- 26 Şubat 2024
- 6.021
- 6.210
- 118
Maşallah uykusu çok iyiymiş. Çok tombiş sayılmaz ama çok çabuk büyüyorlar, yazlıkları 9-12 ay alarak iyi yapmışım elimde patlar diye korkmuştumTazyik sorunu bende yaşadım hala ara ara yaşıyoruz bizim uyku düzenimiz oturdu gibi değişmezse tabiakşam 8 den sabah 8 e kadar uyuyoruz emmek için uyanıyır sadece öğlenleride bir iki saat uyanık kalıp 1 saat falan uyuyor. Evet elbiseler bizimde çoğu olmuyor artık 3-6 aylıklar bile küçük geliyor bazıları senin kız tombiş kız ona da olmaz çoğu kıyafet. Böyle güldikçe sana tepki verdikçe öyle hoş oluyor ki birde artık beni tanıyor başkasının kucağındayken ağladığı zaman beni görünce susuyor çok güzel duygular
Canım tazyik sütün çok olması anlamına gelmiyor aslında sütün hızlı geldiği anlamına geliyor ve hiç iyi bir şey değil bence çocuk zorlanıyor. Ben çok takviye kullandım en işe yarayanları Solgar ve Lacmix oldu. İki memeyi aynı anda sağmak da artış için çok etkiliKızlar maşallahKumraladamavituna1 ve L Lila2455 tazikli olması Allah vergisi mi yoksa yaptığınız özel birşey var mi kızlar?
BuaradaKumraladamavituna1 şahsen özledim yorumlarını nerelerdeydin?
Ay valla bende şimdiden mayolara simitlere bakıyorum kumda oynayacağı oyuncaklara bakıyorumMaşallah uykusu çok iyiymiş. Çok tombiş sayılmaz ama çok çabuk büyüyorlar, yazlıkları 9-12 ay alarak iyi yapmışım elimde patlar diye korkmuştumhenüz benim dışımda kimseyi tanımıyor büyüyor diye hüzünleniyorum ama konuşacağı bikini giyeceği zamanları düşündükçe de heyecanlanıyorum :)
Şehlalık var gibi sanki canım ama daha küçük düzelir belki göz doktoruna götürmen daha faydalı olacaktır zaten 3-6 ay arası kontrol öneriliyor4 gün önce 3 aylık olduk gözleri mi kayıyor bana mı öyle geliyor
Ben de özlüyorumValla doğum yapmadan önceki buradaki aktifliği öyle özlüyorum ki.
Lefties’e de bak çok güzel şeyler varAy valla bende şimdiden mayolara simitlere bakıyorum kumda oynayacağı oyuncaklara bakıyorumay bir an önce gelsin yaz inşallah denizi sever suyu seviyor bakalım kıyafetlerde ben hata yapmışım ya 6-9 almıştım önümüzdeki aya anca olur onlar sanki o kadar küçük geliyor gözüme yeniden alışveriş yapmak lazım lcw iyi o konuda ordan kıyafet aldım baya kaliteli çıktı birde kuponla baya uyguna geliyor
Bana normal geldi4 gün önce 3 aylık olduk gözleri mi kayıyor bana mı öyle geliyor
Orange gittiğinden beri böyle oldu galibaBen de özlüyorumne güzel fikirler olurdu şimdi konuşulsaydı bebeklerin yaptığı gelişimleri söylerdik sorunları söylerdik dertleşirdik yine bunalınca buraya yazardık kv denin açığı olursa söylerdik falan aman işte kimse yazmıyor artık öyle görüpte yazmayan da çok maalesef
Aa evet ya kıza saçma ceza verdiler terketti ondan sonra burayı haklı olarak güzel sohbetler oluyordu önceleri bebek doğduktan sonrada baya aktiflerdi diğerleri aslında hani o zamanlar bebekten doğru düzgün zaman olmuyordu ama girerlerdi buraya başkan bile bakmıyorki diğerleri ne yapsınOrange gittiğinden beri böyle oldu galiba
Aa evet ya kıza saçma ceza verdiler terketti ondan sonra burayı haklı olarak güzel sohbetler oluyordu önceleri bebek doğduktan sonrada baya aktiflerdi diğerleri aslında hani o zamanlar bebekten doğru düzgün zaman olmuyordu ama girerlerdi buraya başkan bile bakmıyorki diğerleri ne yapsın
Kız bizde tek bakıyoz yaKız başkanın çocuğu yok mu 50 gündür tek başıma bebek bakıyorum anacım şimdi bir de sünnet ettirdik iki gün önce vakit bulup da giremiyorum Napıyosunuz nasılsınızzz annelik nasıl gidiyor ?
Eller ağızda çok normal canım hatta ilerleyen zamanlarda daha çok ağızda olacak bizimki şuan salya akıtmayada başladı muhtemelen damaklar kaşınıyor ağızda köpük yapıyır falan. Dün bende delircektim karnını doyurdum altını aldım kıcağımda gezdiriyorum yok memnun olmuyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyor oyuncak gösteriyorum bakmıyor sürekli ağlak diyorum ne oldu nazar mı ettim sana ne oldu sonunda yoruldada öyle uyudu yoksa delircektimBu 12. Hafta atağı ne zormuş ya çok mız mız her şeye ağlıyor. Uyku desen yarım saat anca. Birde elleri sürekli ağzında açta değil aslında ama sürekli eller ağızda
Bu arada sizin tsh doktor ne demişti bir şey söyledi mi öneride falan bulundu muBu 12. Hafta atağı ne zormuş ya çok mız mız her şeye ağlıyor. Uyku desen yarım saat anca. Birde elleri sürekli ağzında açta değil aslında ama sürekli eller ağızda
Evet gerçekten 4. Ay atağı için hep şikayet ediyorlar ama 3. Ayda çok zorEller ağızda çok normal canım hatta ilerleyen zamanlarda daha çok ağızda olacak bizimki şuan salya akıtmayada başladı muhtemelen damaklar kaşınıyor ağızda köpük yapıyır falan. Dün bende delircektim karnını doyurdum altını aldım kıcağımda gezdiriyorum yok memnun olmuyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyor oyuncak gösteriyorum bakmıyor sürekli ağlak diyorum ne oldu nazar mı ettim sana ne oldu sonunda yoruldada öyle uyudu yoksa delircektim
evet görüştüm ama takip edilecek 6.7. Ayda tekrar ölçeriz dedi. İnşallah anlık yükselmiştir. Bebekler hasta olmasın ya hiç kıyamıyorumBu arada sizin tsh doktor ne demişti bir şey söyledi mi öneride falan bulundu mu
Bizde 2 aylık iken doktora sormuştuk bizim doktorumuz uyandirmayin devam etsin demiştiKızlar benim bebek gece 7-8 saat uyudu. 2 aylık şuan. Maksimum kaç saat beslenmeden uyuyabilir. Uyandırmayın deniliyor ama bu kadarı fazla mı acaba . Sizinkiler kaç saat uyuyor en fazla
Kız elleme büyük nimet valla öyle deliksiz uyuması bizim ki max 3 saat uyuyor beslenmeden keşke o kadar uyusaKızlar benim bebek gece 7-8 saat uyudu. 2 aylık şuan. Maksimum kaç saat beslenmeden uyuyabilir. Uyandırmayın deniliyor ama bu kadarı fazla mı acaba . Sizinkiler kaç saat uyuyor en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?