Canım seninki tam kaç aylık bilmiyorum ama bebeklerin sindirim sistemleri alışma aşamasında çok değişkenlik gösterir bir gün günde 3 yapar bir gün 4 gün yapmaz bazen bakmışsın katı gibi bazen sulu gibi önemli olan sürekli olup olmadığına bakman yediklerimiz bile etkiliyor onların sindirim sistemlerini ishal değilse kaka yapması kötü değil aksine rahatlatır onu gaz sancısı çektirmezAteş değil ama vücut sıcak her bezde kaka oluyor terlemesi de ne bilim işte bir garip oldum bence hamilelikten beri olumsuzluk olunca
Bizimde öyle ama sarılık henüz düşmedi diye mi tsh böyle çıktı acaba. Hiç baktırmış mıydınız tshnakızım 45 gunluktu total sarılık değerı 10du .doktorum dıger kan degerlerı normal dedı anne sutune baglı sarılık olma ıhtımalı olabılır dedı cunku oglumunda sarılıgı 50 gun cıvarı gecmıstı. 45-50 gun arası gectı sarılığı.
Tamam canım 2 ay 14 günlük olduk. İnşallah o da bende alışacağız zamanla rahatlayacağım bendeCanım seninki tam kaç aylık bilmiyorum ama bebeklerin sindirim sistemleri alışma aşamasında çok değişkenlik gösterir bir gün günde 3 yapar bir gün 4 gün yapmaz bazen bakmışsın katı gibi bazen sulu gibi önemli olan sürekli olup olmadığına bakman yediklerimiz bile etkiliyor onların sindirim sistemlerini ishal değilse kaka yapması kötü değil aksine rahatlatır onu gaz sancısı çektirmez
Çok sessiz bir grup oldu burası yaaaHanımlar bebeğiniz kac aylık kac kg kac cm oldu
Benim bebe 2 aylık, 5375 gram 58 cm.Hanımlar bebeğiniz kac aylık kac kg kac cm oldu
Oyyy maşallahBenim bebekte 2 aylık 5500 57 cm olmuş 3250 50 cm doğmuştu
Bizimde öyle ama sarılık henüz düşmedi diye mi tsh böyle çıktı acaba. Hiç baktırmış mıydınız tshna
Evet cnm sadece anne sütü ile cnm büyük kızım daha boylu daha kiloluydu bu böyle minnak geliyo banaOyyy maşallah41 kere Rabbim nazarlardan korusun sadece anne sütü ile mi ?
Sizin tsh normal çıkmış. Bizimde 6 ya düşmüştü bir hafta önce ölçüldüğünde. Tsh sınırda çok sorun olmaz dedi doktor. 6 7 aylık tekrar ölçülebilir dedi. İnşallah sadece sarılık sebebi ile anlık yükselmiştir.Eki Görüntüle 3547784 Eki Görüntüle 3547785
bu sekılde cıkmıs u degerlerdn 1 hafta sora gectı sarılık.
Benim ki 3. Ay kontrolünde 5.450 kg 60 cm geldi canım 2800 doğmuştuHanımlar bebeğiniz kac aylık kac kg kac cm oldu
Hiç görünmüyordun nasıl gidiyor bebeli hayatBenim bebe 2 aylık, 5375 gram 58 cm.
İyiyiz ya ilk zamanlara göre daha rahat her şey ama insan bebesinin kıyafetleri küçülünce hüzünleniyormuş :) bebe aynı benim gibi sabaha kadar oturup öğlene kadar uyuyor onu düzenlemeye çalışıyorum sjkdld bir de tazyik sorunum var çocuk öksürüyor boğazına kaçıyor emzirirken üzülüyorumHiç görünmüyordun nasıl gidiyor bebeli hayat
Tazyik sorunu bende yaşadım hala ara ara yaşıyoruz bizim uyku düzenimiz oturdu gibi değişmezse tabiİyiyiz ya ilk zamanlara göre daha rahat her şey ama insan bebesinin kıyafetleri küçülünce hüzünleniyormuş :) bebe aynı benim gibi sabaha kadar oturup öğlene kadar uyuyor onu düzenlemeye çalışıyorum sjkdld bir de tazyik sorunum var çocuk öksürüyor boğazına kaçıyor emzirirken üzülüyorumtakviyelerin hepsini kestim ama faydası olmadı. Onun dışında çok keyifli geçiyor, sen nasılsın?
Başından beri böyleydi canım anne çayı içtim bir ara o daha beter etmişti bıraktım sonra ama normal salata da dereotu yemeye çok özen gösteriyorum başından beri onu hiç bırakmadım onun dışında özellikle yaptığım bir şey yokKızlar maşallahKumraladamavituna1 ve L Lila2455 tazikli olması Allah vergisi mi yoksa yaptığınız özel birşey var mi kızlar?
BuaradaKumraladamavituna1 şahsen özledim yorumlarını nerelerdeydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?