2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Maşallah. Darısı başıma

7 buçuk ayligiz
Biz de daha 6bucuğuz. Mesela ben sabah bugün 1 yk yoğurt ve 1 yumurta sarısını karıştırdım verdim. Öğleden sonra birkaç dal ıspanak bir küçük Sarımsak birazcık havuç buharda pişirdim. 1yk pirinç haşladım. Hepsini birleştirdim ezdim blenderla ama biraz pütürlü kaldı. Yarısını yedirdim yarısını da akşam yemeği olarak yedirdim. Az mı çok mu sizce

Bence ideal vermişsiniz . Ama aynı şeyi aynı gün vermeyin bence. Yaptıktan sonra dolaba koyun ertesi gün verin ki çeşitlilik artsın. Doktorum öyle söylemişti. Ben daha ıspanak vermedim denicem onu da yarın

Cok guzel ideal bence de ,ben daha ıspanak vermedim, pirinç de vermedim

Anladım mantıklı diyorsunuz. Ben de bekledikçe besin değeri azalır diye aynı gün bitireyim diye düşünmüştüm.

Kızlar muhallebi yapmıştım içinde muz olan. Mumdan dolayı rengi karardı bekleyince onu vermemde bi sakınca var mı sizce

Kızlar nasıl yediriyorsunuz ya, ben beceremiyorum galiba bu ek gıda işini, asla kaşığa ağzını açmıyor, kafasını çeviriyor sürekli, eline kaşık alıp kaşıkla oynuyor, önüne koymayı denedim; ağzına giren besin miktarı yok denecek kadar az; sizin yedirdiklerinizi hayretler içinde okuyorum, helpppppp, ben nerde yanlış yapıyorum ya

Şarkılar söyleyerek oyuncaklarla oynatarak falan veriyorum o şekilde yiyo çok şükür ama buzlukta sütüm çok vardı onu vermek istiyorum mesela biberona alışık olmadığından mıdır nedir pek içmiyo

Ben bariyer krem almamıştım. Şimdiye kadar da hiç pişik olmadı. Sürekli yıkıyorum su ve sabunla. Krem alayım da sürüyüm bari ben de
Doğumdan hemen sonra aldırmışlardı bana. O zamandan beri kullanırım ihtiyaç duydukça. Sürekli kullanmak da gerekmiyor. Dediğim gibi kakadan sonra makat bölgesine sürüyorum. Ben de sıcak suya batırılmış pamukla silerek temizliyorum. Hamileyken hep yıkarım demiştim de yapamadım, sıcak su pamuk ikilisi daha kolay geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…