2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Maşallah uykusu çok iyiymiş. Çok tombiş sayılmaz ama çok çabuk büyüyorlar, yazlıkları 9-12 ay alarak iyi yapmışım elimde patlar diye korkmuştum henüz benim dışımda kimseyi tanımıyor büyüyor diye hüzünleniyorum ama konuşacağı bikini giyeceği zamanları düşündükçe de heyecanlanıyorum :)

Canım tazyik sütün çok olması anlamına gelmiyor aslında sütün hızlı geldiği anlamına geliyor ve hiç iyi bir şey değil bence çocuk zorlanıyor. Ben çok takviye kullandım en işe yarayanları Solgar ve Lacmix oldu. İki memeyi aynı anda sağmak da artış için çok etkili

4 gün önce 3 aylık olduk gözleri mi kayıyor bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• 1000023795.webp
    6 KB · Görüntüleme: 80
Ay valla bende şimdiden mayolara simitlere bakıyorum kumda oynayacağı oyuncaklara bakıyorum ay bir an önce gelsin yaz inşallah denizi sever suyu seviyor bakalım kıyafetlerde ben hata yapmışım ya 6-9 almıştım önümüzdeki aya anca olur onlar sanki o kadar küçük geliyor gözüme yeniden alışveriş yapmak lazım lcw iyi o konuda ordan kıyafet aldım baya kaliteli çıktı birde kuponla baya uyguna geliyor

Valla doğum yapmadan önceki buradaki aktifliği öyle özlüyorum ki.
Ben de özlüyorum ne güzel fikirler olurdu şimdi konuşulsaydı bebeklerin yaptığı gelişimleri söylerdik sorunları söylerdik dertleşirdik yine bunalınca buraya yazardık kv denin açığı olursa söylerdik falan aman işte kimse yazmıyor artık öyle görüpte yazmayan da çok maalesef

Lefties’e de bak çok güzel şeyler var

Orange gittiğinden beri böyle oldu galiba

Orange gittiğinden beri böyle oldu galiba
Aa evet ya kıza saçma ceza verdiler terketti ondan sonra burayı haklı olarak güzel sohbetler oluyordu önceleri bebek doğduktan sonrada baya aktiflerdi diğerleri aslında hani o zamanlar bebekten doğru düzgün zaman olmuyordu ama girerlerdi buraya başkan bile bakmıyorki diğerleri ne yapsın

Kız başkanın çocuğu yok mu 50 gündür tek başıma bebek bakıyorum anacım şimdi bir de sünnet ettirdik iki gün önce vakit bulup da giremiyorum Napıyosunuz nasılsınızzz annelik nasıl gidiyor ?

Bu 12. Hafta atağı ne zormuş ya çok mız mız her şeye ağlıyor. Uyku desen yarım saat anca. Birde elleri sürekli ağzında açta değil aslında ama sürekli eller ağızda

Kız bizde tek bakıyoz ya valla bazen delirmeler oluyor hele atak dönemleri olunca deliriyoz ama genel olarak güzel bazen bakıyorum bu benim mi diye inanamıyorum aşk yaşıyoruz o gülmeler tepkileri gördükçe bitiyorum

Bu 12. Hafta atağı ne zormuş ya çok mız mız her şeye ağlıyor. Uyku desen yarım saat anca. Birde elleri sürekli ağzında açta değil aslında ama sürekli eller ağızda
Eller ağızda çok normal canım hatta ilerleyen zamanlarda daha çok ağızda olacak bizimki şuan salya akıtmayada başladı muhtemelen damaklar kaşınıyor ağızda köpük yapıyır falan. Dün bende delircektim karnını doyurdum altını aldım kıcağımda gezdiriyorum yok memnun olmuyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyor oyuncak gösteriyorum bakmıyor sürekli ağlak diyorum ne oldu nazar mı ettim sana ne oldu sonunda yoruldada öyle uyudu yoksa delircektim

Bu arada sizin tsh doktor ne demişti bir şey söyledi mi öneride falan bulundu mu

Evet gerçekten 4. Ay atağı için hep şikayet ediyorlar ama 3. Ayda çok zor
Bu arada sizin tsh doktor ne demişti bir şey söyledi mi öneride falan bulundu mu
evet görüştüm ama takip edilecek 6.7. Ayda tekrar ölçeriz dedi. İnşallah anlık yükselmiştir. Bebekler hasta olmasın ya hiç kıyamıyorum

Kızlar benim bebek gece 7-8 saat uyudu. 2 aylık şuan. Maksimum kaç saat beslenmeden uyuyabilir. Uyandırmayın deniliyor ama bu kadarı fazla mı acaba . Sizinkiler kaç saat uyuyor en fazla

Kızlar benim bebek gece 7-8 saat uyudu. 2 aylık şuan. Maksimum kaç saat beslenmeden uyuyabilir. Uyandırmayın deniliyor ama bu kadarı fazla mı acaba . Sizinkiler kaç saat uyuyor en fazla
Kız elleme büyük nimet valla öyle deliksiz uyuması bizim ki max 3 saat uyuyor beslenmeden keşke o kadar uyusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…