2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Demek ki benim hiç geçmemiş sadece şikayetlerimi azaltmış önceki ilaçlar.
Diyete gireyim bari çikiletlara elveda
Bende başlıyorum yarın diyete .
Yani doğuma dek tamamen temiz beslenmeyi düşünüyorum. Beneğe geçmesin yeterki. İlaçlar daha faydalı olsun.
Birkaç tavsiye daha vereyim. Sevmeseniz bile her gün mutlaka ev yoğurdu + kefir tüketin. Bol su zaten var. Nioli yağı doktor söylediğine göre zararsız sizde kendi doktorunuza danışıp yapın bence. Birde bella vie marka cranberry kapsülü kullanıyordum. Yine doktor vermişti. Doğuma dek kullanacaksın dedi. Bu ay bitince almadım 2 hafta ihmal ettim hemen başladı yine. Doktorunuza danışıp alabilirsiniz cranberry enfeksiyonlar için iyi. Ben hepsini yaparak doğuma dek olabildiğince az seviyede tutmaya çalışacağım.

Yani bilmiyorum bunda korkum olmayacak sanıyordum ben. Bi de onceki hamilelgiimde yasamadigim seyleri yasayinca herseye bi kulp bulmaya basladim. Halbuki bi cok kisi her hamilelegin farkli oldugunu soylemesine ragmen yine başladi korkular. Sen kac haftaliksin şu an cnm?

Doktor söyledi. Önce monurol ve bol su ile süreci kontrol edelim dedi. Sonra antibiyotik yazdı. B grubu için rahat olsun dedi. Çünkü 1000 mg antbiyotik daha yeni kullandım bitti.
Bu aylar aslında daha güvenilir aylar bebek artık büyüdü ama inşallah gerek kalmadan geçer limonlu su çok önemli

Çok az almışsın maşallah ya
Ben dikkat ettim ama canm ilk doet ay istesemde yiyemedm sonrasındada. Çok az tatlı yedim nefsine engel oldum acicasj şekeri istemedim hayatımda ekmek vs şimdi binde bir dondurma yiyorm okdr oda haftada bir. Pasta börek çörek poğaça yok abur cubur yok yemegimi.meyvemk yiyorm 34 +4 oldu bakalm

Bende faydasını görmedim hatta benimde enfeksiyonu sifirlanmisti önlem.amacli.bir damla damlattm kırk çıktı lökosit

Bende var kansızlık özellikle aynı şeyler şuan kanım on oldu ama.hala.dusuk. Kan ilacıni iki mi kullaniyorsn canm bende ikinci gebelik sezeryan olacak korku başladı 34+4 oldm birde çok yakın doğum

Arkadaşlar mümkünse her gün biraz erik yemeye özen gösterin, erken doğumu engelliyormuş çokta faydalı hamileler için
Ay ben çok yiyorum erik. Böyle de bir faydası var mıymış cidden

Eritrosit idrarda kan olması demek demişti doktorum. Benim de yüksek çıkıyor o ama böbrek taşım var benim bu yüzden yüksek çıkıyormuş. Sende öyle bir şey var mı acaba canim o neden yüksek acaba?

Kızlar deepend külot kaç kiloya kaç beden aldınız veya alacaksınız? Dikişler de olacak ya büyük mü almalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum heeelp

Yoğurt veya herhangi bir süt ürünü tüketmiyorum ama yine de biraz zorlarım kendimi (hemen barsak düzeni bozuyor ve midem çok fena hale geliyor. Laktoz intoleransım var)
Sorayım doktoruma yağı ve cranberryi. Ben İmom omega 3, ocean dvit, magnorm (günde 3 e çıkardı doktor şimdi) bir de tiroid ilacı kullanıyorum. Aslında demir hariç tüm değerlerim iyi demir ilacını içemediğim için yükselmiyor.

Benim kg alımım durunca bebek kg alınca biraz keyfi beslenmeye geçtim. Şimdi tekrar dikkatli besleneyim yol arkadaşı olayım size
Şuan 34+3 haftası ile uyumlu bebeğim. Aslında sancılar enfeksiyon vs dışında herhangi bir risk falan yaşamadım. Gayet sağlıllk ilerliyoruz fakat şuan etrafımda o kadar olumsuz örnek var ki ben tırstım iyice. Yine de imtihan dünyası herkesin nasibi farklı.
Tevekkül ediyorum sadece. Bir ara sezeryanda bile ısrarcı oldum doktor kabul etmiyor :)
Erik

Yaaa şimdiye dek kum ya da taş geçmişim olmadı hiç. Sadece sistit olurdum böbreğe bile gitmezdi. O da evli değilken. Evlendikten sonra kadın hastalıkları hamilelik dışında hiç geçirmedim desem olur.
Kızlar deepend külot kaç kiloya kaç beden aldınız veya alacaksınız? Dikişler de olacak ya büyük mü almalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum heeelp
Ben L aldım çünkü doğumdan sonra bile şuanki karnım en az 3 hafta benimle olacak:) herşeyi L anlıyorum normalde s ya da m alırım.

Acaba bu haftalar da böyle mi oluyor.
Bende 1.gun baya stres yaptım gibi
Sonra baktım hareket yok hayatı akışına bıraktım bebek etkilendi mi diye korktum.
Ben de aynı durumdayım. Bekliyorum hala düzelmezse tekrar kontrole gideceğim. Bebeğin başı aşağıdaymış artık ve bi kez kordon dolanmış. Hep panik haldeyim o yüzden. Rabbim sağ salim vakitlice kavuşmak nasip etsin yavrularımıza neler atlattık artık son zamanlarımız Rabbim acılarını göstermesin.

Ben 80 kıloyla hamile kaldım suan 90 oldum 32 hafta bitiyor yarın 33 olcm yani doğuma kadar rahat bi 5-6 kg daha alrm dye düşünyrm yorumlarda 70le 100 arası herkes xl almış çok rahat olurum inşallah banada olur hatta 115 kg olanlar bile vardı yazan. Trendyoldan yorumlara bakarak alın bence kılonza göre ebebek Migros’ta fln xl beden yok ben trendyolda bulmuştum 70 kgdan azsanz L beden alın bence. 60 kg civarlarnda hamileliği bitirecekseniz m bile olur çünkü bedenleri baya rahatmış

Ben şuan 75 kiloyum L beden almıştım açıp denedim ve baya rahat oldu ( pijamamın üstünden denemiştim üşendiğim için) yani benim gibi 75 80 kiloya L beden gayet iyi oluyo

Ben şuan 75 kiloyum L beden almıştım açıp denedim ve baya rahat oldu ( pijamamın üstünden denemiştim üşendiğim için) yani benim gibi 75 80 kiloya L beden gayet iyi oluyo
herkes tecrübelerini yaznca çok iyi olyo kimse boşa para harcamamış olur

Bende var kansızlık özellikle aynı şeyler şuan kanım on oldu ama.hala.dusuk. Kan ilacıni iki mi kullaniyorsn canm bende ikinci gebelik sezeryan olacak korku başladı 34+4 oldm birde çok yakın doğum
Az kalmis cnm evet ama 35 i gecince bebek icin rahatlama olur en azindan. Ama kendi korkularin cogalir. Evt ben de bayadir günde 2 aliyorum kan ilacini ama burnum kanayinca acaba ondan mi dedim onun da zararlari var cünkü. Genelde tek veriyo doktorlar onu.

Enfeksiyon için eğer üşütme vs yoksa çamaşır değişmek her zaman mümkün değil ama penye bezler ya da müslin bezler yapın kendinize ben öyle kurtuldum . Geçenlerde biraz ince giymişim ayaklarım dondu üşüttüm o zamandan beri idrarda zorlanma var ve böbrek ağrısı gibi ağrım çok bir akıntım yok Allah tan idrarda lökosit 38 çıkmış sadece bakteri vs yok birde crp 10 sadece monurol verdi dr yarın sağlık ocağına gidicem tekrar.
Bir de sirkeli su, bende gebelikten önce başlamıştı bu akıntı vs öyle kurtuldum. Yani kuru kalmanız lazım, mesaneyi sık sık boşaltmak lazım, çişiniz gelince gidin tutmayın bu da enfeksiyon yapar. İnşallah hepiniz iyileşirsiniz canım gebeşler enfeksiyon kötü geçmezse doğumda bebeğe geçmesi çok muhtemel bu sefer yenidoğan sarılığı çok uzun sürüyor Allah yaşatmasın.

Evet bende bayagidir çift aliyorm ama napalim senin ilacın ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…