- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.989
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.841
Bende başlıyorum yarın diyeteDemek ki benim hiç geçmemiş sadece şikayetlerimi azaltmış önceki ilaçlar.
Diyete gireyim bariçikiletlara elveda
Yani bilmiyorum bunda korkum olmayacak sanıyordum ben. Bi de onceki hamilelgiimde yasamadigim seyleri yasayinca herseye bi kulp bulmaya basladim. Halbuki bi cok kisi her hamilelegin farkli oldugunu soylemesine ragmen yine başladi korkular. Sen kac haftaliksin şu an cnm?Evet evet çok yüksek zaten ama doktor da diyor zaten daha yeni bitti antibiyotik diye. Çok taraftar olmasa bile birkaç gün denemek istiyorum ben antibiyotik başlamadanPztesiye kadar geçmezse (tahlil veririm) hemen başlarım.
Bence atlayabileceğime inanmıyo da işte ben mırın kırın edince böyle bir çözüm sundu
İlginç bir şekilde şuan sancım yok (olması gerektiği kadar kasılma oluyor o kadar) psikolojik olabilir mi?
Kanının yükselmesine maşallah. Sevindim.
İkiz olunca korkular normal fakat itiraf edeyim ikincide doğum korkusu sardı. İlkinde korkmuyordum:)
Bunda maalesef anksiyete tavan yapıyor. Hayati riskin Rsini dahi almak görmek duymak istemiyorum. Mesela eski ben ciğer geliştiriciyi yaptırmazdı (kortizon diye) yeni ben %1lik bir riskte bile hemen hadi beni doğuma alsın hadi beni ilaçlayın diyorum (antibiyotik için zor tutuyorum şuan kendimi)
Bu aylar aslında daha güvenilir aylar bebek artık büyüdü ama inşallah gerek kalmadan geçer limonlu su çok önemliDoktor söyledi. Önce monurol ve bol su ile süreci kontrol edelim dedi. Sonra antibiyotik yazdı. B grubu için rahat olsun dedi. Çünkü 1000 mg antbiyotik daha yeni kullandım bitti.
Ama nefes alamıyorumSeninki iyi baya
Ben dikkat ettim ama canm ilk doet ay istesemde yiyemedm sonrasındada. Çok az tatlı yedim nefsine engel oldum acicasj şekeri istemedim hayatımda ekmek vs şimdi binde bir dondurma yiyorm okdr oda haftada bir. Pasta börek çörek poğaça yok abur cubur yok yemegimi.meyvemk yiyorm 34 +4 oldu bakalmÇok az almışsın maşallah ya
Bende faydasını görmedim hatta benimde enfeksiyonu sifirlanmisti önlem.amacli.bir damla damlattm kırk çıktı lökositNioli yağını kullandığım halde enfeksiyon başladı enfeksiyon sıfırken önlem amaçlı başlamıştım Hemde ikincisi çok yüksek 100 değer bakteride. Hergün çamaşır değişip her çamaşıra iki üç damla Nioli yağı damlatyrm ama ben hiçbi faydasını göremedim seninkinin markası ne eczaneden mi aldın ben trendyoldan almıştım
Bende var kansızlık özellikle aynı şeyler şuan kanım on oldu ama.hala.dusuk. Kan ilacıni iki mi kullaniyorsn canm bende ikinci gebelik sezeryan olacak korku başladı 34+4 oldm birde çok yakın doğumKızlar dogum korkusu olan var mi ben de yoktu ama yavaş yavaş endiselerim basladi hemde ikincin dogumum olacak ve sezaryan. Belki ikiz oldugu icindir diyorum. Kansizligimda var. Biraz bi doktor korkuttu basta kansizligim yüzünden. Simdi kanımda yukseldi ama yine normal altında. Siz de durumlar nasıl
Ay ben çok yiyorum erik. Böyle de bir faydası var mıymış ciddenArkadaşlar mümkünse her gün biraz erik yemeye özen gösterin, erken doğumu engelliyormuş çokta faydalı hamileler için
Eritrosit idrarda kan olması demek demişti doktorum. Benim de yüksek çıkıyor o ama böbrek taşım var benim bu yüzden yüksek çıkıyormuş. Sende öyle bir şey var mı acaba canim o neden yüksek acaba?Şimdilik antibiyotik yazdı ama çok zorlanırsam iyileşmezsem kullanmam üzere köşede duracak.
Bugün akşam monurol tek şase ve iki gün sonra akşam yine tek şase olarak kullanacağım
Diğer hap olan zor durumda kullanılacak (kullanmayacağım ben, haftam ileri daha önce ağır bir antibiyotik kullandım sürekli bebeği buna maruz bırakmak istemiyorum. Bol su bol limon ile idare edeceğim)
Lökosit bol (+++)
Eritrosit bol
Bakteri az
Epitel 2-3
Bir de miktar 90 olarak çıktı. Daha öncekinden biraz daha fazla. Mecbur idare edicez artık son dönemeçteyiz:/
Yoğurt veya herhangi bir süt ürünü tüketmiyorum ama yine de biraz zorlarım kendimi (hemen barsak düzeni bozuyor ve midem çok fena hale geliyor. Laktoz intoleransım var)Bende başlıyorum yarın diyete.
Yani doğuma dek tamamen temiz beslenmeyi düşünüyorum. Beneğe geçmesin yeterki. İlaçlar daha faydalı olsun.
Birkaç tavsiye daha vereyim. Sevmeseniz bile her gün mutlaka ev yoğurdu + kefir tüketin. Bol su zaten var. Nioli yağı doktor söylediğine göre zararsız sizde kendi doktorunuza danışıp yapın bence. Birde bella vie marka cranberry kapsülü kullanıyordum. Yine doktor vermişti. Doğuma dek kullanacaksın dedi. Bu ay bitince almadım 2 hafta ihmal ettim hemen başladı yine. Doktorunuza danışıp alabilirsiniz cranberry enfeksiyonlar için iyi. Ben hepsini yaparak doğuma dek olabildiğince az seviyede tutmaya çalışacağım.
Şuan 34+3 haftası ile uyumlu bebeğim. Aslında sancılar enfeksiyon vs dışında herhangi bir risk falan yaşamadım. Gayet sağlıllk ilerliyoruz fakat şuan etrafımda o kadar olumsuz örnek var ki ben tırstım iyice. Yine de imtihan dünyası herkesin nasibi farklı.Yani bilmiyorum bunda korkum olmayacak sanıyordum ben. Bi de onceki hamilelgiimde yasamadigim seyleri yasayinca herseye bi kulp bulmaya basladim. Halbuki bi cok kisi her hamilelegin farkli oldugunu soylemesine ragmen yine başladi korkular. Sen kac haftaliksin şu an cnm?
ErikAy ben çok yiyorum erik. Böyle de bir faydası var mıymış cidden
Eritrosit idrarda kan olması demek demişti doktorum. Benim de yüksek çıkıyor o ama böbrek taşım var benim bu yüzden yüksek çıkıyormuş. Sende öyle bir şey var mı acaba canim o neden yüksek acaba?
Ben L aldım çünkü doğumdan sonra bile şuanki karnım en az 3 hafta benimle olacak:) herşeyi L anlıyorum normalde s ya da m alırım.Kızlar deepend külot kaç kiloya kaç beden aldınız veya alacaksınız? Dikişler de olacak ya büyük mü almalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum heeelp
Ben de aynı durumdayım. Bekliyorum hala düzelmezse tekrar kontrole gideceğim. Bebeğin başı aşağıdaymış artık ve bi kez kordon dolanmış. Hep panik haldeyim o yüzden. Rabbim sağ salim vakitlice kavuşmak nasip etsin yavrularımızaAcaba bu haftalar da böyle mi oluyor.
Bende 1.gun baya stres yaptım gibi
Sonra baktım hareket yok hayatı akışına bıraktım bebek etkilendi mi diye korktum.
Bilemedim valla bende bıraktım artıkBende faydasını görmedim hatta benimde enfeksiyonu sifirlanmisti önlem.amacli.bir damla damlattm kırk çıktı lökosit
Ben 80 kıloyla hamile kaldım suan 90 oldum 32 hafta bitiyor yarın 33 olcm yani doğuma kadar rahat bi 5-6 kg daha alrm dye düşünyrm yorumlarda 70le 100 arası herkes xl almış çok rahat olurum inşallah banada olur hatta 115 kg olanlar bile vardı yazan. Trendyoldan yorumlara bakarak alın bence kılonza göre ebebek Migros’ta fln xl beden yok ben trendyolda bulmuştum 70 kgdan azsanz L beden alın bence. 60 kg civarlarnda hamileliği bitirecekseniz m bile olur çünkü bedenleri baya rahatmışKızlar deepend külot kaç kiloya kaç beden aldınız veya alacaksınız? Dikişler de olacak ya büyük mü almalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum heeelp
Ben şuan 75 kiloyum L beden almıştım açıp denedim ve baya rahat oldu ( pijamamın üstünden denemiştim üşendiğim içinBen 80 kıloyla hamile kaldım suan 90 oldum 32 hafta bitiyor yarın 33 olcm yani doğuma kadar rahat bi 5-6 kg daha alrm dye düşünyrm yorumlarda 70le 100 arası herkes xl almış çok rahat olurum inşallah banada olur hatta 115 kg olanlar bile vardı yazan. Trendyoldan yorumlara bakarak alın bence kılonza göre ebebek Migros’ta fln xl beden yok ben trendyolda bulmuştum 70 kgdan azsanz L beden alın bence. 60 kg civarlarnda hamileliği bitirecekseniz m bile olur çünkü bedenleri baya rahatmış
Ben şuan 75 kiloyum L beden almıştım açıp denedim ve baya rahat oldu ( pijamamın üstünden denemiştim üşendiğim için) yani benim gibi 75 80 kiloya L beden gayet iyi oluyo
Az kalmis cnm evet ama 35 i gecince bebek icin rahatlama olur en azindan. Ama kendi korkularin cogalir. Evt ben de bayadir günde 2 aliyorum kan ilacini ama burnum kanayinca acaba ondan mi dedim onun da zararlari var cünkü. Genelde tek veriyo doktorlar onu.Bende var kansızlık özellikle aynı şeyler şuan kanım on oldu ama.hala.dusuk. Kan ilacıni iki mi kullaniyorsn canm bende ikinci gebelik sezeryan olacak korku başladı 34+4 oldm birde çok yakın doğum
Aynen gece yağınca 3 gibi falan hareket var30 olacak. Akşamları yine hareketli ama gündüz eskisi gibi hareketli değil
Evet bende bayagidir çift aliyorm ama napalim senin ilacın neAz kalmis cnm evet ama 35 i gecince bebek icin rahatlama olur en azindan. Ama kendi korkularin cogalir. Evt ben de bayadir günde 2 aliyorum kan ilacini ama burnum kanayinca acaba ondan mi dedim onun da zararlari var cünkü. Genelde tek veriyo doktorlar onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?