- 2 Ocak 2023
- 212
- 239
- 33
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #29.881
Merhaba ben de 38+2’de sezeryan olacağım. Beni ameliyat anı ve o an hissedeceklerim geriyo en çok. Bir de spinal anestezi iğnesi vurulurken çok acıyo mu? Sonrasından çok korkmuyorum o acılara razıyımHerkese merhaba;
Bende 3 ekim 38+1 de spinal anestezi ile planlı sezeryan yaptm
Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.
Napıyorsun canım? Bekliyor musun halaAllah razı olsun kızlar teşekkür ederim dua eden herkese
Amin canımAnlaşılıyor inşallah hayırlısıyla kolay doğumların olsun
Sağol çok teşekkürlerAnlarsın suyun gelmezse o ağrıyı anlıyosun cok farklı belden şiddetli ağrı geçmeyen ağrı kendiliğinde ıkınma hissiyatı oluyor bende öyle olmuştu.belden ağrı sancıda varsa doğumun yakındır allah kolaylık versin.
Bilemedim ki bana da kan sulandırıcı yazdılar varis çorabını da bi hafta tak dedi doktorum, hiç de sevmedim hattaYa bende varis çorabı sordum ama doktorunuz kan sulandirici yazdığı için veremiyoruz dedi. Hamilelikte böyle odem olmadım ben
Spinal oldum ben, hiçbir acı hissetmedim iğnede. Zaten doktorum beni tuttu arkadan iğne yapılırken, sarıldı vs hiçbir yerimi oynatmamak için, sonradan hiç baş ağrım filan da olmadı. Kararı ben vermedim anestezi doktoru verdi, sanırım epidural artık vajinal doğumda yapılıyor, sezaryende spinal oluyor. Direkt kağıda spinal yazmışlardı.Merhaba ben de 38+2’de sezeryan olacağım. Beni ameliyat anı ve o an hissedeceklerim geriyo en çok. Bir de spinal anestezi iğnesi vurulurken çok acıyo mu? Sonrasından çok korkmuyorum o acılara razıyımEpidural ile spinal arasında çok kararsızım ben siz neye göre karar verdiniz acaba
Benimki de daha hareketli büyük büyük hareketleri yapıyor. Bir de doktor dedi en son dönmeye çalışmaz inşallah böyle büyük büyük hareketler yapıyor mu falan. Ayağı sırtıma dayandıKızlar benim bebek karnıma sığmıyor gibi davranıyor yaa. Canım acıyor artıkçok mu büyüdü anlamadım ki hem kemikleri çok sert sağdan soldan çıkıyor. Hem de bir yerlere toplanıp değişik hareketler yapıyor sanki normalde hareketler azaldı diyor herkes benim daha da hareketlendi resmen son 1 2 haftadır
Merhaba ben de 38+2’de sezeryan olacağım. Beni ameliyat anı ve o an hissedeceklerim geriyo en çok. Bir de spinal anestezi iğnesi vurulurken çok acıyo mu? Sonrasından çok korkmuyorum o acılara razıyımHerkese merhaba;
Bende 3 ekim 38+1 de spinal anestezi ile planlı sezeryan yaptm
Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahSpinal oldum ben, hiçbir acı hissetmedim iğnede. Zaten doktorum beni tuttu arkadan iğne yapılırken, sarıldı vs hiçbir yerimi oynatmamak için, sonradan hiç baş ağrım filan da olmadı. Kararı ben vermedim anestezi doktoru verdi, sanırım epidural artık vajinal doğumda yapılıyor, sezaryende spinal oluyor. Direkt kağıda spinal yazmışlardı.
Bu arada doğum sürecinin en en güzel ânı ameliyathaneydi bence. Bebeğin çıkışı vs o kadar güzeldi ki hiç korkmayın çok güzel geçecek
Canım ben 2 kere spinal oldum gayet rahat bir doğum şekli iğne hiç acıtmıyor ondanda hiç korkma kolay bir doğum olur inşallahMerhaba ben de 38+2’de sezeryan olacağım. Beni ameliyat anı ve o an hissedeceklerim geriyo en çok. Bir de spinal anestezi iğnesi vurulurken çok acıyo mu? Sonrasından çok korkmuyorum o acılara razıyımEpidural ile spinal arasında çok kararsızım ben siz neye göre karar verdiniz acaba
Benim de öyle, geri dönecek diye korkuyorum valla..Benimki de daha hareketli büyük büyük hareketleri yapıyor. Bir de doktor dedi en son dönmeye çalışmaz inşallah böyle büyük büyük hareketler yapıyor mu falan. Ayağı sırtıma dayandıkarnım çok büyük değil zaten anlamadım. Yarın kontrolüm var Allahtan. Bu hafta değil diğer hafta sezaryen olur büyük ihtimalle yarın belli olur. Beni stres yaptı.
35de olmama rağmen 1 haftadır sizin gibiyim bazen patlıcak gibi oluyor toplanıyor aşağıya hareketli cok aktif heryerden aynı anda vuruyor.özel yerim yumuşamış gibi ağrı oluyor.Kızlar benim bebek karnıma sığmıyor gibi davranıyor yaa. Canım acıyor artıkçok mu büyüdü anlamadım ki hem kemikleri çok sert sağdan soldan çıkıyor. Hem de bir yerlere toplanıp değişik hareketler yapıyor sanki normalde hareketler azaldı diyor herkes benim daha da hareketlendi resmen son 1 2 haftadır
Genel olmayı düşünüyorum ilki de geneldi ben cok panik stres yapıyorum kalbimi etkiliyor yerinde sabit duran biri deilm ameliyatta birinin elini tırmalamıştım korkudan felanMerhaba ben de 38+2’de sezeryan olacağım. Beni ameliyat anı ve o an hissedeceklerim geriyo en çok. Bir de spinal anestezi iğnesi vurulurken çok acıyo mu? Sonrasından çok korkmuyorum o acılara razıyımEpidural ile spinal arasında çok kararsızım ben siz neye göre karar verdiniz acaba
Sma comfort yada hipp iyi diyolar gaz kabızlık içinKizlar hangi mAma alım bebek doymuyor sütüm pek yok ne alsam gaz ve kabızlık olmasin
Napıyorsun canım? Bekliyor musun hala
Amin canımnapıyorsun canım sen doğum oldu mu?
Benim de ayni.zaten hareketli idi..hic azalmadi..aksine sertlesti.. dr hareketli bebek iyidir diyor :) 15ine gun verdi..direniyorum..Kızlar benim bebek karnıma sığmıyor gibi davranıyor yaa. Canım acıyor artıkçok mu büyüdü anlamadım ki hem kemikleri çok sert sağdan soldan çıkıyor. Hem de bir yerlere toplanıp değişik hareketler yapıyor sanki normalde hareketler azaldı diyor herkes benim daha da hareketlendi resmen son 1 2 haftadır
Hadi geçmiş olsun darısı başımızaEvet kızlar doğumumu yaptım 7.27 de doğdu
Amin inşallah canım en kolayları olsun sizinkiHadi geçmiş olsun darısı başımızaNasıl geçti doğumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?