2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bizde hala karar veremedik. Yarin yine doktor kontrolum var. Dun sanki biraz asana indi gibi, bugun dunden daha az hareketlerini hissettim. Bakalım doktor ne dicek, muhtemelen birde kan uyusmazligi icin asi olmam lazim. Hayirlisi olsun bakalım
Benimde 25i bakalim nst cart curt yapilacak mi merak ediyorum..

32+0 daha sekiz gün fazlasin bendenn
Evet öndeymişim ama gidiyormuş kilolar ya veririz inşallah sağlıklı olalım da.

Selam canlarım sizinde bebis hıckırıyormu yanı gun icinde ıkı uc kez beser dakka suruyor bende basta tekme falan sandım ama netten bakınca ritmik olunca ve tekme kadar kuvvetli olmayınca hıckırıkmıs
Eveeet çok hıçkırıyor. Ben de iyi bir şey diye biliyorum. Ama bazen rahatsız ediyor yeter da artık diyesim geliyor

Cok mantıklı böyle bi karar vermen galiba bende böyle düşünüyorum doktorunla konusunca dahada netleşicek onun tutumuna göre yinede şekillenicek
Aynı zamanda dogrururz insallah o zamana kadar bizle kalsınlarda
Tabi ki doktorunla karar vermen en doğrusu canım. Kalıcaklar bizimle Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız merak etme

Günaydın kizlar. Hepinizin yazılarını okuyorum. Ben bi kac gündur kendimi cok zorlanmis hissdiyorum yorgunum yataktan kalkasım yok. Regl agrisindan bahsetmissiniz bende de aynisi oluyor nerdeyse hergün. Ayaklarımda sişti. Bi de dün akşam birden burnum kanamaya başladi cok korktum baya da sürdü. Nette normal oldugu yazıyor ama bence vucud cok zorlandigi icin oldu. Aksama kadarda yatmistim dün. Ve kendimi mutsuz hissediyorum nedense vucud rahatsizligimdan sanırım.

Aa senin de mi burnun kanadı benim de kanadı geçen gün canım ben de normal olduğunu biliyorum ama korktum çok kanayınca

Geçmiş olsun canim

Gecmiş olsun canim
Burun kanamalari sicaktan olabilir
Sende odemde var
Tansiyonunu olcuyormusun ?
Bazen burun kanamalarin sebebi tansiyon olabilir

Kizlar odemi olan arkadaşlar
Sizde bacaklara bastirinca cukur oluyormu?

Eklentiler

• images (7).webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 66
Yarın kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek annem de sizin gibi düşünüyo rahatladım biraz çok teşekkür ederim inşallah bebek iyidir dünkü doktor resmen obezmiş gibi konuştu oğluma baya üzüldüm ki dikkat ediyorum yediklerime tatlı falan pek yemiyorum

Aynen kesinlikle katılıyorum.
Yaşadım çünkü birde cevremdede görüyorum hiç bişey surmuyorlar olmuyor maşallah benim oldu ve çok kötüydü gerçekten o an lansinoh rahatlatıyor ama kesin çözüm olmuyordu. Ablamın ilkinde oldu ikincide olmadı umarm bunda olmaz olursa alcam lansinoh u yada gümüş kapak

Kızlar sizin bebeklerin de hareketleri yavaşladı mi 3 gündür çok yavaş hatta sanki tekme falan değil arada sağa sola dönmeye çalışıyor gibi minik bir hareket var. Çikolata falan öyle çok hareketlendirmiyor

Vücut ödemi için gece terlemeyi öneriyorum vallahi örtün üstünüzü sabah bir duş mis. Ayy hafifledim resmen bu kadar mı farkeder diyorsunuz.
Ben gece terliyorm ve üstüm açık olduğu halde aşırı sıcak basıyor ama onla alakası varmı blmyrm benim ödemin maşallah hiç olmadi ilk gebeliğim dede olmamıştı tuzu normalde pek sevmem

Canm benimle ayni günü. Benimde 34+4 oldu sanırım peki sancı cıktı mı nst de

Eskisi gibi tekme değil ama sağ sol dediğin gibi hıçkırık vs var yada gerilme hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…