• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Kızlar 10 gün önce rota olmuş yeni yeni 1 2 gündür toparlamaya başlayan bir bebekle kendi bebeğimi aynı ortama sokmak riskli mi

Ya benimki de öyle geçen avokado ile yumurta sarısı verdim ama hiç sevmedi🥲 yani ne yiyecek bilmiyorum peynirsiz kahvaltı da ben düşünemiyorum valla🥲

Ayy iyi oldum rahatladım diyenlerden misin yoksa olmasaydım iyiydi diyenlerden misin😅
Benim bebeto da alerjili valla her sabah yulaf meyve salatalik avokado yumurta sarisi döndürüyorum mecbur🥲

Benim bebeto da alerjili valla her sabah yulaf meyve salatalik avokado yumurta sarisi döndürüyorum mecbur🥲
Yumurta sarısını nasıl açıyorsun peki ya da açıyor musun? Benimki yutamıyor normalde peynir altı suyu peynir falan koyarım diyordum ama alerjiden koyamıyorum tabi🥲 su koyunca da daha çok kokuyor sanki yumurta

Yumurta sarısını nasıl açıyorsun peki ya da açıyor musun? Benimki yutamıyor normalde peynir altı suyu peynir falan koyarım diyordum ama alerjiden koyamıyorum tabi🥲 su koyunca da daha çok kokuyor sanki yumurta
Ben zeytinyağı koyuyorum bazen sadece öyle yiyo bazen de anne sütü ekliyorum biraz öyle açıyorum

Kızlar ya benim bucürük uyumuyor, uyumuyor ,uyumuyor. Öyle ki suan hala ayakta uyutmaya calisiyorum gece yarısı oldu. Uyursa zaten en az 3 kez uyanıyor ve sabah 5 te mesaim yeniden başlıyor. Gerçekten aşırı yoruldum ve bedenen zihnen cok yıprandım. Ne gece düzgün uyuyor ne gündüz. Eğer arabaya binersek bi yarim saat kadar dalıyor o kadar.

Kızlar ya benim bucürük uyumuyor, uyumuyor ,uyumuyor. Öyle ki suan hala ayakta uyutmaya calisiyorum gece yarısı oldu. Uyursa zaten en az 3 kez uyanıyor ve sabah 5 te mesaim yeniden başlıyor. Gerçekten aşırı yoruldum ve bedenen zihnen cok yıprandım. Ne gece düzgün uyuyor ne gündüz. Eğer arabaya binersek bi yarim saat kadar dalıyor o kadar.
Canim biz de oyleyiz. Erken yatsa bile cok uyaniyo sabah da 5te bu sabah uyandi artik agliyodum. Heryerim agriyo bi de ya heryerimm ayagimin parmagi bile agriyo. Dinlenemiyoruzki

Canim biz de oyleyiz. Erken yatsa bile cok uyaniyo sabah da 5te bu sabah uyandi artik agliyodum. Heryerim agriyo bi de ya heryerimm ayagimin parmagi bile agriyo. Dinlenemiyoruzki
5te uyananlar kulübünde ben de varım 😔 8de yatırıyorum gece çok kalkıyor. 9da yatırıyorum yine aynı. Sabah hep 5te uyanıyor

Acaba fıtratı mi böyle? Yani hep mi uyumayan bi çocuk ya da genç olacak ilerde. Yoksa bütün bunlar geçici mi
Ben böyle olduğuna karar verip huzuru buldum ya yüklenmiyorum kendime artık. İlerde iş okul hayatında rahat eder diyorum😂
Bizimki de 8’de uyuttuğumda gece 12’ye kadar saat başı uyanıyor sonra da duruma göre devam ediyor. Max gece uykusu 3 saat😂

Bebegimi geçtim hadi de koca olan bebek beni daha çok yoruyor , yıpratıyor. Sürekli alıngan. Sürekli laf sokma derdinde bana kızlar. İyi uyuyor diyor her seferinde kendisi geceleri bi güzel uyuyup top atılsa uyanmadigi için. şu şu saatlerde uyandı diyorum. Ben duymadım uyanmadi yalan söyleme diyor, kafayı yedirtecek 🤦‍♀️

Bebegimi geçtim hadi de koca olan bebek beni daha çok yoruyor , yıpratıyor. Sürekli alıngan. Sürekli laf sokma derdinde bana kızlar. İyi uyuyor diyor her seferinde kendisi geceleri bi güzel uyuyup top atılsa uyanmadigi için. şu şu saatlerde uyandı diyorum. Ben duymadım uyanmadi yalan söyleme diyor, kafayı yedirtecek 🤦‍♀️
Bazen buraya biseyler yazmak istiyorum ama agir kufur icerecegi icin aninda atarlar sanirim beni. Ben basliyim devamini siz okuyucularin hayalgucune birakayim. Desene “benim kafam bir milyon olmuş aylardır uyumamaktan. Iligimden kemigimden ne varsa cekilmis. Sen duymadin diye bu cocuk uyanmadi mi saniyosun be (burayi bildiginiz en agir kufurle doldurun) SANA YALAN MI SOYLICEM” (burayi da..)

Her uyandığında eşinizi dürtüp kaldırın. Ya da tokatı basın, sıçrayıp kalksın. Çocuk uyandı onun sesine uyandın sen de herhalde, kabus mu görüyordun inliyordun diyin.

Kizlar ya benim bebo geceleri çok huzursuz. Aglayarak uyaniyo ve meme vermezsem cok zor geri daliyo. Cani yaniyo gibi gorseniz. Çok üzülüyorum ya. Inliyodu gecen gece uykusunda.

5te uyananlar kulübünde ben de varım 😔 8de yatırıyorum gece çok kalkıyor. 9da yatırıyorum yine aynı. Sabah hep 5te uyanıyor
Yaa bu 5’te uyanma olayı herkeste mi var 🥹 7 de uyuyordu oyalaya oyalaya 8 e çektim ki çok zor oldu yine uyanıyor aynı saatte. Ben de sabah insanıyım ama o kadar da sabah değil yani bari 6 filan olsa

Dişlerde ne durumdasınız acaba? 37’lerde ateş, huzursuzluk tavan, uykular yalan oldu.Yarın da ateş olursa artık 3. gün olacak doktora götürücem, dişin yeri bembeyaz ama patlamadı başka bi enfeksiyon belirtisi de yok. Artık biraz rahat uyusun diye calpol veriyorum da nereye kadar

Dişlerde ne durumdasınız acaba? 37’lerde ateş, huzursuzluk tavan, uykular yalan oldu.Yarın da ateş olursa artık 3. gün olacak doktora götürücem, dişin yeri bembeyaz ama patlamadı başka bi enfeksiyon belirtisi de yok. Artık biraz rahat uyusun diye calpol veriyorum da nereye kadar
Ayni canim ayni. Aksamustu son uykuyu ayarlayana kadar gtm cikti. Onu ayarladim bu sefer gece cok uyanmalar basladi. Damaklar sertlesmis, mememi falan isiriyo sipa. Bi doktorun onerisiyle temiz bi agiz bezini papatya cayina batirdim dolapta soguttim. Cayi sallama aldim ama acik almadim. Eline verdim soguk bezi. Yarinlar yokmuscasina dislerine surtturdu. Bence cok iyi geldi, bi denesene sen de.

Back
X