2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
canım ihmal etme bence ben bu hareket konusunda baya evhamlıyım bi kalp atışına falan baktır
canım benimki tüp bebek değil ama ilkim ölü doğum olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum bana her seferinde diyo doğuma kadar kullanıcaksın diye oğlumdada kullanmıştım normal doğumdu bi sorun yaşamadım bunda şuan bebek ters dönmezse sezeryan olur nasıl olucak nolucak hiç bilmiyorum
Arkadaşlar mümkünse her gün biraz erik yemeye özen gösterin, erken doğumu engelliyormuş çokta faydalı hamileler için
kaynanam gilin evin önünde var getirimde biraz yiyim o zaman
bende baya var şuan doğum korkusu özellikle de dönmezse sezeryan olursa diye çok korkuyorum normal olmasına dikişli olmasına razıyım sezeryandansa
evlenmeden önce doğtu düzgün kan bile vermiş değilim ömrümde toplasan 3 kere serum takılmıştır şimdi sezeryan bana baya büyük bişey gibi geliyo inşallah bebeğim biran önce dönerde gerek kalmaz

Ben de dikkat ettim ama 6 7 kilo aldım şimdiye kadar son zaman kilo alımım hızlandı başlarda yesem de almıyodum kilo şimdi aynı seyleri yiyorum hatta daha bile az yiyorum hamilelik öncesinden ama alıyorum kilo

Bebekler kaç haftaya kadar dönebiliyor acaba
Geçen hafta baş geliş pozisyonuna dönüştü benim minnak. Bakalım sabit kalacak mı?

Bu hamilelikte 5 tane saglam dişim gitti
5 ve 8. Hafta da dolgum düştü. Yaptırdım.
Aynı diş 7.5 ayda yine düştü doktor 3.trimestri de olduğum ve kan sulandırıcı kullandığım için birşey yapamayacaklarını doğuma kadar idare etmem gerektiğini söyledi diş kanal tedavili Allah'tan ağrımıyor ama arada iltihap yapıyor.

Gunaydin hanimlar, pazar gecesi suyum geldi yatis yaptilar hemen gece 4 den aksam 6 ya kadar 2 kere ciger gelistirici igne yapildi 32 haftalik sezeryan dogum yaptim. Ben 2 gun yattim taburcu oldum ama minigim yenidogan yogun bakimda enfeksiyon yuzunden antibiyotik tedavisine basladilar 1hafta 10 gun surer diyorlar dualarinizi bekliyorum bol bol

Ben de dikkat ettim ama 6 7 kilo aldım şimdiye kadar son zaman kilo alımım hızlandı başlarda yesem de almıyodum kilo şimdi aynı seyleri yiyorum hatta daha bile az yiyorum hamilelik öncesinden ama alıyorum kilo
Artık bebek aliyor canım okdr normal kiloya takma beslenmeme dikkat et az da yemek değil kaliteli yemek yani hamur işi ekmek tatlı değilde ceviz kuru üzüm etini tavugunu

Benim iki haftadir boyle
Agrisi kullaklarimida agritiyor

İnsallah sag saglim bebegine kavuşursun
Benim bebiste 32 haftalik dunyaya geldiler 1 ay kaldilar kuvezde

Bebekler kaç haftaya kadar dönebiliyor acaba
Geçen hafta baş geliş pozisyonuna dönüştü benim minnak. Bakalım sabit kalacak mı?
doktor henüz dönmemiş diyince araştırdım 36 hafta deniyo ama 38 de dönen bile varmış benim oğlanda trkmeler bu haftalarda hep yukardaydı çoktan dönmüştü ama bu cimcimenin pek dönmeye niyeti yok gibi bu konuda baya stres yaptım inşallah biran önce döner

Geçmiş olsun cnm suyun nasıl geldi az azmi çokmi sanırım benmde geliyor dün akşam peçete olduğu halde kilotuma sunsizmisti bu sabahta yürüdükçe hafif hafif geliyor acaba o mu bilemiyorum doktoruma karnım sertleşiyor beni rahatsız ediyor demiştim suyun fazla demişti acaba fazla suymu atıyor anlamiyorumki

inşallah biran önce atlatır evinize götürürsünüz bebişi kilosu boyu falan nasıldı doğum nasıl geçti canım allah analı babalı büyütsün

Allah Allah ne çok erken doğum oldu bu sayfada hem gecms olsun hem gözün aydın nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…