2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Selam canlarım sizinde bebis hıckırıyormu yanı gun icinde ıkı uc kez beser dakka suruyor bende basta tekme falan sandım ama netten bakınca ritmik olunca ve tekme kadar kuvvetli olmayınca hıckırıkmıs
Oluyor canım. Hıçkırması gelişimi açısından çok iyiymiş.

Selam canlarım sizinde bebis hıckırıyormu yanı gun icinde ıkı uc kez beser dakka suruyor bende basta tekme falan sandım ama netten bakınca ritmik olunca ve tekme kadar kuvvetli olmayınca hıckırıkmıs
Benim bebişte surekli hickiriyo
Bazen 3 4 dk bile suruyor hickiriyo
Bazende rahatsiz oluyorum acikcasi

Beni de bazen rahatsız ediyor uzun sürünce bir tuhaf oluyorum, ama olsun çok şükür sağlıklılar
Nefes egzersiziymis o hickirmalar amniyotik sivisini yutarak yapiyomus iyi bisey yani benim sipam gece 11 dediniz mi basliyo bir aydir ayni saat

Canmsn tşk ederim güzel sözler icin

Benimde 32 de 2065 tü hiç önde demedi

Cok mantıklı böyle bi karar vermen galiba bende böyle düşünüyorum doktorunla konusunca dahada netleşicek onun tutumuna göre yinede şekillenicek
Aynı zamanda dogrururz insallah o zamana kadar bizle kalsınlarda

gerçekten öyle valla sizin isim bellimi siz ne düşünüyosunuz
Bizimde boyle 4 5 isim vardi dedik en begendigimizi ayni anda soyleyelim ikisi arasinda karar veririz yoksa bu gidisle cocuk kendi adini kendi secicek derken Alpkutay i soyledik ikimizde adi konmus oldu

İsimlere karar verildi miiiii? Zira pek bisey kalmadi
Karar verdik ama burda söylemeyeyim tanıdık felan çıkabilir hem çok sade bir isim hem çok kullanılmadığını düşünüyorum

Bugün doğum sancısı gibi başladı sancılar akşam üzeri. Ya beden doğuma hazırlanıyor ya da ciddi ciddi sabaha doğuracağım. İlk çocuğumdakine o kadar benziyor ki. İnşallah doğurmam

Bilemiyorum Altan yaa hic dogum yapmadim tabi bilemiyorum ama doktoruma sordugumda acaba bu dogum sancisi mi demezsin direkt evet bu dogum sancisi dersin baslarsa dedi. Rahatsiz his olabilirmis bu aralar braxton hicks dolayisiyla ama agri eslik etmiyosa no problem insallah

ya şu sancılarda da güldürdün beni bambamın annesi
Buna ağrı eşlik ediyor ve nefesimi kesiyor gelince ama hafifledi gibi de. İlk bebede iki hafta kadar bedenim böyle hazırlandı hadi bakalım.

ya şu sancılarda da güldürdün beni bambamın annesi
Buna ağrı eşlik ediyor ve nefesimi kesiyor gelince ama hafifledi gibi de. İlk bebede iki hafta kadar bedenim böyle hazırlandı hadi bakalım.
O zamannn hazirlikli olmakta fayda var vakitlice gelsinlerde hallolur gerisi... İki haftada boyle cekilmez hee hamilelik sonrasi anneme bakis acim degisti yemin ediyorum

İsimlere karar verildi miiiii? Zira pek bisey kalmadi

Bizde hala karar veremedik. Yarin yine doktor kontrolum var. Dun sanki biraz asana indi gibi, bugun dunden daha az hareketlerini hissettim. Bakalım doktor ne dicek, muhtemelen birde kan uyusmazligi icin asi olmam lazim. Hayirlisi olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…