2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İnşallah olmaz, nasıl sancıların var? kilosu felan nasılmış her şey yolundadır umarım
2buçuk kg boyu iyi 45 cm civarı.
Rahimağzı boyu 26 mm filan dedi ama onun için ideal şuan dedi.
Kordonu
Kalbi kısacası herşey iyi. Tek korkumuz ciğerleri idi onun da önlemini aldık.
Sancım çıktı ama çok değil. Artık rahim doğuma hazırlanıyor dedi doktor. Olması gerektiği kadar.

Enfeksiyon ah enfeksiyon beni mahveden o aslında :-

15 kiloyla rekor bende
Aslinda kilo takmiyorum
Dogurunca gider diyorum
İlk gebelikte odem yuzunden 27 kilo almistim hepsini vermiştim
İnsallah bundada oyle olur
64 hamile kaldım 73 kiloyum şuanda dün tartıldım ilkinde baya kilo almıştım ben 20 yakın bunda 32+5 ve 9 kilo almışım

Birde takviyeni al demir ve kan ilaci kac haftaliksin şuan?
Canim evde dogum yapmak mi kalmiş
Sen ozelemi gidiyorsun yoksa devletemi?

Stress yapmayın. Ben 14 mm rahimagziyla (25 haftalık hamileyken) ilk bebeğimi 41 haftalikken doğurmuştum.
40 haftalık hamileyken 2 cm açılmam vardi, ama hala gezebiliyordum.

merhabaa bütün kışı hasta olmadan geçirip 2 gündür aşırı burun tıkanıklığım/akıntım var. önce alerji sandım da geçmedi üşüttüm galiba. doktora gitsem mi , halsizlik ateş falan da yok emin olamadım

Birde takviyeni al demir ve kan ilaci kac haftaliksin şuan?
Canim evde dogum yapmak mi kalmiş
Sen ozelemi gidiyorsun yoksa devletemi?

31 haftalık sayilirim artık. Ben Hollandada yaşıyorum, burda ozel hastaneler yok. Burda hamile olunca once klinik gibi bir yere gidiyorsun, eğer miyom veya baska komplikasyon varsa dogum zorlayabilecek o zaman hastanede kontrollerine devam ediliyor.
Saglik sistemi cok farklı ama gittikçe. Bizim sağlık sigortamızı işyerinizin degil kendimiz ödüyoruz. Yani burda yasayan herkes sağlık sigortası ödemek zorunda. Tabi buna karsilik bazı hizmetler bedava. Hatta eskiden cok şey bedavaydı ama gittikçe daha cok kısıtlama getiriyorlar. Suan sanki alamadigimiz hizmet icin para ödüyoruz. Bir cok ülkede suan ekonomik kriz var onu anliyorumda, dediğiniz gibi yıl olmuş 2023 evde dogum yapmak icin insanları ikna etmeye calismak ne kadar komik.

Turkiye saglik sistemi cok iyi ben bunu anladim
Bazi arkadaslarimda almanyada hic memnun degillerdi hastaneden
Allah yardımcın olsun sagligini ihmal etme

Uşutmuşsunuz galiba
Cok rahatsizsaniz doktora gidin bence

İdrar yolu enfeksiyonu dimi benimd eo bitmiyor ya bu arada geçmiş olsun bence bu haftayı istirahat ile gecir

Maşallah kilosu boyu rahim ağzı uzunluğu felan çok güzel O yüzden erken doğuracağını sanmam biraz daha beklerse içeride 37den sonra normal geçiyor zaten, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini Enfeksiyon için üzüldüm doktorun mutlaka bu konuda da yardımcı olmuştur

Turkiye saglik sistemi cok iyi ben bunu anladim
Bazi arkadaslarimda almanyada hic memnun degillerdi hastaneden
Allah yardımcın olsun sagligini ihmal etme

Kesinlikle oyle, burda o konuda paranızla rezil oluyorsunuz.
Hakkimizda hayirlisi, ama evde dogum insani stresse sokar ya.
Dusunemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…