- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 23
- 28
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.701
Şuan 33+4 um bayramın ilk günün 38+5 oluyorum eğerki sezeryan olursa bayram girmeden hemen alır diye düşünüyorum cumartesi yada pazartesi falan ya 38+1 yada 38+3 de diye düşünüyorumMedusaa00 Allah senden de razı olsun canım evet bilsek de ciğer olayını, anlık panik yaşanıyor aynısı ilk öğrendiğim gün bende de oldu şu anki sakinliğime bakma anne olmak çok başka tüm canımız orada bizim bütün mantık gidiyor o an. Benim doktorum da geçen kontrole kadar bekleyelim kurtarır belki dedi ama geçen gördük ki hala boynunda. 31.haftada gitmiştim artık kurtarması mümkün değil çünkü 2 kg oldu alanı çok daraldı dedi size de o yüzden demişlerdir. Not almıyorum ben hareketlerini zaten çok hareketli bir bebek alan daraldığı için beni de zorluyor artık hatta acıtıyor bazen. Korkutma kendini bazen de uyuyorlar falan ya hemen canını sıkma sakın Haftaya tekrar gideceğim. Artık sezaryene karar verdim riske atamam normal doğumla. Sezaryen olursa bu gibi durumlarda 38. Haftada alıyoruz dedi, senin 38. hafta ne zaman? Benim de bayram haftası 38. oluyor aynı mıyız? Eşin de endişelenmesin doktor bayram haftası da olsa uygun günü verir diye düşünüyorum ben.
O boynunda onu rahatsız etmiyor annesi suyun içinde zaten yumuşacık bir kordon, öyle mucizevi bir sistem var ki vücudumuzda her şey bebeğe göre gelişti, gelişiyor. Bebeğimize güvenelim, dualar edelim. Zaten Allah'ın izniyle kavuşmaya az kaldı.
Canım Şuan tam hac haftalıksınKızlar benmde vajinusmus geçmişim olduğu için bugün doktorumla konştuk Temmuz'un 3ü ve7si arası sezaryen olucam. Günüm yaklaştıkça bir korku basıyor. İnsallah çok korkutuğm kadar yoktur.
Neredeyse aynıyız canım ben de şu an 33+1'im. Evet 26-27 Haziran alalım diyebilir doktorlarımız bize. Bana doktorum istersen yine normali deneriz ama sana risk yok diyemem dedi. Olabilecekleri anlattı. Mesela normal yapalım dedik, o sancıları çektik, dar alandan geçerken kordon sıkışıp bebeğe kan akışı yavaşlayabilir hatta Allah korusun belki durabilir o zaman da bebeğe oksijen gitmeyecegi için apar topar sezaryene çevirmek zorunda kalabiliriz dedi. He bu olmayabilir de ama benim her ihtimali söylemem gerek bu olmaz diyemem risk yani dedi. Ben de bebeğe de kendime de eziyet olsun istemiyorum riske gerek yok sezaryen olsun dedim.Şuan 33+4 um bayramın ilk günün 38+5 oluyorum eğerki sezeryan olursa bayram girmeden hemen alır diye düşünüyorum cumartesi yada pazartesi falan ya 38+1 yada 38+3 de diye düşünüyorum
Doğuma az kaldıgı için doğarsa doktor olmazsa diye korkuyor eşim sezeryan olursam ama bayramdan önce halletmiş olur doktor diye düşünüyorum seninle öyledir galiba sen kaç haftalıksın suan ?
Doktorun sezeryan önerdi mi peki sana senin istediğin dışındada böyle bi yorum yaptı mı ?
Bakalım dedim ya ben daha konusamadım doktorla o sezeryan önerir mi yoksa sen bilirsin mi der yada çatı muaynesine kadar bekleyelim o zaman karar veririz mi der bilmiyorum belkide ben kendim karar veirrim sezeryana suan iiçin kafam karısık akışa bıraktım bebişlerimiz saglıkla gelsinde nasıl oldugu sorun değil
Çok şükür randevu buldum ya ayın 6 Sina ancak gün buldumTabi şimdi neler olacağını az cok biliyorsun ondan :)
32+0 daha sekiz gün fazlasin bendennKaç haftalıksın canım? Bence normal gibi. Ben de 33+1'im en son 31.haftada tartılmıştım, toplam 7 kilo almıştım. Şu an 8 olmuştur o :)
Canım tam olarak kaçıncı haftadasın o tarihe vermiş ya merak ettim bana da tarih vericek yakın zamanda çünkü
Sevindim canimÇok şükür randevu buldum ya ayın 6 Sina ancak gün buldum
İnsalalh cnm ya zaten ozamana 33+5 oluyorum bakalım kaç kilo almış çok merak ediyorumSevindim canim
Randevu bulmana ama daha var
İnsallah ozamana kadar sorun yaşamazsin
Amiin insallah saglikla eve gececeksiniz hep beraber. Aklimdasin, dua ediyorumAllah razı olsun G gokcegkcgokce ben daha iyiyim. Bebekler yoğun bakımda. Her gördüğümde biraz daha toparlıyorlar. Kızımın kalbindeki sorun devam ediyor şimdilik takip ediyorlar. İnşallah iyileşir pile gerek kalmaz. Her iki bebeğin de bağışıklık antikorları pozitif çıktı. Yani bağışıklıkları zayıf. Allah yardımcımız olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim inşallah bebekleri sağlıkla evimize getirmeyi nasip etsin
Bende 14kılo aldım bu gıdısle de alcak gibiyimSlm kızlar sizce kilo alimin normalmi 12 kilo almışım toplam 70 ayak basmisim sizde durumlar ne
Bence bu kilo işine kesinlikle takılmayın zaten şeker yüklemesi yaptırmışsn bişey çıkmamış bir ayda biranda şeker mi çıkacak da üç gün takip istiyor anlamyrm çocuğun iri gelişmesi illa şekerden mi demek ki iyi besleniyorsun besin geçişi güzel demektir. Ha birde bu ultrasondaki kilo işine ben asla guvenmyrm artık. Şöyle bi ornek verym sana kendimden 28+6da kendi doktruma özele gittiğimde çocuk 1592 gram çıktı iki haftadan bile fazla öndeydi ozaman sonra ben 29+6da tam bir hafta sonra devlete gittim tahliller için doktor 1500 gram dedi. Dusun aradan tam 7 gün geçmiş çocuk kilo almayı bırak zayıflamışKızlar ben bugün devlete gittim doğum iznine ayrıldım 32+0ım bebek ultrasonda 2.350 çıktı hafta olarak da 34 haftayla uyumlu çıktı 2 hafta önde. Doktor beni baya korkuttu gebelik şekeri için şeker yüklemesi yaptırmıştım sorun yoktu ona rağmen şekerini 3 gün ölç açlık tokluk olarak 3 gün sonra gel dedi. Benim belimde platin var her zamanki doktorum 3 kiloyu geçmeden almam lazım diyo bu da benim kafamı karıştırdı 3 kilo olmasına bişey kalmamış ki bu hızla giderse 3 4 haftaya kesin olur gibime geliyo sizce bu da sorun yaratır mı?
Doğumdan sonra Allah'ın izniyle geçer gider kilon cnm ben iki doğumdada uçtu gitti resmenBende 14kılo aldım bu gıdısle de alcak gibiyim
Seninle aramızda bir gün var benimde 32+1Doğumdan sonra Allah'ın izniyle geçer gider kilon cnm ben iki doğumdada uçtu gitti resmen
Seninle aramızda bir gün var benimde 32+1
15 kiloyla rekor bendeBende 14kılo aldım bu gıdısle de alcak gibiyim
Aynen doğumdan sonra hepsi uçup gidiyor ki kalmıyor çoğu15 kiloyla rekor bende
Aslinda kilo takmiyorum
Dogurunca gider diyorum
İlk gebelikte odem yuzunden 27 kilo almistim hepsini vermiştim
İnsallah bundada oyle olur
Selam canım, bende 32+0 da gittiğimde 2.100 gr çıktı 2 hafta önden dedi, benimde şeker yüklemem ve diğer kan tahlillerimde bir sorun yoktu, kendi doktorum da önden gidiyor dedi, ben sordum bi sıkıntı var mı diye yok hayır olabilir bu dedi hiç takılmadı, içini ferah tutKızlar ben bugün devlete gittim doğum iznine ayrıldım 32+0ım bebek ultrasonda 2.350 çıktı hafta olarak da 34 haftayla uyumlu çıktı 2 hafta önde. Doktor beni baya korkuttu gebelik şekeri için şeker yüklemesi yaptırmıştım sorun yoktu ona rağmen şekerini 3 gün ölç açlık tokluk olarak 3 gün sonra gel dedi. Benim belimde platin var her zamanki doktorum 3 kiloyu geçmeden almam lazım diyo bu da benim kafamı karıştırdı 3 kilo olmasına bişey kalmamış ki bu hızla giderse 3 4 haftaya kesin olur gibime geliyo sizce bu da sorun yaratır mı?
Canım bende olutor pzellıkle daha onceki yumurtlama donemlerimde uzan braz dinlen yorma kendınıCanım arkadaşlarım, sizin de böyle zaman zaman regli ağrısı gibi ağrınız oluyor mu? Ara ara oluyordu ama yarım saattir falan böyle regli ağrısı gibi bir ağrım var. Bebek de hareket ediyor buarada gitsem mi doktora yoksa normal mi bilemedim.
Bende deBen de sezaryen olcam alayım o zaman yanıma canım tecrübesiz olduğumu iyice hissediyorum doğum yaklaştıkça ya eskiden bu kadar korkum yoktu doğum korkusu başladı bence bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?