2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yemek yerken sizi görsün. Sofralara beraber oturun. Bazen ballandıra ballandıra özendirerek yiyin. Siz de onunla birlikte yiyin mesela, sadece ona verirseniz yemeyebilir. Sabah kahvaltıda, akşam yemeğinde uyanık oluyorsa sizinle otursun sofraya, izlesin sizi.

Merhaba güzel anneler bayadır yoktum. Ya bunları ne zaman konuşacağız diye belkide benim gibi burda bir çoğumuzun hayaliydi ve şuan bebişlerimizin yemek derdini konuşur bulduk burda Rabbim bütün bebişlerimize öncelikle sağlık ve hayırlı uzun ömürler versin inşallah çok duygulandım inanın bu günleri gösteren Rabbime sonsuz şükürler olsun

aç olmayınca açmıyolar yada emmek daha kolaylarına geliyo galiba koluyla kapatıyo kaşıgı tutuyo bizimkide aman aman istahlı yemiyo kaşık kaşık yemiyo malesef bende biberonu ağzına götürünce ona acarken kaşıkla tıkıyorum hemen o şekilde yiyebildiği kadar yada abisi şebeklik yapıyo gülerken.. dikkat ettim pütürlü yerken istekli yemiyo püre lapa olunca löp löp götürüyo

Ben hep bizim yemek saatimizde yediriyorum. Kahvaltı yaparken az az veriyorum. Öğlen o yerken ben de yiyorum karşısında. Öyle öyle alıştı bizimki

Evet ağzına tanecik geldiğinde bekletiyo yutmuyo ağzını bile kapatmıyo hatta

Kızlar bu 6 buçuk ayda bir sey mi var ben kaçırdım. Son iki gündür akşam 9 bcuukta uyuyup 11 de uyanıyor ve sonra sabah 4 , hatta 5 e kadar uyumuyor asla. Bi enerji geliyor mırıldaniyor ,oyun istiyor karanlikta. Uykusu gelsin diye konusmuyorum hiç. Ama yok yani

Emeklemeye çalışıyor mu gün içinde belki onu tekrarlamaya çalışıyordur. Bu durum için genelde Gündüz yeteri kadar oynamıyorsa ya da seninle (annesiyle) yeteri kadar vakit geçirmiyorsa telafi için yapıyorlar diyorlar.

Aaaa olabilir canım. Şu sıralar grip olduğum icin acikcasi çok ilgilenemedim onunla. Bebekler ne kadar akıllı varlıklar

Kizlar bizim bebo gozlerini cok kasiyor. Evde iki kedimiz var. Ondandir dedim ama kedi olmayan evlerde de kasiyor. Acaba bahar alerjisi gibi bisey mi ya da dis midir?

Kizlar bizim bebo gozlerini cok kasiyor. Evde iki kedimiz var. Ondandir dedim ama kedi olmayan evlerde de kasiyor. Acaba bahar alerjisi gibi bisey mi ya da dis midir?
Bizimkinde de var o ya hiç kediden olacağını düşünmemiştim ben uykusunun gelmesine ve inat edip uyumamasına bağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…