çıktı iki haftadan bile fazla öndeydi ozaman sonra ben 29+6da tam bir hafta sonra devlete gittim tahliller için doktor 1500 gram dedi. Dusun aradan tam 7 gün geçmiş çocuk kilo almayı bırak zayıflamış yani olcumler yalnıs ikisinden birinde. Sonraki gün sonuçlarımı göstermek için tekrar doktora gittim 1500 ölçümdn birgün sonra yani 30+0 1648 gram çıktı kendi ozeldeki doktorumda. Bende bir hafta önce 1592 demistiniz dedim önemli olan kilo alımının durmaması fln dedi ama kesinlikle ölçümler yalnıs. Benim bu konuda güvenim çok sarsıldı artık asla güvenmem sırf doktor öyle dedi diye de çocuğu erken aldırmam. Örneğin arkadaşım iki hafta önce doğum yaptı 38+0dı nstde çocuk az hareketli çıkmış doktoru da bebek ağır hareketli doğum kanalına giremz riskli zaten kilosu önde ogunki ölçümde 3800 demiş çocuk aynı gün 3150 gram doğdu. Kızın sütü gelmedi mama başladı çocuk ememedi fln birdunya sıkıntı. Doktorlar bu kilo işini abartyr. Kafanıza takmayn derim.

Canım arkadaşlarım, sizin de böyle zaman zaman regli ağrısı gibi ağrınız oluyor mu? Ara ara oluyordu ama yarım saattir falan böyle regli ağrısı gibi bir ağrım var. Bebek de hareket ediyor buarada gitsem mi doktora yoksa normal mi bilemedim.

Selam canım, bende 32+0 da gittiğimde 2.100 gr çıktı 2 hafta önden dedi, benimde şeker yüklemem ve diğer kan tahlillerimde bir sorun yoktu, kendi doktorum da önden gidiyor dedi, ben sordum bi sıkıntı var mı diye yok hayır olabilir bu dedi hiç takılmadı, içini ferah tut

Canım bende olutor pzellıkle daha onceki yumurtlama donemlerimde uzan braz dinlen yorma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…