2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kesinlikle oyle, burda o konuda paranızla rezil oluyorsunuz.
Hakkimizda hayirlisi, ama evde dogum insani stresse sokar ya.
Dusunemiyorum bile.
Aynen valla gene millet catir catur getiriyo
Bizim komşu ikinci hamileliydi banyoda dogum yapti yeni hastaneye gitti bazilari cok şansli

Banada kafasi büyük dedi ama annemede benim dogumda oyle demisler

Stress yapmayın. Ben 14 mm rahimagziyla (25 haftalık hamileyken) ilk bebeğimi 41 haftalikken doğurmuştum.
40 haftalık hamileyken 2 cm açılmam vardi, ama hala gezebiliyordum.

Evet duzenli sanci ciksa doktorun seni birakmaz
Dikat et canim

İdrar yolu enfeksiyonu dimi benimd eo bitmiyor ya bu arada geçmiş olsun bence bu haftayı istirahat ile gecir

Hepinizden Allah razı olsun kızlar
İlaçlar ile daha rahatım ama sancılar gelip gidiyor yine
Bugün bu haftayı atlatayım rahatlayacağm
Bence de erken doğmayacak:)) hatta 2 Temmuzu bile geçiricem ben

Hepinizden Allah razı olsun kızlar
İlaçlar ile daha rahatım ama sancılar gelip gidiyor yine
Bugün bu haftayı atlatayım rahatlayacağm
Bence de erken doğmayacak:)) hatta 2 Temmuzu bile geçiricem ben
Enfeksiyon için ne kullanyosunuz acaba enfeksiyon olarak crp mi yüksek idrarda bakteri mi kaçtı değerlerniz bende sürekli enfeksiyonla uğraşıyorum hamileliğm boyunca ikinci kere antibiyotik kullandım o yüzden merak ettim

Benimde baştan beri enfeksiyon var. 2m kere antibiyotiğe başladık. Birde arada şase kullandım.
İdrar kültürü ilaç sonrası temiz çıkıyor 1 1.5 ay sonra yine başa dönüyoruz

Merhaba, ben de aynı konudan muzdarip olduğum için bilgi ararken yorumunuzu gördüm. Siz kaçıncı haftadasınız? Benim de 2 gündür bebeğim eskiye göre daha az hareket ediyor

Aa senin de mi burnun kanadı benim de kanadı geçen gün canım ben de normal olduğunu biliyorum ama korktum çok kanayınca

Ben de cok korktum cnm hemen de durmadi şapır şapır aktı Allah tan eşim yanımdaydi. Meger normalmis ama ilk hamileligimde hic yaşamadim böyle bisey.
Geçmiş olsun canim

Gecmiş olsun canim
Burun kanamalari sicaktan olabilir
Sende odemde var
Tansiyonunu olcuyormusun ?
Bazen burun kanamalarin sebebi tansiyon olabilir
Tansiyonumu da ölctüm normaldi cnm sanirim vucud zorlaniyor artik

Ben de cok korktum cnm hemen de durmadi şapır şapır aktı Allah tan eşim yanımdaydi. Meger normalmis ama ilk hamileligimde hic yaşamadim böyle bisey.

Tansiyonumu da ölctüm normaldi cnm sanirim vucud zorlaniyor artik
Bende ikizlerde burun kanamalarim oluyordu
Bunda olmuyor

Şimdilik antibiyotik yazdı ama çok zorlanırsam iyileşmezsem kullanmam üzere köşede duracak.
Bugün akşam monurol tek şase ve iki gün sonra akşam yine tek şase olarak kullanacağım
Diğer hap olan zor durumda kullanılacak (kullanmayacağım ben, haftam ileri daha önce ağır bir antibiyotik kullandım sürekli bebeği buna maruz bırakmak istemiyorum. Bol su bol limon ile idare edeceğim)

Lökosit bol (+++)
Eritrosit bol
Bakteri az
Epitel 2-3
Bir de miktar 90 olarak çıktı. Daha öncekinden biraz daha fazla. Mecbur idare edicez artık son dönemeçteyiz:/

Benim de hiç hareket etmiyor üç gündür. Dün doktora gittim. Ne yesem ne yapsak olmadı. Uyuyo dedi doktor ama içim içimi yiyor. Üç gün çok ağlamıştım. Ondan mı etkilendi acaba bir şey mi oldu diye çok korkuyorum. Sabaha kadar uyumayıp karnımı dinliyorum ama yok

Kızlar hıckirik olayini ben de hic anlamıyorum ya acaba benim bebişler hickirmiyor mu? Herkes yazmis hickiriklari ama ben anlamiyorum. hareketleri var masallah hatta bazen ayaklarini dayiyolar
Mutlaka hıçkırıyordur kısa sürüyorsa farketmiyorsundur ve ya hareket olarak düşünüyor olabilirsin. Şöyle düşün ritmik olarak hareket ediyorsa örneğin 5 snde bir gibi 5 dk felan sürüyorsa bu hıçkırıktır, kalp atışı hissetmek gibi bir şey oluyor

Doktorun kullan dediyse kullanmanı tavsiye ederim 90 değer kana da geçmiştir artık enfeksiyon ben ilkini 600 mg 10 gün ikinciyi 400 mg on gün kullandım. Enfeksiyon erken doğuma sancıların baslamsna sebep oluyor kaldı ki doğumda çocuğa geçmesi demek kuveze alınması demek bence bu riske girme yine sen bildiğin gibi yap ikinci doz monurolu kullandıktan sonra 4-5 gün sonra sağlık ocağında tekrar idrar testi ver sıfırlanmamssa ilaç başla derim. Bende çok tedirgin olmuştum 2. Kere kullanırken ama doktorum verilen antibiyotiklerin b grubu olduğunu çocuğa hiçbir sakıncasi olmadgnı söyledi doğduğunda onada verebilcegmz düzeyde ilaçlar yazyruz dedi kaldı ki enfeksiyonu sende bitiremezsek doğunca onda olacağı için ilaçları ona baslcaz dedi Allah bizi bu illetten biran önce kurtarsn hergun çamaşır degisyrm iki günde bir duş alyrm prezervatif olmadan asla ilişki yaşamadk hergun 2 litre su yine oluyor yine oluyor. İlkini 5. Ayda yakalndm ikinci 7. Ayımda şu iki ayı temiz atlatsam sukredcm

Kızlar hıckirik olayini ben de hic anlamıyorum ya acaba benim bebişler hickirmiyor mu? Herkes yazmis hickiriklari ama ben anlamiyorum. hareketleri var masallah hatta bazen ayaklarini dayiyolar
Hıçkırık hareket gibi değil bence çok daha derinde hissediliyor sanki karnınızın içinde derinde biyerde sürekli bı kalp atışı varmış kalbiniz oranizda atyomus gibi böyle 3-4 dakika sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…