- 19 Temmuz 2023
- 1.914
- 2.654
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #29.621
Siz bi sorun ama kanınızla ilgili de olabilir zaten pıhtılaşma düşükse bi de kan sulandırıcı vermek zararlı olabiliyor belki öyle bi durum vardır. Anestezi öncesi ölçülüyor çünkü pıhtılaşma seviyesiBana yazmadı nasi insan bunlar ya
Hayırlı olsun sen nasılsın duygularin nasıl kedin ne yaptıEmzirirken biraz yazayım
Cumartesi spinal ile doğum gerçekleşti. Çok hızlı doğdu kızımilk gün beni zorladı açıkçası. Ameliyat yarası acısı, elimde damar yoluyla ve karnım acırken emzirmek zorladı. Ama yürüdükçe gerçekten daha iyiye gitti. Hastanede hasta bezi kullandık ordan verdiler, çok rahat oldu. Pazar akşam kanama normal regl kanaması gibi hafiflemişti depende geçtik o da çok rahat halen kullanıyorum. Pazar günü kendim oturup kalkıp WC’ye gidebiliyordum. Pazartesi sabah taburcu olduk. Şimdilik bu kadar sorusu olan olursa seve seve
Bana da yazmadi hatta bacak ve ayaklarım öyle ödem yaptiki şişti davul gibi ben sordum kan sulandırıcı icmeme gerek varmı diye yok dedi sadece kan ilacı verdi kanım düşük olduğu için vitaminlere devam et dedi hamilelikte aldığınArkadaşlar sezaryenden sonra size kan sulandırıcı reçete edildi mi herkese bana yazilmamis tesadüfen birinden öğrendim
Hayırlısıyla inşallah artık bebek sureclerini konuşacağız pek kimse yok şimdilik ama olduğu kadar artikEvet canımburdaki destekleri konuşmalarımızı hiç unutmayacağım dünden beri bebek az hareket edip toplanıyor doktorum çağırdı bi heycan bastı
Hayırlı olsun maşallahkediannesibiri bnde doğum yaptım canm listeye ekleyebilirsin 39+2 3540 gr
Canım doktora sor korse kullanmadan benceKızlar cuma sezeryan oldum ya 4 gun oldu , gobegimi sarmadım korkudan ama çok şiş artik biseyler yapmam.lazım sizce ne yapayım ? Korse diyen varsa hangisini almalıyım
nasıl oldun canım? inşallah çok daha iyisindir.Insallah canim inan her gece her sabah söylüyorum insallah Rabbim nasip edecek
Ya kedilerimiz çok ilginç bi şekilde hiççç yadırgamadı. Sanki yıllardır evde bebek varmış gibi. Eşim hafta sonu bebeğin kıyafetlerini getirmişti eve hatta birinde çok az kaka vardı onu kokladılar epey biz yokken. Çok rahat bi süreç oluyo şu an ağlamasından bile rahatsız olmadılar gelip yatıyorlar yanımızdaHayırlı olsun sen nasılsın duygularin nasıl kedin ne yaptıemzirme işi ni kivirabildin mi
Canım neler yaptın baş aşağı durması içinKızlar simdi kontrolden çıktım. 38+3üm. Bebegim transvers duruştan baş aşağı duruşa geçmiş ama o kadar çabaladim ki anlatamamNst de iki kez 100 cikti kasilmam. Doktor ne zaman isterse o zaman gelecek dedi. Başı rahim agzina gelmiş. Sizce ne zamana doğururum acaba
Bakalım cumartesi yaşayıp göreceğimYa görüşler hep değişiyor kişiden kişiye ama bence o cihazdan daha rahat 2 parmakla muayene olmak. Bana diğeri ağrılı geliyor
Merhaba ,siz kaç değerle yattınız acaba benim bebeğimizde sarılığı 17 çıktı yatış vermedi yarın tekrar kan vericez 18sınırmş siz fototerapimi aldınız acabaSelam kızlar bebeğimin sarılığı var, haftasonu yoğun bakımda idi bugün çıktık fakat Çarşamba kontrolü var 11 de şuan sarılığı takip ediyoruz. Umarım herkes iyidir bebekler güzellikle ile dünyaya gelmiştir.
Canım neler yaptın baş aşağı durması için
Katlanır 3'lü Bebek Çocuk Yıkama Küvet - Kova - Maşrapa Seti Büyük Boy | Duş Başlığı Takılabilir Tıpalı Akordiyon Set https://amzn.eu/d/5jt3WT0Kızlar bebek küvet seti ne aldınız?? Doğumum muhtemelen 14-19 ekim aralığında olcak almam lazım bir an önce.. tutuştum ufak tefek eksikler, detaylar var bitmiyor alışveriş
TeşekkürlerKatlanır 3'lü Bebek Çocuk Yıkama Küvet - Kova - Maşrapa Seti Büyük Boy | Duş Başlığı Takılabilir Tıpalı Akordiyon Set https://amzn.eu/d/5jt3WT0
Bunu aldım amazondan. Sadece küvet 500 civarında zaten. Ben alırken indirimdeydi 450ye aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?