- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #19.861
canım ihmal etme bence ben bu hareket konusunda baya evhamlıyım bi kalp atışına falan baktırKızlar sizin bebeklerin de hareketleri yavaşladı mi 3 gündür çok yavaş hatta sanki tekme falan değil arada sağa sola dönmeye çalışıyor gibi minik bir hareket var. Çikolata falan öyle çok hareketlendirmiyor
canım benimki tüp bebek değil ama ilkim ölü doğum olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum bana her seferinde diyo doğuma kadar kullanıcaksın diye oğlumdada kullanmıştım normal doğumdu bi sorun yaşamadım bunda şuan bebek ters dönmezse sezeryan olur nasıl olucak nolucak hiç bilmiyorumSancı çok hissedilebilir boyutta mıydı?
İnşaallah vaktini bekler ama.önlem almaları da güzel
Ben de erken gelmesinden den korkuyorum çünkü kan sulandirici kullaniyorum. Normalde tüp bebek doktoru 32 haftaya kadar kullanacaksın demişti.
Geçen hafta devlet hastanesi 35 e kadar kullanabilirisn dedi erken bırakmak istemiyorum.
Haftaya kendi doktoruma soracağım velev ki erken bir doğum oldu ellerinde bu kan sulandirici terse cevirebilecek bir ilaç var mı ?
kaynanam gilin evin önünde var getirimde biraz yiyim o zamanArkadaşlar mümkünse her gün biraz erik yemeye özen gösterin, erken doğumu engelliyormuş çokta faydalı hamileler için
bende baya var şuan doğum korkusu özellikle de dönmezse sezeryan olursa diye çok korkuyorum normal olmasına dikişli olmasına razıyım sezeryandansaKızlar dogum korkusu olan var mi ben de yoktu ama yavaş yavaş endiselerim basladi hemde ikincin dogumum olacak ve sezaryan. Belki ikiz oldugu icindir diyorum. Kansizligimda var. Biraz bi doktor korkuttu basta kansizligim yüzünden. Simdi kanımda yukseldi ama yine normal altında. Siz de durumlar nasıl
Ben de dikkat ettim ama 6 7 kilo aldım şimdiye kadar son zaman kilo alımım hızlandı başlarda yesem de almıyodum kilo şimdi aynı seyleri yiyorum hatta daha bile az yiyorum hamilelik öncesinden ama alıyorum kiloBen dikkat ettim ama canm ilk doet ay istesemde yiyemedm sonrasındada. Çok az tatlı yedim nefsine engel oldum acicasj şekeri istemedim hayatımda ekmek vs şimdi binde bir dondurma yiyorm okdr oda haftada bir. Pasta börek çörek poğaça yok abur cubur yok yemegimi.meyvemk yiyorm 34 +4 oldu bakalm
Dağ kekiğini çay olarak demleyip gargara yaptım o beni rahatlattı dene istersen canımGunaydin hanimlar
Bu diş agrisi beni mahvetti
Yemek bile yiyemiyorum dogru duzgun soguk su bile içemiyorum
Bu hamilelikte 5 tane saglam dişim gittiDağ kekiğini çay olarak demleyip gargara yaptım o beni rahatlattı dene istersen canım
canım ihmal etme bence ben bu hareket konusunda baya evhamlıyım bi kalp atışına falan baktır
Cuma doktor kontrolü vardı herşey normal dedi. Pazartesi salı yoruldum hareket azaldı. Bugün biraz daha iyi gibi
canım benimki tüp bebek değil ama ilkim ölü doğum olduğu için kan sulandırıcı kullanıyorum bana her seferinde diyo doğuma kadar kullanıcaksın diye oğlumdada kullanmıştım normal doğumdu bi sorun yaşamadım bunda şuan bebek ters dönmezse sezeryan olur nasıl olucak nolucak hiç bilmiyorum
5 ve 8. Hafta da dolgum düştü. Yaptırdım.Bu hamilelikte 5 tane saglam dişim gitti
Artık bebek aliyor canım okdr normal kiloya takma beslenmeme dikkat et az da yemek değil kaliteli yemek yani hamur işi ekmek tatlı değilde ceviz kuru üzüm etini tavugunuBen de dikkat ettim ama 6 7 kilo aldım şimdiye kadar son zaman kilo alımım hızlandı başlarda yesem de almıyodum kilo şimdi aynı seyleri yiyorum hatta daha bile az yiyorum hamilelik öncesinden ama alıyorum kilo
Benim iki haftadir boyle5 ve 8. Hafta da dolgum düştü. Yaptırdım.
Aynı diş 7.5 ayda yine düştü doktor 3.trimestri de olduğum ve kan sulandırıcı kullandığım için birşey yapamayacaklarını doğuma kadar idare etmem gerektiğini söyledi diş kanal tedavili Allah'tan ağrımıyor ama arada iltihap yapıyor.
İnsallah sag saglim bebegine kavuşursunGunaydin hanimlar, pazar gecesi suyum geldi yatis yaptilar hemen gece 4 den aksam 6 ya kadar 2 kere ciger gelistirici igne yapildi 32 haftalik sezeryan dogum yaptim. Ben 2 gun yattim taburcu oldum ama minigim yenidogan yogun bakimda enfeksiyon yuzunden antibiyotik tedavisine basladilar 1hafta 10 gun surer diyorlar dualarinizi bekliyorum bol bol
doktor henüz dönmemiş diyince araştırdım 36 hafta deniyo ama 38 de dönen bile varmış benim oğlanda trkmeler bu haftalarda hep yukardaydı çoktan dönmüştü ama bu cimcimenin pek dönmeye niyeti yok gibi bu konuda baya stres yaptım inşallah biran önce dönerBebekler kaç haftaya kadar dönebiliyor acaba
Geçen hafta baş geliş pozisyonuna dönüştü benim minnak. Bakalım sabit kalacak mı?
Geçmiş olsun cnm suyun nasıl geldi az azmi çokmi sanırım benmde geliyor dün akşam peçete olduğu halde kilotuma sunsizmisti bu sabahta yürüdükçe hafif hafif geliyor acaba o mu bilemiyorum doktoruma karnım sertleşiyor beni rahatsız ediyor demiştim suyun fazla demişti acaba fazla suymu atıyor anlamiyorumkiGunaydin hanimlar, pazar gecesi suyum geldi yatis yaptilar hemen gece 4 den aksam 6 ya kadar 2 kere ciger gelistirici igne yapildi 32 haftalik sezeryan dogum yaptim. Ben 2 gun yattim taburcu oldum ama minigim yenidogan yogun bakimda enfeksiyon yuzunden antibiyotik tedavisine basladilar 1hafta 10 gun surer diyorlar dualarinizi bekliyorum bol bol
inşallah biran önce atlatır evinize götürürsünüz bebişi kilosu boyu falan nasıldı doğum nasıl geçti canım allah analı babalı büyütsünGunaydin hanimlar, pazar gecesi suyum geldi yatis yaptilar hemen gece 4 den aksam 6 ya kadar 2 kere ciger gelistirici igne yapildi 32 haftalik sezeryan dogum yaptim. Ben 2 gun yattim taburcu oldum ama minigim yenidogan yogun bakimda enfeksiyon yuzunden antibiyotik tedavisine basladilar 1hafta 10 gun surer diyorlar dualarinizi bekliyorum bol bol
Allah Allah ne çok erken doğum oldu bu sayfada hem gecms olsun hem gözün aydın nasilsinGunaydin hanimlar, pazar gecesi suyum geldi yatis yaptilar hemen gece 4 den aksam 6 ya kadar 2 kere ciger gelistirici igne yapildi 32 haftalik sezeryan dogum yaptim. Ben 2 gun yattim taburcu oldum ama minigim yenidogan yogun bakimda enfeksiyon yuzunden antibiyotik tedavisine basladilar 1hafta 10 gun surer diyorlar dualarinizi bekliyorum bol bol
Hadi yaa diş çok zor ne yediriyor ne içiriyor ne uyutuyorBu hamilelikte 5 tane saglam dişim gitti
33+1Canım Şuan tam hac haftalıksın
33+1 canm :)Kaç haftalıksın canım? Bence normal gibi. Ben de 33+1'im en son 31.haftada tartılmıştım, toplam 7 kilo almıştım. Şu an 8 olmuştur o :)
Canım tam olarak kaçıncı haftadasın o tarihe vermiş ya merak ettim bana da tarih vericek yakın zamanda çünkü
Yok yok kormkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?