- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.123
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.781
2buçuk kg boyu iyi 45 cm civarı.İnşallah olmaz, nasıl sancıların var? kilosu felan nasılmış her şey yolundadır umarım
50-70 arası çıktı canım.beş on dakkada bir 60-70-50 gibi. Ama bunları doktor sallamadı pek. (Ki gerçek sancı olunca Nst çıldırıyor o yüzden doktoruma güveniyorum)Gecmiş olsun canim
İyi yapti ciger geliştirici igne vurmuş
Nstde sancin cikmiş mi?
Maalesef. Niye böyle oluyor diyorum mesane dar o yüzden dedi doktor. Sadece hamilelikten dolayı diyor.Cok gecmis olsun canim ya, Enfeksiyonun sebebi bellimi?
64 hamile kaldım 73 kiloyum şuanda dün tartıldım ilkinde baya kilo almıştım ben 20 yakın bunda 32+5 ve 9 kilo almışım15 kiloyla rekor bende
Aslinda kilo takmiyorum
Dogurunca gider diyorum
İlk gebelikte odem yuzunden 27 kilo almistim hepsini vermiştim
İnsallah bundada oyle olur
Birde takviyeni al demir ve kan ilaci kac haftaliksin şuan?Iyi gecti, bebeğimin gelişimi guzel gidiyo, sanırım 1,8 kilo. Boyunu ölçmedi ama.
Maalesef kangrublarimiz uyuşmuyor o yüzden ilk asimi oldum. Birde kanda demir biraz azalmış, takviye almam gerektiğini söyledi. Hanim efendi hala yan yatıyor, hatta ayakları biraz asana dogru.
Bu zamanlarda bebek bazen biraz daha asaga inip geri yukarı cikabiliyolarmis.
Suan icin komplikasyon gibi durum gözükmüyor, evde dogum yapmaya dusunmezmisiniz diye sordu.
Hatta riskli gebelik icin hastanede dogum yaparsanız extra ücret ödemeniz gerekir dedi.
Ki biz normalde her ay zaten sağlık sigortasına para ödüyoruz. Sanki bosuna ödüyoruz.
Nasıl anlıyorsunuz hickirdiginiBenimde sürekli hickiriyor bence hıçkıra bebekler istahlida oluyor
2buçuk kg boyu iyi 45 cm civarı.
Rahimağzı boyu 26 mm filan dedi ama onun için ideal şuan dedi.
Kordonu
Kalbi kısacası herşey iyi. Tek korkumuz ciğerleri idi onun da önlemini aldık.
Sancım çıktı ama çok değil. Artık rahim doğuma hazırlanıyor dedi doktor. Olması gerektiği kadar.
Enfeksiyon ah enfeksiyon beni mahveden o aslında :-
Hastane çıkışını bile yaptırdımİsimlere karar verildi miiiii? Zira pek bisey kalmadi
Evet duzenli sanci ciksa doktorun seni birakmaz50-70 arası çıktı canım.beş on dakkada bir 60-70-50 gibi. Ama bunları doktor sallamadı pek. (Ki gerçek sancı olunca Nst çıldırıyor o yüzden doktoruma güveniyorum)
3 4 dk pit pit hickiriyoNasıl anlıyorsunuz hickirdigini
Birde takviyeni al demir ve kan ilaci kac haftaliksin şuan?
Canim evde dogum yapmak mi kalmiş
Sen ozelemi gidiyorsun yoksa devletemi?
Turkiye saglik sistemi cok iyi ben bunu anladim31 haftalık sayilirim artık. Ben Hollandada yaşıyorum, burda ozel hastaneler yok. Burda hamile olunca once klinik gibi bir yere gidiyorsun, eğer miyom veya baska komplikasyon varsa dogum zorlayabilecek o zaman hastanede kontrollerine devam ediliyor.
Saglik sistemi cok farklı ama gittikçe. Bizim sağlık sigortamızı işyerinizin degil kendimiz ödüyoruz. Yani burda yasayan herkes sağlık sigortası ödemek zorunda. Tabi buna karsilik bazı hizmetler bedava. Hatta eskiden cok şey bedavaydı ama gittikçe daha cok kısıtlama getiriyorlar. Suan sanki alamadigimiz hizmet icin para ödüyoruz. Bir cok ülkede suan ekonomik kriz var onu anliyorumda, dediğiniz gibi yıl olmuş 2023 evde dogum yapmak icin insanları ikna etmeye calismak ne kadar komik.
Uşutmuşsunuz galibamerhabaa bütün kışı hasta olmadan geçirip 2 gündür aşırı burun tıkanıklığım/akıntım var. önce alerji sandım da geçmedi üşüttüm galiba. doktora gitsem mi , halsizlik ateş falan da yok emin olamadım
iyi hissetmessem gidim bu akşam, teşekkür ederim :)Uşutmuşsunuz galiba
Cok rahatsizsaniz doktora gidin bence
İdrar yolu enfeksiyonu dimi benimd eo bitmiyor ya bu arada geçmiş olsun bence bu haftayı istirahat ile gecirEvet çok hissedilir boyutta ama asıl sıkıntı çok hareketli değil artık. Azaldı hareketler (yeri daralsa bile seyirme hissetmem lazım ama işte az)
Yine enfeksiyon yüksek çıktı. Doktor tetikliyor yine tedavi edelim sancıları takip edelim dedi.
Nst sancı çıktı fakat doğum yapacak kadar değil çok şükür. Bunlar normal sancılar dedi doktor.
Yine böyle olunca gel sakın ihmal etme takipte kalalım dedi.
Burdan nasıl anlatayım bildiğin ritmis bir ses ve. Hareket oluyor dışardan net hissediliyor video varsa Google den baksana gerçekten değişik bir duygu ya :)Nasıl anlıyorsunuz hickirdigini
Evet ya banada önceden garip gelirdi ama işte bildiğin hickiriyor3 4 dk pit pit hickiriyo
Nasil biz hickiiriyoruz oda oyle anliyorsun yani
Maşallah kilosu boyu rahim ağzı uzunluğu felan çok güzel2buçuk kg boyu iyi 45 cm civarı.
Rahimağzı boyu 26 mm filan dedi ama onun için ideal şuan dedi.
Kordonu
Kalbi kısacası herşey iyi. Tek korkumuz ciğerleri idi onun da önlemini aldık.
Sancım çıktı ama çok değil. Artık rahim doğuma hazırlanıyor dedi doktor. Olması gerektiği kadar.
Enfeksiyon ah enfeksiyon beni mahveden o aslında :-
Turkiye saglik sistemi cok iyi ben bunu anladim
Bazi arkadaslarimda almanyada hic memnun degillerdi hastaneden
Allah yardımcın olsun sagligini ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?