2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kizlar beboya güncelleme geldi. Yavrumun icine huysuz bir apartman yoneticisi kacti adeta. Aksam 6 bucuk 7 oldu mu uyut beni diye soyleniyo. Boyle bi soylenme olamaz keci gibi bagiriyo. Uyutursam ve devam ettirirsem bi sekilde bu sefer gece 3te uyaniyo. 5e kadar ayaktayiz. Cok da uyusa az da uyusa bunu yapmaya basladi. Uyutmazsam oyalarsam gece uykusuna cok zor geciyo surekli uyaniyo bu sefer de asiri yorulmaktan. Napiym saliym kendi mi duzelsin? Uyku gerilemesi diyo doktor. 1 haftaya gecer uyutmayin diyo ama mumkun degil ya. Bana bi akil verin

İlk olarak saatleri düzenleyeceğiz dedi, aynı destekle devam edecekmişiz. Rutin oturmadan desteği bırakamaz dedi. İstersen paylaşabilirim özelden. Saat ayarlaması yaptı sadece. 5 ay 4 günlük bebiş

Saat 4-5 gibi uyutun en geç 6 buçukta uyandırın. Sonra tekrar 9 gibi uyutun. Böylece sabaha kadar uyuyacaktır.

Bende uyutamıyorum arkadaşım. Daha bir iki gün önce bende böyle yazmıştım gruba. Uyusa bile 30. Dk da uyanıyor. Zaten kucağımdan inene kadar 20 dk uyumuş oluyor. Yani 10 dk uyuyor geçecek inş düzeleceğiz diyerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum

İnşşş işe yarar ve bende senden güç alarak uyku eğitimi alırım lütfen buraya yaz nasıl geçtiğini günlerinizin

Kizlaaarrr selam bayadir giremedim buralara nasıl herkes nasıl gidiyo annelik bizim ufaklık bugün 6 aylık oldu canımı okuyor hamile kaldığım kilodan 6 kilo daha az şuan kilom fena ya
Biz de haftaya 5 oluyoruz. Ek gıdaya başladınız mı?

Hiç sorma kilo meselesini. Benim 10 kilo fazlam var. Ve hiiiiç gidecek gibi durmuyor.

Kizlaaarrr selam bayadir giremedim buralara nasıl herkes nasıl gidiyo annelik bizim ufaklık bugün 6 aylık oldu canımı okuyor hamile kaldığım kilodan 6 kilo daha az şuan kilom fena ya
Ben eski kiloma döndüm ama karnım azcık kaldı yaa s bedendim şimdi m bile olmuyo adet olmuyorum onun şişkinliği diyolar beni kandırıyolar sanki

Biz de haftaya 5 oluyoruz. Ek gıdaya başladınız mı?

Hiç sorma kilo meselesini. Benim 10 kilo fazlam var. Ve hiiiiç gidecek gibi durmuyor.
Nasıl gidecek bu kilolara ya, çocuktan dolayı aslında çok hareketliyim ama nedense kilo gitmiyor. Bir de emzirinde kolay verilir diyorlardı

Nasıl gidecek bu kilolara ya, çocuktan dolayı aslında çok hareketliyim ama nedense kilo gitmiyor. Bir de emzirinde kolay verilir diyorlardı
Ben sağlıksız yiyorum ondan gitmiyor. Hazırda yemek olmuyor. Ben de sık acıkıyorum. ekmek arası helva, çikolata, peynir zeytin ne bulursam onu yiyorum

Ben sağlıksız yiyorum ondan gitmiyor. Hazırda yemek olmuyor. Ben de sık acıkıyorum. ekmek arası helva, çikolata, peynir zeytin ne bulursam onu yiyorum
Bizim bebede süt alerjisi durumu olduğu için çikolata falan yiyemiyorum ya da sütlü şeyler. Sabah normal kahvaltılık ve helva fındık ezmesi falan yiyorum akşamda ev yemeği.
Aralarda çerez hurma kayısı kahve falan

Ama 90 verdiğimde bile her seferinde dolu dolu kusuyor anne sütü de alıyor bebeğim ikisini birlikte verdiğim için toplamı bi 120 ediyodur diye düşündüğümden 90 veriyorum. 120lik mama verdiğimde hep şelale gibi kusuyor midesi kabul etmiyo resmen

Çok geliyordur tabi öyle kusuyorsa.. Ben de hem emziriyorum sonra 120 veriyorum içiyor bizimki anlayamıyorum. Nasıl bir midesi var çocuğun. Sütüm de var yani sağdığım da ikisinden en az 60 70 kesin çıkıyordur

Yaa ben sadece 1 2 kere içmişimdir kahve. Çook özlüyorum. Kafein içeriyor diye içmiyordum. Bebeğe huzursuzluk verir diye. Çayı bile 2 en fazla 3 içiyorum. Açık olarak. Sıkıntı yaratmıyorsa içsem mi ben dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…