- 28 Temmuz 2016
- 403
- 529
- 103
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #33.241
İlk olarak saatleri düzenleyeceğiz dedi, aynı destekle devam edecekmişiz. Rutin oturmadan desteği bırakamaz dedi. İstersen paylaşabilirim özelden. Saat ayarlaması yaptı sadece. 5 ay 4 günlük bebişHadi hayırlı olsun
Bakalım faydasını görürsen püf noktalarından bize de bahset mutlaka. Senin bebiş ne kadarlık olmuştu?
İlk kez duyuyorum böyle bir şeyhiç sanmıyorum böyle bir etkisinin olacağını
Çok iyi olurİlk olarak saatleri düzenleyeceğiz dedi, aynı destekle devam edecekmişiz. Rutin oturmadan desteği bırakamaz dedi. İstersen paylaşabilirim özelden. Saat ayarlaması yaptı sadece. 5 ay 4 günlük bebiş
Saat 4-5 gibi uyutun en geç 6 buçukta uyandırın. Sonra tekrar 9 gibi uyutun. Böylece sabaha kadar uyuyacaktır.Kizlar beboya güncelleme geldi. Yavrumun icine huysuz bir apartman yoneticisi kacti adeta. Aksam 6 bucuk 7 oldu mu uyut beni diye soyleniyo. Boyle bi soylenme olamaz keci gibi bagiriyo. Uyutursam ve devam ettirirsem bi sekilde bu sefer gece 3te uyaniyo. 5e kadar ayaktayiz. Cok da uyusa az da uyusa bunu yapmaya basladi. Uyutmazsam oyalarsam gece uykusuna cok zor geciyo surekli uyaniyo bu sefer de asiri yorulmaktan. Napiym saliym kendi mi duzelsin? Uyku gerilemesi diyo doktor. 1 haftaya gecer uyutmayin diyo ama mumkun degil ya. Bana bi akil verin
bence de. 4teki uykusunu biraz uzatabilsem sahane olcak. SagolunSaat 4-5 gibi uyutun en geç 6 buçukta uyandırın. Sonra tekrar 9 gibi uyutun. Böylece sabaha kadar uyuyacaktır.
Bebeğim iyi çok şükürValla özledim de geldimburaya girmek zor diye pek giremiyordum. Sen nasılsın, bebeğin nasıl?
Bende uyutamıyorum arkadaşım. Daha bir iki gün önce bende böyle yazmıştım gruba. Uyusa bile 30. Dk da uyanıyor. Zaten kucağımdan inene kadar 20 dk uyumuş oluyor. Yani 10 dk uyuyorArkadaşlar ben bu annelik işini beceremiyorum galiba ya. O kadar kötüyüm ki. 3 saat oldu uyanalı 2,5 saattir huysuz esniyor uyumak istiyor. Ne zaman uyku pozisyonuna alsam bağırarak ağlıyor gözleri kocaman açıyor. Sallıyorum ediyorum bütün yöntemleri deniyorum. Hala uyanık mesela. Kendim de çok hastayım bugün. O kadar sinirlendim ki bebeğe. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum o daha bebek kızamazsın diye sakinleşiyorum, tekrar alıyorum kucağıma aynı döngü. Çok yoruldum hem fiziken hem zihnen. Sakinleşsin diye sarsmaya başladığımı farkedince bıraktım koydum oyun halısına şimdi. Olmuyor yani bir anne bebeğini uyutamaz mı uyutamıyorum
İnşşş işe yarar ve bende senden güç alarak uyku eğitimi alırımBütün günüm şöyle geçti. Uyutmaya çalışıyorum bir şekilde uyuyor iki saat de sürse. Yarım saat dolmadan uyanıyor, uykusu olduğu için huzursuz sürekli ağlıyor. Tekrar uyutmaya çalışıyorum aynı döngü baştan.
Bu çaresizlik bana uyku eğitimi satın aldırttı. Doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama bakalım yarın başlıyoruz yeni düzene. Allah hepimizin bebeklerinin sıkıntılarını gidersin sakinlik versin
İnşallahİnşşş işe yarar ve bende senden güç alarak uyku eğitimi alırımlütfen buraya yaz nasıl geçtiğini günlerinizin
Biz de haftaya 5 oluyoruz. Ek gıdaya başladınız mı?Kizlaaarrr selam bayadir giremedim buralara nasıl herkes nasıl gidiyo annelikbizim ufaklık bugün 6 aylık oldu canımı okuyor hamile kaldığım kilodan 6 kilo daha az şuan kilom fena ya
Ben eski kiloma döndüm ama karnım azcık kaldı yaa s bedendim şimdi m bile olmuyoKizlaaarrr selam bayadir giremedim buralara nasıl herkes nasıl gidiyo annelikbizim ufaklık bugün 6 aylık oldu canımı okuyor hamile kaldığım kilodan 6 kilo daha az şuan kilom fena ya
Biz 5 te başladık evet verirsin canım merak etme bende öyle diyordum eridim erkek anası olmekBiz de haftaya 5 oluyoruz. Ek gıdaya başladınız mı?
Hiç sorma kilo meselesini. Benim 10 kilo fazlam var. Ve hiiiiç gidecek gibi durmuyor.
Gider canım gider ben 2 ay sonra oldumBen eski kiloma döndüm ama karnım azcık kaldı yaa s bedendim şimdi m bile olmuyoadet olmuyorum onun şişkinliği diyolar beni kandırıyolar sanki
Nasıl gidecek bu kilolara ya, çocuktan dolayı aslında çok hareketliyim ama nedense kilo gitmiyor. Bir de emzirinde kolay verilir diyorlardıBiz de haftaya 5 oluyoruz. Ek gıdaya başladınız mı?
Hiç sorma kilo meselesini. Benim 10 kilo fazlam var. Ve hiiiiç gidecek gibi durmuyor.
Ben sağlıksız yiyorum ondan gitmiyor. Hazırda yemek olmuyor. Ben de sık acıkıyorum. ekmek arası helva, çikolata, peynir zeytin ne bulursam onu yiyorumNasıl gidecek bu kilolara ya, çocuktan dolayı aslında çok hareketliyim ama nedense kilo gitmiyor. Bir de emzirinde kolay verilir diyorlardı
Bizim bebede süt alerjisi durumu olduğu için çikolata falan yiyemiyorum ya da sütlü şeyler. Sabah normal kahvaltılık ve helva fındık ezmesi falan yiyorum akşamda ev yemeği.Ben sağlıksız yiyorum ondan gitmiyor. Hazırda yemek olmuyor. Ben de sık acıkıyorum. ekmek arası helva, çikolata, peynir zeytin ne bulursam onu yiyorum
Ama 90 verdiğimde bile her seferinde dolu dolu kusuyorMerhaba canım benimkide 5 ay 4 günlük 3 saatte 1 150 veriyorum mamayı enaz 120 ayına göre 90 az kalabilir Aptamil normal güzel kilo aldırıyor.Hipp in veya Aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasınıda verebilirsin dr bize bu ay kaşık mamalarına ve ek gıdaya başlattı 15 gündür tadım yapıyorduk zaten
Çok geliyordur tabi öyle kusuyorsa.. Ben de hem emziriyorum sonra 120 veriyorum içiyor bizimki anlayamıyorum. Nasıl bir midesi var çocuğun. Sütüm de var yani sağdığım da ikisinden en az 60 70 kesin çıkıyordurAma 90 verdiğimde bile her seferinde dolu dolu kusuyoranne sütü de alıyor bebeğim ikisini birlikte verdiğim için toplamı bi 120 ediyodur diye düşündüğümden 90 veriyorum. 120lik mama verdiğimde hep şelale gibi kusuyor midesi kabul etmiyo resmen
Yaa ben sadece 1 2 kere içmişimdir kahve. Çook özlüyorum. Kafein içeriyor diye içmiyordum. Bebeğe huzursuzluk verir diye. Çayı bile 2 en fazla 3 içiyorum. Açık olarak. Sıkıntı yaratmıyorsa içsem mi ben deeBizim bebede süt alerjisi durumu olduğu için çikolata falan yiyemiyorum ya da sütlü şeyler. Sabah normal kahvaltılık ve helva fındık ezmesi falan yiyorum akşamda ev yemeği.
Aralarda çerez hurma kayısı kahve falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?