2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Evet 6. Aydan sonra artık vücut yavaş yavaş kendini adapte ediyormul o yüzden muhtemelen doktor öyle dedi bizede 6. Aya kadar takip edelim dediler her ay kanda baktırıyoruz 10 u geçmediği sürece ilaç başlamayız demişlerdi bizim en son 6 çıktıydı işte umarım daha da düşerde ilaca gerek kalmaz

İnşallah inşallah. Adapte oluyor dediğin yani düşüyor mu yoksa var ama yükselse de ilaca mı gerek kalmıyor

kan alındığında birde 2. Ay aşılarını yeni olmuştuk en fazla bir hafta olmuştu hormamal bir durum olduğu için bu gibi durumlarda etkiliyor sanırım

Kızlar benim bebek gece 7-8 saat uyudu. 2 aylık şuan. Maksimum kaç saat beslenmeden uyuyabilir. Uyandırmayın deniliyor ama bu kadarı fazla mı acaba . Sizinkiler kaç saat uyuyor en fazla
Benimki de uzun uyuyor ben uyandırmıyorum, doktor kesinlikle uyandırma dedi

İnşallah inşallah. Adapte oluyor dediğin yani düşüyor mu yoksa var ama yükselse de ilaca mı gerek kalmıyor
Aynen vücut üretmeye başlıyor hormonu bakalım özelde burda çocuk endokrin yoktu yeni gelmiş bir de ona görünecez bizde o ne diyecek prof. Nette gördüm anne iyotlu tuz tüketirse bebeğe geçermiş iyot oda tsh ı düşürmeye yardımcı olur diyordu deniyecem bakalım en azından tuza abanıyım biraz severim zaten umarım faydası olur

Ama sen yine de dengeli al. İyot dengeliyse tsh ta dengelidir diye okumuştum bende. Şu himalaya tuz varya pembe olan onun faydası varmış diye duydum. Birde dere otu sabah akşam dere otu çiğniyorum

Kızlar benim bebek gece 7-8 saat uyudu. 2 aylık şuan. Maksimum kaç saat beslenmeden uyuyabilir. Uyandırmayın deniliyor ama bu kadarı fazla mı acaba . Sizinkiler kaç saat uyuyor en fazla
Sarılık olduğu için ben 2 saatte bir kaldırmaya devam ediyorum. Daha doğrusu uyanmadan da emiyor. Ama sarılık olmasa kaldırmam bende. Gerçi bizimde 6 ya düştü en son değer. Acaba bende mi kaldırmasam artık

sarılık riski geçmedi mi, büyüdüler epey 2 saat çok sık bi süre canım bi 4-5 saat uyuyabilir rahatlıkla, hem sen hem bebişin daha iyi dinlenirsiniz

Kızlar bez ne kullanıyorsunuz? Başlarda molfix kullanıyordum ama fazla kaka yapınca 4 5 kere kıyafetine geçirdi elimde bir de molfix premium vardı onda geçirmedi diye devam ediyorum ama sizin önerileriniz varsa dinlemek isterim bunalttı bu durum beni

Kızlar bir de fotoğraf çekimleri için temuda çok güzel arka planlar buldum aklınızda bulunsun. Aylık çekimlere bunlarla devam ederim gibi

Eklentiler

• Screenshot_20250226_200930_Temu.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20250226_200859_Temu.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bir de reglniz nasıl eski düzeniniz devam ediyor mu? Ben 1 kere oldum şuan 3 gün gecikti.Gecikmeler normal mi?Olmadan önce uzun bir süre regl olunmayabilir diye biliyorum ama olduktan sonraki düzen tutarlılığı hakkında fikrim yok

Hastanede Molfix kullanmışlardı ama ben pure baby kullanmıştım. Sonra hediye olarak goon geldi onu kullandım. Her ikisinden de memnun kaldım. Pure baby 3 numara göbek kısmı oldu ama aşağısı uzun gelince goon 2 beden ideal oldu onunla şuan devam ediyorum.

Teşekkür ederim,goon deneyim o zaman bir de.Prima almıştım ilk doğduğunda onunda 2 numarası kilo olarak daha büyük bebeklere uygun sanırım

Düzene oturması bir seneyi buluyor diye biliyorum canım ben daha olmadım

Kızlar bugün 2. Ay aşılarını olduk sabah 10 falandı bu saate kadar ateşi çıkmadı bende calpol vermedim durduk yere gece sık sık ateşine de bakacağım ama sizce çıkar mı bu saatten sonra? Bir yandan da versem mi acaba diye dertleniyorum ne yapsam bilemedim

Of bu konuda bende muzdaribim molfix pure&soft kaç kez çiş sızdırdı mavi paket daha iyiydi prima aktif bebek çiş konusunda harikaydı ama kaka sırtına kadar çıkıyordu Sleepy bir iki kez sızdırdı goon yeni kullanmaya başladım bugün epey kaka yapmasına rağmen hiç taşırmadı şok oldum o sırada ana kucağındaydı o yüzden mi ya da bezden mi bilmiyorum ilk defa kaka arkaya değil öne doğru bulaşmıştı eğer bir kaç kaka daha taşırmazsa goon devam edeceğim gibi

Bizde dün sabah olduk canım . Dün daha iyi geçmişti bugün ateşi düne göre daha yüksek seyrediyor. Ama bugünden sonra rahatlar büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…