2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benimde baştan beri enfeksiyon var. 2m kere antibiyotiğe başladık. Birde arada şase kullandım.
İdrar kültürü ilaç sonrası temiz çıkıyor 1 1.5 ay sonra yine başa dönüyoruz
Benimde ilki 5. Ayımda oldu 78 bakteri çıktı 600 mglık antibiyotik kullandım 10 gün. İkinci de 7. Ayımda oldu yine on gün antibyotik iki ay temiz kalabildim anlcagn ikincide de yeni bitti antibiyotik daha tahlil vermedim sıfırlanmtr inşallah neyden dolayı tekrarladığını okdr merak edyrm ki çok dikkat ediyorum çünkü erken doğumdan çocuğa geçmesinden fln baya korkuyorum

O kadar haklısın ki. Ben monurolları kullanayım yarın duruma göre hemen başlayayım.
Evet özellikle belirtti b grubu diye. İçim rahat sadece zaten doğuma az kaldı çok fazla ilaç kullanmak içimi rahatsız ediyor.

Zor durumda kullanırız doktor mu söyledi yoksa siz kendiniz mi böyle düşündünüz?

Zor durumda kullanırız doktor mu söyledi yoksa siz kendiniz mi böyle düşündünüz?
Doktor söyledi. Önce monurol ve bol su ile süreci kontrol edelim dedi. Sonra antibiyotik yazdı. B grubu için rahat olsun dedi. Çünkü 1000 mg antbiyotik daha yeni kullandım bitti.

Acaba bu haftalar da böyle mi oluyor.
Bende 1.gun baya stres yaptım gibi
Sonra baktım hareket yok hayatı akışına bıraktım bebek etkilendi mi diye korktum.

Doktor söyledi. Önce monurol ve bol su ile süreci kontrol edelim dedi. Sonra antibiyotik yazdı. B grubu için rahat olsun dedi. Çünkü 1000 mg antbiyotik daha yeni kullandım bitti.
Anladım. Kendiniz düşünüp uyguluyorsanız asla yapmayın diyecektim. Bende enfeksiyondan kurtulamayanlardanım. Doktorların hamileyken verdiklerinde risk yok. Bebeğe geçmesin erken doğum olmasın yeter ki. Son zamanlarda inanılmaz geriliyorum bu meseleye. Nstde sancı çıkacak gibi kötü bir his var içimde birkaç gündür. Bu sefer yine çıktı. Az diye ilaç vermedi nioli yağı kullan dedi doktorum. Şimdi ona başladım.

Hep aynı stres desenize.
Açıkçası istersem bugün de başlayabilirim istersem 4 gün sonraki beden durumuma göre de. Doktor bu şekilde yönlendirdi.
Geçen hafta da benzer şeyi demişti yine enfeksiyon gelecek monurol ile idare edelim doğuma kadar diye.
Şimdi arkadaş 90 sonucu kana geçmiştir kullanılmalı mutlaka diyince biraz kafam karıştı açıkçası. Yani geçmiyor geçmiyor geçmiyor bu illet ve sadece hamilelikten oluyor. Napayım sonda mı taktırayım artık bilmiyorum ki

Benim dediklerime göre hareket etme sen yinede doktorun daha iyi bilir ben kendi isteğinle antibiyotik kullanmcaksn sandım çünkü yazmış yazmısken şimdi kullanma demesinde garip doktorunun benim değerim 78ken çok yüksek demişti doktorum ozmnda hem monurol hem antibiyotik kullandım crpde yüksekti doğal olarak doktorun bol suyla atabileceğine inandysa belki farklı bi durum vardır bılemedim bol su monurol bende yeterli gelmemişti o değerlerde. Sen günlük suyunu 3 litreye çıkar bari inşallah kurtulursun

Bana birde doktorum bu ay sıfır şeker ve sıfır basit karbonhidrat olarak beslen dedi. Enfeksiyonu en çok besleyen şeylerden birisi şeker biliyorsunuzdur belki. Deneyebilirsiniz sizde.

Nioli yağını kullandığım halde enfeksiyon başladı enfeksiyon sıfırken önlem amaçlı başlamıştım Hemde ikincisi çok yüksek 100 değer bakteride. Hergün çamaşır değişip her çamaşıra iki üç damla Nioli yağı damlatyrm ama ben hiçbi faydasını göremedim seninkinin markası ne eczaneden mi aldın ben trendyoldan almıştım

Kızlar dogum korkusu olan var mi ben de yoktu ama yavaş yavaş endiselerim basladi hemde ikincin dogumum olacak ve sezaryan. Belki ikiz oldugu icindir diyorum. Kansizligimda var. Biraz bi doktor korkuttu basta kansizligim yüzünden. Simdi kanımda yukseldi ama yine normal altında. Siz de durumlar nasıl

Evet ben eczaneden aldım Talya marka. Açıkçası instagramda çok görmüş ama böyle şeylere doktor söylemeden asla başlamayan biri olarak denememiştim. Bu sefer kendisi söyledi direkt. İşe yarayacak mı bilmiyorum.

Bana birde doktorum bu ay sıfır şeker ve sıfır basit karbonhidrat olarak beslen dedi. Enfeksiyonu en çok besleyen şeylerden birisi şeker biliyorsunuzdur belki. Deneyebilirsiniz sizde.
Aaa ben son günlerde karbonhidratı ve tatlıyı çok abartmıştım şuan ben şok ben iptal. Bu sebep olabilir mi acaba

Evet evet çok yüksek zaten ama doktor da diyor zaten daha yeni bitti antibiyotik diye. Çok taraftar olmasa bile birkaç gün denemek istiyorum ben antibiyotik başlamadan Pztesiye kadar geçmezse (tahlil veririm) hemen başlarım.
Bence atlayabileceğime inanmıyo da işte ben mırın kırın edince böyle bir çözüm sundu
İlginç bir şekilde şuan sancım yok (olması gerektiği kadar kasılma oluyor o kadar) psikolojik olabilir mi?
Kanının yükselmesine maşallah. Sevindim.
İkiz olunca korkular normal fakat itiraf edeyim ikincide doğum korkusu sardı. İlkinde korkmuyordum:)

Bunda maalesef anksiyete tavan yapıyor. Hayati riskin Rsini dahi almak görmek duymak istemiyorum. Mesela eski ben ciğer geliştiriciyi yaptırmazdı (kortizon diye) yeni ben %1lik bir riskte bile hemen hadi beni doğuma alsın hadi beni ilaçlayın diyorum (antibiyotik için zor tutuyorum şuan kendimi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…