2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Ateş değil ama vücut sıcak her bezde kaka oluyor terlemesi de ne bilim işte bir garip oldum bence hamilelikten beri olumsuzluk olunca
Canım seninki tam kaç aylık bilmiyorum ama bebeklerin sindirim sistemleri alışma aşamasında çok değişkenlik gösterir bir gün günde 3 yapar bir gün 4 gün yapmaz bazen bakmışsın katı gibi bazen sulu gibi önemli olan sürekli olup olmadığına bakman yediklerimiz bile etkiliyor onların sindirim sistemlerini ishal değilse kaka yapması kötü değil aksine rahatlatır onu gaz sancısı çektirmez

Bizimde öyle ama sarılık henüz düşmedi diye mi tsh böyle çıktı acaba. Hiç baktırmış mıydınız tshna

Tamam canım 2 ay 14 günlük olduk. İnşallah o da bende alışacağız zamanla rahatlayacağım bende

Merhabalar ben de 2024 kasım annesiyim :) hala aktif mi burası bilmiyorum ama kendim gibi birilerini ararken buralara kadar geldim bizim gibi olan annelerle ve 3 aylık bebeklerle katılabileceğim bir etkinlik veya topluluk biliyor musunuz biraz zor bir süreçmiş ve benim gibi olan insanlarla birarada olabileceğim bir ortama veya sohbete bayaa ihtiyacım var

Hiç görünmüyordun nasıl gidiyor bebeli hayat
İyiyiz ya ilk zamanlara göre daha rahat her şey ama insan bebesinin kıyafetleri küçülünce hüzünleniyormuş :) bebe aynı benim gibi sabaha kadar oturup öğlene kadar uyuyor onu düzenlemeye çalışıyorum sjkdld bir de tazyik sorunum var çocuk öksürüyor boğazına kaçıyor emzirirken üzülüyorum takviyelerin hepsini kestim ama faydası olmadı. Onun dışında çok keyifli geçiyor, sen nasılsın?

Tazyik sorunu bende yaşadım hala ara ara yaşıyoruz bizim uyku düzenimiz oturdu gibi değişmezse tabi akşam 8 den sabah 8 e kadar uyuyoruz emmek için uyanıyır sadece öğlenleride bir iki saat uyanık kalıp 1 saat falan uyuyor. Evet elbiseler bizimde çoğu olmuyor artık 3-6 aylıklar bile küçük geliyor bazıları senin kız tombiş kız ona da olmaz çoğu kıyafet. Böyle güldikçe sana tepki verdikçe öyle hoş oluyor ki birde artık beni tanıyor başkasının kucağındayken ağladığı zaman beni görünce susuyor çok güzel duygular

Başından beri böyleydi canım anne çayı içtim bir ara o daha beter etmişti bıraktım sonra ama normal salata da dereotu yemeye çok özen gösteriyorum başından beri onu hiç bırakmadım onun dışında özellikle yaptığım bir şey yok

Kızlar sizde de kaka çok yaptığında sırtına kadar çıkıyor mu? Bezde mi sıkıntı var yoksa herkesin böyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…