- 25 Temmuz 2013
- 13.365
- 54.573
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #33.701
Yemek yerken sizi görsün. Sofralara beraber oturun. Bazen ballandıra ballandıra özendirerek yiyin. Siz de onunla birlikte yiyin mesela, sadece ona verirseniz yemeyebilir. Sabah kahvaltıda, akşam yemeğinde uyanık oluyorsa sizinle otursun sofraya, izlesin sizi.Kızlar nasıl yediriyorsunuz ya, ben beceremiyorum galiba bu ek gıda işini, asla kaşığa ağzını açmıyor, kafasını çeviriyor sürekli, eline kaşık alıp kaşıkla oynuyor, önüne koymayı denedim; ağzına giren besin miktarı yok denecek kadar az; sizin yedirdiklerinizi hayretler içinde okuyorum, helpppppp, ben nerde yanlış yapıyorum ya
Merhaba güzel anneler bayadır yoktum. Ya bunları ne zaman konuşacağız diye belkide benim gibi burda bir çoğumuzun hayaliydi ve şuan bebişlerimizin yemek derdini konuşur bulduk burda Rabbim bütün bebişlerimize öncelikle sağlık ve hayırlı uzun ömürler versin inşallah çok duygulandım inanın bu günleri gösteren Rabbime sonsuz şükürler olsunDoğumdan hemen sonra aldırmışlardı bana. O zamandan beri kullanırım ihtiyaç duydukça. Sürekli kullanmak da gerekmiyor. Dediğim gibi kakadan sonra makat bölgesine sürüyorum. Ben de sıcak suya batırılmış pamukla silerek temizliyorum. Hamileyken hep yıkarım demiştim de yapamadım, sıcak su pamuk ikilisi daha kolay geldi.
aç olmayınca açmıyolar yada emmek daha kolaylarına geliyo galibaKızlar nasıl yediriyorsunuz ya, ben beceremiyorum galiba bu ek gıda işini, asla kaşığa ağzını açmıyor, kafasını çeviriyor sürekli, eline kaşık alıp kaşıkla oynuyor, önüne koymayı denedim; ağzına giren besin miktarı yok denecek kadar az; sizin yedirdiklerinizi hayretler içinde okuyorum, helpppppp, ben nerde yanlış yapıyorum ya
Ben hep bizim yemek saatimizde yediriyorum. Kahvaltı yaparken az az veriyorum. Öğlen o yerken ben de yiyorum karşısında. Öyle öyle alıştı bizimkiKızlar nasıl yediriyorsunuz ya, ben beceremiyorum galiba bu ek gıda işini, asla kaşığa ağzını açmıyor, kafasını çeviriyor sürekli, eline kaşık alıp kaşıkla oynuyor, önüne koymayı denedim; ağzına giren besin miktarı yok denecek kadar az; sizin yedirdiklerinizi hayretler içinde okuyorum, helpppppp, ben nerde yanlış yapıyorum ya
Evet ağzına tanecik geldiğinde bekletiyo yutmuyo ağzını bile kapatmıyo hattaaç olmayınca açmıyolar yada emmek daha kolaylarına geliyo galibakoluyla kapatıyo kaşıgı tutuyo bizimkide aman aman istahlı yemiyo kaşık kaşık yemiyo malesef bende biberonu ağzına götürünce ona acarken kaşıkla tıkıyorum hemen o şekilde yiyebildiği kadar yada abisi şebeklik yapıyo gülerken.. dikkat ettim pütürlü yerken istekli yemiyo püre lapa olunca löp löp götürüyo
Kapatıyor. İyice dil ucuna getirip çıkartıyorEvet ağzına tanecik geldiğinde bekletiyo yutmuyo ağzını bile kapatmıyo hatta
Geçmedi ya. Azalıyor bazen ama geçmedi. 1. Seneden sonea düzelir diyorlar tamamenKızlar lafınızı balla kesiyorum ek gıda sürecinde bütün bebişler iştahlı olsunlar
Ufak bir sorum var saç dökülmeniz geçti mi
Benim de felaketKızlar lafınızı balla kesiyorum ek gıda sürecinde bütün bebişler iştahlı olsunlar
Yok geçmiyor.Kızlar lafınızı balla kesiyorum ek gıda sürecinde bütün bebişler iştahlı olsunlar
Of bir sene mi ağlamak istiyorum yaGeçmedi ya. Azalıyor bazen ama geçmedi. 1. Seneden sonea düzelir diyorlar tamamen
Benim de öyle kısa kestirdim 1-2 hafta azalmış gibi geldi ama yok tekrar başladıBenim de felaket
Çıkarmıyo da hiç ama öğürüp bekliyoKapatıyor. İyice dil ucuna getirip çıkartıyor
Benim de devam halaKızlar lafınızı balla kesiyorum ek gıda sürecinde bütün bebişler iştahlı olsunlar
Benim biraz azaldı gibi ama muhtemelen dökülecek saç kalmadığı içindirKızlar lafınızı balla kesiyorum ek gıda sürecinde bütün bebişler iştahlı olsunlar
Emeklemeye çalışıyor mu gün içinde belki onu tekrarlamaya çalışıyordur. Bu durum için genelde Gündüz yeteri kadar oynamıyorsa ya da seninle (annesiyle) yeteri kadar vakit geçirmiyorsa telafi için yapıyorlar diyorlar.Kızlar bu 6 buçuk ayda bir sey mi var ben kaçırdım. Son iki gündür akşam 9 bcuukta uyuyup 11 de uyanıyor ve sonra sabah 4 , hatta 5 e kadar uyumuyor asla. Bi enerji geliyor mırıldaniyor ,oyun istiyor karanlikta. Uykusu gelsin diye konusmuyorum hiç. Ama yok yani
Aaaa olabilir canım. Şu sıralar grip olduğum icin acikcasi çok ilgilenemedim onunla. Bebekler ne kadar akıllı varlıklarEmeklemeye çalışıyor mu gün içinde belki onu tekrarlamaya çalışıyordur. Bu durum için genelde Gündüz yeteri kadar oynamıyorsa ya da seninle (annesiyle) yeteri kadar vakit geçirmiyorsa telafi için yapıyorlar diyorlar.
Benim gecmedi tam gaz devam. Evdeki kedilerin bile ustunden saclarimi topluyorum.Kızlar lafınızı balla kesiyorum ek gıda sürecinde bütün bebişler iştahlı olsunlar
Bizimkinde de var o ya hiç kediden olacağını düşünmemiştimKizlar bizim bebo gozlerini cok kasiyor. Evde iki kedimiz var. Ondandir dedim ama kedi olmayan evlerde de kasiyor. Acaba bahar alerjisi gibi bisey mi ya da dis midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?