- 17 Kasım 2023
- 390
- 280
- 23
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #34.441
Ay alın yada almayın diye yönlendirmeyim ama desteksiz çocuk büyütmek zor gerçekten ailem uzakta eşim akşama kadar işte ve evin sorumlulukları var az da olsa kısa bir mola iyi geldi şahsen hem oda sıkılmıyorBizimkide yürümek için can atıyo tut yürüt diyo sürekli bende alcam galibaa
Bende tekim cok zor valla. tam basması lazım biliyorum ayarlı yürütüçler var eşimde tembel olur ona alışır diye sıcak bakmıyoAy alın yada almayın diye yönlendirmeyim ama desteksiz çocuk büyütmek zor gerçekten ailem uzakta eşim akşama kadar işte ve evin sorumlulukları var az da olsa kısa bir mola iyi geldi şahsen hem oda sıkılmıyorbirde olurda alırsanız parmak ucuna basmaması açısından yüksek ayarda kullanmayın şimdiden tavsiye veriyim almak isteyenlere
Bizde akşamları bindirmiyoruz eşim gelince onu oyun arkadaşı görüyor galiba oyundu yemekdi derken uyku saati geliyor öyle geçiyor. Bide şu sesli kitaplardan var onlarlada iyi vakit geçiriyor.Bende tekim cok zor valla. tam basması lazım biliyorum ayarlı yürütüçler var eşimde tembel olur ona alışır diye sıcak bakmıyo
Oy maşallah, bizde henüz anlamlı kelime yok, babildama hâlâSizin bebişler de anne demeye başladı mı? kızım artık baya net söylüyo
Dedded dede net kelimemiz agu magu işteSizin bebişler de anne demeye başladı mı? kızım artık baya net söylüyo
ohoo benim oğlan baba aba diyor net bi şekilde ama anne demiyor anii dio .Sizin bebişler de anne demeye başladı mı? kızım artık baya net söylüyo
Biz de 10 gün sonra 9 aylık olacağız ama şimdiden dediğin gibi.. Haftaya sünnet olacak. Been de en başından beri korktum yürüteç almaktan. Ama inanılmaz zorluyor. Gündüz uykuları da kısa kısa olunca sürekli dip dibeyiz ve nefes almaya vaktim bile kalmıyor. Kol, boyun, bel, sırt ağrısından duramıyorumkızlar bir de ben yürüteç almadım doktorda önermiyor pipisi ters döner gibi bişi dedi korkuttu benineyse sürekli elimden tutup yürüttürüyor ne bel kaldı ne boyun bende. emeklemiyor da. haftaya tam 10 aylık olucaz .var mı benim gibi olan çokm yorucu bu durum ya
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahBiz de 10 gün sonra 9 aylık olacağız ama şimdiden dediğin gibi.. Haftaya sünnet olacak. Been de en başından beri korktum yürüteç almaktan. Ama inanılmaz zorluyor. Gündüz uykuları da kısa kısa olunca sürekli dip dibeyiz ve nefes almaya vaktim bile kalmıyor. Kol, boyun, bel, sırt ağrısından duramıyorum
Ben de yürüteç kesinlikle kullanmıcam demiştim, fizyoterapistimkızlar bir de ben yürüteç almadım doktorda önermiyor pipisi ters döner gibi bişi dedi korkuttu benineyse sürekli elimden tutup yürüttürüyor ne bel kaldı ne boyun bende. emeklemiyor da. haftaya tam 10 aylık olucaz .var mı benim gibi olan çokm yorucu bu durum ya
Ne kadar açıklayıcı güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim paylaşımın için.Ben de yürüteç kesinlikle kullanmıcam demiştim, fizyoterapistim
Tanıdığım bi abla ısrarla verdi ben ısrarla kullanmıcam dedim. Ya sen al günde 10 dk bile olsa rahatlatacak bak seni dedi. Aldım öyle olunca. Şimdi 10 dakikadan fazla koyuyorum gibiKademesini aşağıda tuttum parmak ucuna basmasın diye ona dikkat etmeye çalışıyorum.
Benimki de emeklemiyordu düne kadar. Biraz duyusal hassasiyeti var gibi geliyordu böyle bir şeylere ilk dokunurken çok tedirgin, ürkek. Mesela pütürlü şeyler yerken de öyle. Doktor kontrolümüzde anlattım o da duyu hassasiyeti olabileceğini söyledi. Emekleme gelişim basamağı değil ama bebeğin emeklemesi çok güzel bir şey hem algı hem koordinasyon açısından. Bu hafta duyu bütünlemeye götüreceğim bir görüşme yapacağız bakalım.
Yani mutlaka yapacaktır bunları ama her şey için çok efor sarfetmesi gerekir dedi görüştüğüm fizyoterapist. Desteklemek iyi olabilir gibi konuştu.
Teşekkür ederiz teyzesiHadi bakalım hayırlısı olsun inşallahsünneti. Maşallah minik adama Biz 3 aylıkken yaptırdık sünneti 4 gün de geçti çok şükür görüntüsü geçmesi tam anlamı ile 2 haftayı buldu. Ya yürüteç kızımda almıştım ama doktor bukez hayır ev kazaları büyük çoğunluğu bundan dolayı da oluyor dedi almadık. Ya bide bu sıcakta emzirmek oda mafetti beni
Abaoww Allah korusun kızçem çok dikkat etmek lazım gerçekten anlık oluyor her şeyTeşekkür ederiz teyzesi
Ben geçen hafta elimin kızının yürütecine koydum 10 dk. İlk başta ne yapacağını anlamadı. 2 3 dk sonra çözdü işi. 7 8. Dkda mutfağın çekmecelerini açıyor makinenin düğmelerine basıyordu. Yani doktor çok çok haklı. Gözümün önündeyken bile saniyelik başka bir şeye baktığımda bir sürü kaza, boğulma atlatıyoruz. Ben de korkuyorum vallahi yürüteçten
Ne kadar açıklayıcı güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim paylaşımın için.Evet kızım 7 aylıkken emeklemişti ve onda yürüteç kullanmıştım. Yaşına gelmeden yürümüştü. Ama oğlum emeklemiyor hala dediğim gibi emeklemeden yürümüşüm bende duyu hassasiyeti yok gibi duruyor yani elliyor herşeyi. Tedirgin olmadan pata küte kafa bile atıyor garip geliyor ilk kız çocuğu büyüttüm ben
Sanırım alıcam bende yürüteç bakalım tekrardan sağ olasın.Miniği öp yerime
yok ben anladım ne demek istediğini kızçem sağolasınYürüteç güzellemesi gibi anlaşılmasın ama benim mesaj ya, şimdi herkes zararlı diyor haklı olarak çünkü
Tek başıma baktığım için en azından lavaboya giderken vs koyuyorum, evim de eşya olarak kalabalık değil bir sıkıntı yaşamadım o yüzden.
Rica ederim ne demek, güle güle büyütelim bebişleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?