- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #31.701
Hangi şehirdesin bilmiyorum canım ama kendi doktorunuz daha iyi olur tabi. Aciller genelde pek ilgilenmiyor. Bazen çocuk hastaneleri oluyor. Onlar belki daha iyi olabilir acile nazaranÇok teşekkür ederim, Kendi çocuk doktorumuza mı götürmeliyim peki ?
Canım öncelikle geçmiş olsun. Bir seyi anlamıyorum ben ya. Benim doktorum da her an memede olsun , çok sık emzir diyor (bu arada bizde de röntgen cekildi gazdan dolayı, aynen seninki gibi bagirsaklari gaz dolu dendi) doktorlardaki görüş farklılıkları kafamı karıştırıyorKizlar benim kız emdikten sonra 5 6 7 defa sürekli kusuyordu doktora götürdüm röntgen ve kan aldılar reflü baktılar yokmuş çok şükür ama karnı gaz doluymuş çok şık emziriyorsun dedi doktor en az 3 saat olmalı dedi bide tazikli geldiği için bir süre sağıp biberonla ver dedi çok yoruldum günde bilmem kaç kere üst baş degismekten
Evet hani her istediğinde emzirmek gerekiyordu ya :/Canım öncelikle geçmiş olsun. Bir seyi anlamıyorum ben ya. Benim doktorum da her an memede olsun , çok sık emzir diyor (bu arada bizde de röntgen cekildi gazdan dolayı, aynen seninki gibi bagirsaklari gaz dolu dendi) doktorlardaki görüş farklılıkları kafamı karıştırıyor
Benimde tazikli sütüm, kusması da var ama reflü denildi ona da sık emziriyorum bende bazen kusuyor diye vermek istemiyorum ama durmuyor çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırdımKizlar benim kız emdikten sonra 5 6 7 defa sürekli kusuyordu doktora götürdüm röntgen ve kan aldılar reflü baktılar yokmuş çok şükür ama karnı gaz doluymuş çok şık emziriyorsun dedi doktor en az 3 saat olmalı dedi bide tazikli geldiği için bir süre sağıp biberonla ver dedi çok yoruldum günde bilmem kaç kere üst baş degismekten
Aslında 2. Ay kontrolümüz var ama ona da henüz 1 hafta var. Devam ederse götüreceğim doktora, burnunu açma işlemini bende yapayım size de geçmiş olsunBen doktora götürdüm ciğere inmemesi için sürekli burnunu açmak gerekiyor izotonik su aldık siringayla 4 ml burundan sikip döndürüp sırtına vuruyorum bütün sinusleri açılıyor biz öyle kurtardık bide sürekli ateş takibi yapın dedi doktor
İstanbuldayım, kendi doktoruna götürürüm o halde bir süre takip edeyimHangi şehirdesin bilmiyorum canım ama kendi doktorunuz daha iyi olur tabi. Aciller genelde pek ilgilenmiyor. Bazen çocuk hastaneleri oluyor. Onlar belki daha iyi olabilir acile nazaran
Öksürüğü ne sıklıkta? Yarın ben doktora gideceğim istersen sorarımİstanbuldayım, kendi doktoruna götürürüm o halde bir süre takip edeyim
Hadi gece 3-4 saatte bir uyanıyor oki ama gündüz 2 saat zor dayanıyor.Kizlar benim kız emdikten sonra 5 6 7 defa sürekli kusuyordu doktora götürdüm röntgen ve kan aldılar reflü baktılar yokmuş çok şükür ama karnı gaz doluymuş çok şık emziriyorsun dedi doktor en az 3 saat olmalı dedi bide tazikli geldiği için bir süre sağıp biberonla ver dedi çok yoruldum günde bilmem kaç kere üst baş degismekten
Aslında şuan ağrım hiç yok. Tamamen iyileştim gibi ama ilişki olursa sanki bütün dikişler patlayacak, herşeyi en baştan yaşayacağım gibi geliyor. Çok tuhaf bir his. 10 seneden sonra vajinismus oldum resmenGerçekten istemiyorsun denemek bile istemiyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ama eşinin yakınlaşmasıyla içinde arzu olursa zaten denemek istiyorsun onda önce bende hep reddettim istemedim ama bi yerden sonra o arzu geliyor galiba ve denemek istiyorsun ve eşinin cidden bunu bilerek özenli olması gerekiyor ilk ilişkiden zevk almak ya da mükemmeli beklemek zor zamanla normale dönüyorsun hep dikişlerden ve doğumdan dolayı olan ağrı y0zünden hem de psikolojik olarak
Benimki de çok emip çok kusuyor yaa. Sürekli yakalık takmama rağmen baş edemiyorum. Günde kaç kez üst baş değişiyorum. Kıyafet dayanmiyor. Bu aralarda çok gazı var. Uyuyor az sonra bağırarak uyanıyor gaz yüzünden.Kizlar benim kız emdikten sonra 5 6 7 defa sürekli kusuyordu doktora götürdüm röntgen ve kan aldılar reflü baktılar yokmuş çok şükür ama karnı gaz doluymuş çok şık emziriyorsun dedi doktor en az 3 saat olmalı dedi bide tazikli geldiği için bir süre sağıp biberonla ver dedi çok yoruldum günde bilmem kaç kere üst baş degismekten
Dün başladı ara ara öksürüyor ama üst üste bir kaç kere oluyor. Anlatabildim mi bilmiyorumÖksürüğü ne sıklıkta? Yarın ben doktora gideceğim istersen sorarım
Konuşuyorum, her yaptığım şeyi ona anlatarak yapıyorum. Birde şarkı söylüyorum. Yakında yavaş yavaş kitap okumaya da başlarım inşallah. Oğluma erken yaşta başlamıştım okumaya, çok erken konuşmuştu.Kızlar bebislerinizle eğitici anlamda neler yapıyorsunuz
Kusma öncesi ya da sonrası olabilir mi? Umarım ciddi bir durum olmaz. Ben yine de sorarım doktora.Dün başladı ara ara öksürüyor ama üst üste bir kaç kere oluyor. Anlatabildim mi bilmiyorum
Kusma yok yani daha doğrusu emzirdikten sonra fazlasını çıkarıyor oda her zaman değilKusma öncesi ya da sonrası olabilir mi? Umarım ciddi bir durum olmaz. Ben yine de sorarım doktora.
Doktor dedi ki öksürük sayısı 12 15 e kadar normal sayılır. Ama hırıltı varsa gözlem gerekebilirKusma yok yani daha doğrusu emzirdikten sonra fazlasını çıkarıyor oda her zaman değil
Ek gıdaya geçince bile hemen tatlı şeyler vermemek gerek 55 günlük bebeğe nasıl verir yaBir şey daha soracağım çünkü nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum. Bebeğim 55 günlük. Dün kayınvalidem ağzına muhallebi vermiş . Geldi yanımıza ne güzel yiyor dedi şoke olduk eşimle. Hemen ağzındakini çıkardım eşim tepki gösterdi ama ben bunun devamının geleceğini biliyorum. Nasıl konuşmalıyım ne demeliyim yapmaması için? Sanıyor ki kilolu olursa sağlıklı olurikna etmesi de zor biri. İkinci dönem işe başlayacağım ve ona bırakacağım . Dünden sonra iyice psikolojim bozuldu. Ona bıraktığımda ya yine bir şeyler yedirirse diye içim içimi yiyor. Bana akıl verin çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?