2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bizimkide yürümek için can atıyo tut yürüt diyo sürekli bende alcam galibaa
Ay alın yada almayın diye yönlendirmeyim ama desteksiz çocuk büyütmek zor gerçekten ailem uzakta eşim akşama kadar işte ve evin sorumlulukları var az da olsa kısa bir mola iyi geldi şahsen hem oda sıkılmıyor birde olurda alırsanız parmak ucuna basmaması açısından yüksek ayarda kullanmayın şimdiden tavsiye veriyim almak isteyenlere

Bende tekim cok zor valla. tam basması lazım biliyorum ayarlı yürütüçler var eşimde tembel olur ona alışır diye sıcak bakmıyo

Bende tekim cok zor valla. tam basması lazım biliyorum ayarlı yürütüçler var eşimde tembel olur ona alışır diye sıcak bakmıyo
Bizde akşamları bindirmiyoruz eşim gelince onu oyun arkadaşı görüyor galiba oyundu yemekdi derken uyku saati geliyor öyle geçiyor. Bide şu sesli kitaplardan var onlarlada iyi vakit geçiriyor.

Hanımlar dudağımda uçuk çıktı , abimizde de aynı anda çıktı. İkimiz de korumaya çalışıyoruz öpmüyoruz ama bütün gün tepemde bazen farkında olmadan istemeden süründugu oluyor . Korkuyorum. Sizde bu durumu yaşayan oldu mu ne yapabilirim?

kızlar bir de ben yürüteç almadım doktorda önermiyor pipisi ters döner gibi bişi dedi korkuttu beni neyse sürekli elimden tutup yürüttürüyor ne bel kaldı ne boyun bende. emeklemiyor da. haftaya tam 10 aylık olucaz .var mı benim gibi olan çokm yorucu bu durum ya

Biz de 10 gün sonra 9 aylık olacağız ama şimdiden dediğin gibi.. Haftaya sünnet olacak. Been de en başından beri korktum yürüteç almaktan. Ama inanılmaz zorluyor. Gündüz uykuları da kısa kısa olunca sürekli dip dibeyiz ve nefes almaya vaktim bile kalmıyor. Kol, boyun, bel, sırt ağrısından duramıyorum

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sünneti. Maşallah minik adama Biz 3 aylıkken yaptırdık sünneti 4 gün de geçti çok şükür görüntüsü geçmesi tam anlamı ile 2 haftayı buldu. Ya yürüteç kızımda almıştım ama doktor bukez hayır ev kazaları büyük çoğunluğu bundan dolayı da oluyor dedi almadık. Ya bide bu sıcakta emzirmek oda mafetti beni

Ben de yürüteç kesinlikle kullanmıcam demiştim, fizyoterapistim
Tanıdığım bi abla ısrarla verdi ben ısrarla kullanmıcam dedim. Ya sen al günde 10 dk bile olsa rahatlatacak bak seni dedi. Aldım öyle olunca. Şimdi 10 dakikadan fazla koyuyorum gibi Kademesini aşağıda tuttum parmak ucuna basmasın diye ona dikkat etmeye çalışıyorum.
Benimki de emeklemiyordu düne kadar. Biraz duyusal hassasiyeti var gibi geliyordu böyle bir şeylere ilk dokunurken çok tedirgin, ürkek. Mesela pütürlü şeyler yerken de öyle. Doktor kontrolümüzde anlattım o da duyu hassasiyeti olabileceğini söyledi. Emekleme gelişim basamağı değil ama bebeğin emeklemesi çok güzel bir şey hem algı hem koordinasyon açısından. Bu hafta duyu bütünlemeye götüreceğim bir görüşme yapacağız bakalım.

Yani mutlaka yapacaktır bunları ama her şey için çok efor sarfetmesi gerekir dedi görüştüğüm fizyoterapist. Desteklemek iyi olabilir gibi konuştu.

Ne kadar açıklayıcı güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim paylaşımın için. Evet kızım 7 aylıkken emeklemişti ve onda yürüteç kullanmıştım. Yaşına gelmeden yürümüştü. Ama oğlum emeklemiyor hala dediğim gibi emeklemeden yürümüşüm bende duyu hassasiyeti yok gibi duruyor yani elliyor herşeyi. Tedirgin olmadan pata küte kafa bile atıyor garip geliyor ilk kız çocuğu büyüttüm ben

Sanırım alıcam bende yürüteç bakalım tekrardan sağ olasın. Miniği öp yerime

Teşekkür ederiz teyzesi
Ben geçen hafta elimin kızının yürütecine koydum 10 dk. İlk başta ne yapacağını anlamadı. 2 3 dk sonra çözdü işi. 7 8. Dkda mutfağın çekmecelerini açıyor makinenin düğmelerine basıyordu. Yani doktor çok çok haklı. Gözümün önündeyken bile saniyelik başka bir şeye baktığımda bir sürü kaza, boğulma atlatıyoruz. Ben de korkuyorum vallahi yürüteçten

Abaoww Allah korusun kızçem çok dikkat etmek lazım gerçekten anlık oluyor her şey kararsızım aslında da eşim yok almayalım dio bilmiyorum ki. Bi yandan da 5 dk olsa diom. Ha bu zamana kadar durduk te Bi yürürse inşallah o zaman da yine peşine koş onu kaldır almasın derken evin düzeni yine bebeğe göre ayar yapılcak. Bitmiyor ki iş anam

Yürüteç güzellemesi gibi anlaşılmasın ama benim mesaj ya, şimdi herkes zararlı diyor haklı olarak çünkü
Tek başıma baktığım için en azından lavaboya giderken vs koyuyorum, evim de eşya olarak kalabalık değil bir sıkıntı yaşamadım o yüzden.
Rica ederim ne demek, güle güle büyütelim bebişleri inşallah

yok ben anladım ne demek istediğini kızçem sağolasın inan o wc olayında o kadar iyi oluyor ki

Merhaba kızlar mama ve anne sütü alan bebeklerinize ek gıda mama anne sütü dengesini nasıl ayarlıyorsunuz oğlum 9 aylık emzirme ve hemen ardından mama mı yoksa bir emzirme bir mama mı ilk uyandığında önce hangisini yapıyorsunuz ek gıda mı veriyorsunuz mamayı uykularından önce mi mesela gece full emzirme şeklinde mi gidiyorsunuz bu konularda beni bilgilendirir misiniz çok yabancıyım da yeni mama kullanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…