- 12 Temmuz 2016
- 4.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.662
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.761
Ne diyor peki doktor nst falan?Kızlar sancılar dünden beri geçmediği için hastaneye geldim
Ciğer geliştirici vurulacak şimdi
İnşallah doğum olmaz ne olur ne olmaz diye doktorum risk almayalım ciğerleri gelişmemiş doğmasın diyor
34+3 üm bugün
Başka doktora gidince maalesef bu oluyor, daha önce bir sancı için acile gittim, bebiş hep önden gidiyordu bizde ama o doktor da aynen senin yaşadığın gibi 3 gün şeker takip et vs vs yorumlarında bulundu, 1 hafta sonra kendi doktorum vardı onu bekledim kendi doktorum muayene etti ve hiç bir sorun görmedi, başından beri takip eden doktorun görüşü benim için daha önemliYarın kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek annem de sizin gibi düşünüyo rahatladım biraz çok teşekkür ederiminşallah bebek iyidir dünkü doktor resmen obezmiş gibi konuştu oğluma baya üzüldüm ki dikkat ediyorum yediklerime tatlı falan pek yemiyorum
HepBaharOlsa canim bugun senin randevun vardi nasil gecti?
O o_k_y_n_s benim bebiş keyfine gore bazen hareketli bazende durgun
Yerleri daraldigi icin hareketleri azalir buyuk ihtimalle
Benimde 25i bakalim nst cart curt yapilacak mi merak ediyorum..
Geçen gün benım yarım saat sürdü yaaa eeeh dedim yetti gayriBenim bebişte surekli hickiriyo
Bazen 3 4 dk bile suruyor hickiriyo
Bazende rahatsiz oluyorum acikcasi
Oyy Pheebsim vakit yaklaşmış maşallahİsimlere karar verildi miiiii? Zira pek bisey kalmadi
Sancı çok hissedilebilir boyutta mıydı?Kızlar sancılar dünden beri geçmediği için hastaneye geldim
İnşallah doğum olmaz ne olur ne olmaz diye doktorum risk almayalım ciğerleri gelişmemiş doğmasın diyor
34+3 üm bugün
İnşallah olmaz, nasıl sancıların var? kilosu felan nasılmış her şey yolundadır umarımKızlar sancılar dünden beri geçmediği için hastaneye geldim
34+3 üm bugün
Valla hic girmedim bide klinige gidiyorum zaten hastaneye degil bakalim nolcekBurda sancıların yoksa nst yapılmıyor.
Dogsun GunesinGeçen gün benım yarım saat sürdü yaaa eeeh dedim yetti gayri
Oyy Pheebsim vakit yaklaşmış maşallahEvet teyzesi bizim kızın adı Güneş olacak Allahın izniyle...
Valla hic girmedim bide klinige gidiyorum zaten hastaneye degil bakalim nolcek
Bence var üstüm açıkken terlemiyorum gece üşüyorum hatta o yüzden bu gece örttüm bayağı terlemişim eşofmanın bacakları ıslanmıştı öyle kalktım bir duş aldım aaa bir hafifleme var bana iyi geldi bence en azından şu an lady'nin paylaştığı parmak basma hareketini yapıyorum +1 denilen kadar var yok o da normal geliyor deniycem bir kaç gece dahaBen gece terliyorm ve üstüm açık olduğu halde aşırı sıcak basıyor ama onla alakası varmı blmyrm benim ödemin maşallah hiç olmadi ilk gebeliğim dede olmamıştı tuzu normalde pek sevmem
Bir benim ki mi bu kadar hareketli yahu durmuyor kuduruk, hıçkırığı gerinmesi bitmiyorEskisi gibi tekme değil ama sağ sol dediğin gibi hıçkırık vs var yada gerilme hareketi
Benmkide aynı cnm ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum kemikler batıyor resmen ama benmki kalça cikijligindan dolayii birde bebek baskı yapınca dayanılmaz hal aliyor30+2 den merhaba,
cumartesi gününe randevum var.kalça kemiklerim sanki dövülmüşüm gibi ağrıyor.Yaşayan yada sebebini bilen be çözüm bulan var mı?
benimki de çok hareketli, yazdığını okuyunca düşündüm de keşke ilk çocuk olmasa da doktorlar böyle şeyler söylediğinde korkmasak :)Bir benim ki mi bu kadar hareketli yahu durmuyor kuduruk, hıçkırığı gerinmesi bitmiyorkeşke diyorum yapsalar beni de sezaryen beklemesem daha fazla 2,1kg du geçen hafta kafası büyük dedi dr şekeri azalt dedi ama ben zaten çay vs içmiyorum bazen enerjim bitik olunca 1 çikolata yiyorum yemek de bir kahvaltı bir akşam yemeği. Ara öğün vs canım istemez. Dr'a dedim benimde kafam büyük daha önceki çocuklarım içinde aynısı söylendi doğduktan sonra gayet normal kafaları oldu. Hatta ilk gebelikte 10 cm aşcak galiba doğuramazsın bile demişlerdi. Ama ikisi de normal doğdu.
Canm benimle ayni günü. Benimde 34+4 oldu sanırım peki sancı cıktı mı nst de
Ne diyor peki doktor nst falan?
Sancı çok hissedilebilir boyutta mıydı?
İnşaallah vaktini bekler ama.önlem almaları da güzel
Ben de erken gelmesinden den korkuyorum çünkü kan sulandirici kullaniyorum. Normalde tüp bebek doktoru 32 haftaya kadar kullanacaksın demişti.
Geçen hafta devlet hastanesi 35 e kadar kullanabilirisn dedi erken bırakmak istemiyorum.
Haftaya kendi doktoruma soracağım velev ki erken bir doğum oldu ellerinde bu kan sulandirici terse cevirebilecek bir ilaç var mı ?
Evet çok hissedilir boyutta ama asıl sıkıntı çok hareketli değil artık. Azaldı hareketler (yeri daralsa bile seyirme hissetmem lazım ama işte az)
Yine enfeksiyon yüksek çıktı. Doktor tetikliyor yine tedavi edelim sancıları takip edelim dedi.
Nst sancı çıktı fakat doğum yapacak kadar değil çok şükür. Bunlar normal sancılar dedi doktor.
Yine böyle olunca gel sakın ihmal etme takipte kalalım dedi.
Bende amaliyatla oluyorum ewt ilk yürüyüş zor yatarken oturuken baya zorlandım ben 15 günde anca toparlandım ilk diye belkide bu öyle olmaz insllh bunyeden bünyede fark var sanırım cnm biraz naziktirde benimAmeliyattan korkmuyorum öyle konularda dayanıklı biriyim zaten acı bile olsa ama ameliyat esnasında acı da olmuyor biliyorum o yüzden rahatım canım ben sonrasından korkuyorum ilk yürüyüş aşırı zor diye anlatıyor hep çevremde sezaryenle doğum yapanlar. Çabuk toparlanamayan da var etrafımda hemen toparlanan da var. Kişiye göre de değişiyor herhalde ya bilemedim.
Ay ne güzel işte böyle olanlar da var inşallah biz de öyle oluruzo ilk yürüyüş ve ilk hafta aşırı zor deyip duruyor çoğu kişi ben de noluyoruz bizi ne bekliyor diyorum
Gecmiş olsun canimKızlar sancılar dünden beri geçmediği için hastaneye geldim
34+3 üm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?