- 16 Temmuz 2022
- 73
- 100
- 43
- 33
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.701
Gözün aydın canımKızlar herkese tek tek dönemiyorum kusura bakmayın. Bebiş çok iyi güzel de emiyor, benim biraz ağrılarım var yürüttüler gaz da çıkarabildim her şey yolundaAllahım hepinize güzel doğumlar nasip etsin inşallah
Ata benimki daha doğurmadımGözün aydın canımAta bebeğimiz hoş gelmiş dünyamıza en kısa zamanda sağlıkla huzurla evinize dönmüş olursunuz inşallah
Allah Allah ilk kez duydum sen diyice biraz baktım çok korkucak bisi değilmiş çok normal doğum yapan var arkadaşım sıkma canınıNormal doğum olmaz demedi canım sadece inşallah kesisiz olur dedi, ben farkettim affedersiniz sol vajinal dudakta bir şişlik ve dolgunluk hissettim deliğe doğru, o da ilk bartholon kisti sandı kontrolüm vardı dün baktı o zaman söyledi
Doktorumu çok seviyorum canım ilk dopum doktorumdu ama haftaya 32.hafta çalışabilir için bşr başka doktora gideceğim ona da bir sorarım olmadı
Sol iç vajinal dudakta dolgunluk hissettim canım bir de dokununca ağrı yaptı zaten çok ayakta kalırsam bacak aramda ağrı oluyordu
Henüz kullanmıyorum . E bebek in markasını aldım. Bayadır yoksunuz grupta nasılsınız her şey yolunda mı? Cinsiyet öğrendiniz mi yoksa sürpriz mi ?Kızlar selam gümüş göğüs ucu kapağı alan var mı? Tavsiye ettiğiniz bir ürün?
İlk gebelikte kullandım kesinlikle kullanılmalı derim ben hem yara hem hassasiyet hiç yaşamadımKızlar selam gümüş göğüs ucu kapağı alan var mı? Tavsiye ettiğiniz bir ürün?
günaydın :) benim ilk dogumumda varmış vajinal varis. ne doktorum ne de ben anlamadık. normal dogum sırasında patladı. doğumdan sonra en cok onun dikişinden çektim diyebilirm. şu an 2. ye hamileyim . şimdide var. doktorum kalp damar cerrahisine yönlendirdi. damar tıkanıklıgı olup olmadgna bakılması için . herhangi bir tıkanıklık görülmedi. ama yinede ben normal dogum yapmayacagım.Kızlar ya gece gece canım sıkıldı sizin de canınızı sıkmak istemiyorum ama bir sormak istedim. Bende vajinal varis çıkmış, doktor inşallah doğumun kesisiz olur yoksa kanama çok fazla oluyor dedi. Hiç önceden böyle bişey yaşayan oldu mu ya da çevresinde yaşamış fakat normal doğum yapmış olan var mı? Valla saçma sapan bir sürü şey yazmışlar çok tedirgin oldum
İleryelen haftalarda zorlayan iş yapmayın derimYaa demek iş mi yaptın diye sordular… ben hala günlük rutin işlerime devam ediyorum bana yardım eden kimse yok. Eşim de geç geliyor onu beklesem işler kalıyor. Bu mesaj beni pimpiriklendirdi
Ebebekten aldım ben 925 ayar olanı tavsiye etti hemşire onu aldım. Bi beş dk suda kaynatıp kuruyunca kaldırdım buzdolabı poşetiyle hastane çantama koydumKızlar selam gümüş göğüs ucu kapağı alan var mı? Tavsiye ettiğiniz bir ürün?
Bu gidişle en minik bizimki olacak sanırım, Ekim sonu hatta Kasım başı gibi gelme ihtimali var. Tam arada kaldık :))Kızlar grubun çoğu benim oğluşun ablası, abisi olacak galibaBana doktor 20 ekim gibi alırız dedi
Evet bende aldım o kadar güzel gözüküyorlardı ki dayanamadımHepsiburada’da sincap kitap’ta indirim var, bebek üniversitesi setinin bir takımı vardı bende bir takım daha aldım haberiniz olsun sevgili anneler, çok güzel kitaplar var
Aa canım bende de var doktorum sıkıntı yok dediKızlar ya gece gece canım sıkıldı sizin de canınızı sıkmak istemiyorum ama bir sormak istedim. Bende vajinal varis çıkmış, doktor inşallah doğumun kesisiz olur yoksa kanama çok fazla oluyor dedi. Hiç önceden böyle bişey yaşayan oldu mu ya da çevresinde yaşamış fakat normal doğum yapmış olan var mı? Valla saçma sapan bir sürü şey yazmışlar çok tedirgin oldum
Herkes bebişlerini kucağına alırken, biz sabırsızlıkla bekleceğiz gibi :) Vaktinde sağlıkla gelsinler tüm bebişler de en önemlisi oBu gidişle en minik bizimki olacak sanırım, Ekim sonu hatta Kasım başı gibi gelme ihtimali var. Tam arada kaldık :))
ay daha bir tane çöp bile yıkamamış olan benGünaydın uykusuzlar
Listeye grubumuzun ablası @berfutove grubumuzun abisi @l3el3ekce eklendi. Grubumuz artık sahipsiz değil Devamı da gelecek inşallah sağlıkla Önümüzdeki haftalarda yavaştan bir trafik yaşanacak gibi buralarda. Eylül grubuna baktım da erken doğuranlar baya çok Her ihtimale karşı hazırlıklı olun kızlar
Herkes bebişlerini kucağına alırken, biz sabırsızlıkla bekleceğiz gibi :) Vaktinde sağlıkla gelsinler tüm bebişler de en önemlisi o
Bu gidişle en minik bizimki olacak sanırım, Ekim sonu hatta Kasım başı gibi gelme ihtimali var. Tam arada kaldık :))
teşekkür ederim bilgi için, sayende bebeğimin ilk kitaplarını almış oldum :)Hepsiburada’da sincap kitap’ta indirim var, bebek üniversitesi setinin bir takımı vardı bende bir takım daha aldım haberiniz olsun sevgili anneler, çok güzel kitaplar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?