- 18 Nisan 2023
- 492
- 287
- 33
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #34.421
Biz tövbe ettik ama ay sonu bir daha gideceğizİmkansız canım birini almamiz. Tek gideceegiz mecburen. Artık yaşayıp görcem bi daha tatile tövbe mi ederim yoksa gidelim diye can mı atarım
Klimanın etkilediği başka oda varsa orada bebeği yatırabilirsin ben öyle yapıyorum . Kapıları açıyorum serinletiyor .kızlar bebişleri klima açık olan yerde yatırıyor musunuz? Ben 1 gün uyuttum peşinden hasta oldu daha tam iyileşemedi. Ama evde çok sıcak nasıl yapayım bi fikir verebilir misiniz?
Ufak bebeyle yorucu tatıl yerleri evdeyken yetiyo yorması kıcımdan nefes alıyorum otel gözüm kesmiyo kocam oğlum başımın etini yiyolar gidek diye 3 4 günlüğe gitces bizde inşallah önce köy sonra otel 4 kişilik yanımıza birini bulmam lazım herşeyi benden bedava haaaBiz tövbe ettik ama ay sonu bir daha gideceğizdenize girerse süper girmezse sıkıntı
Anane varsa onu alınUfak bebeyle yorucu tatıl yerleri evdeyken yetiyo yorması kıcımdan nefes alıyorum otel gözüm kesmiyo kocam oğlum başımın etini yiyolar gidek diye 3 4 günlüğe gitces bizde inşallah önce köy sonra otel 4 kişilik yanımıza birini bulmam lazım herşeyi benden bedava haaa
Var da kıyamıyom cok yorulur abisi parmağında oynatıyo her dediğini yapıyo bizim annane hayır diyemiyo ilk torunAnane varsa onu alın
Ben tehlikeli buluyorum. Boğazında takılıyken çekmeye çalışır diye korkuyorumKızlar diş sancısı için kehribar kolye kullanan var mı, ise yarıyor mu ,hurafe mi sizce
Demir damlasından oluyor büyük ihtimalle. Kullandığınız da kahverengi bir damla diye biliyorum.Merhaba kızlar nasılsınız? Bebeğimin alt dişlerinde özellikle iç tarafta çizgi şeklinde lekeler var. Önce çürük zannettim ama sanırım leke. Yalan yok düzenli fırçalamadım gece emzirmesi de yapıyorum. Bunlardan mı oldu demir ilacından mı bilmiyorum bestiron kullanıyoruz güya iyisi o diye. Öyle üzüldüm ki kendimi durumdan sorumlu tutuyorum yapılabilecek bir şey var mı bilgisi olan var mı?
Evet evet hatta siyah gibi bile ama öyle olmayan demir damlası var mı ki?Demir damlasından oluyor büyük ihtimalle. Kullandığınız da kahverengi bir damla diye biliyorum.
Beyaz olan var, ben de bir dönem onu verdim oğluma ama nöroloji doktoru sağlık ocağından verileni kullan, bunlar demiri yükseltmiyor dedi. Oğlumun demiri çok düşüktü. Sağlık ocağından aldım, onu kullanıyorum tekrar.Evet evet hatta siyah gibi bile ama öyle olmayan demir damlası var mı ki?
Nerdeyse 3 aydır üstünde . Hep üstünde . Yani bende koymam filan diyordum ama beni çok rahatlattı . Bizlerde üstünde büyümüşüz . Vicdan yapacak bir durum yok için rahat olsunKızlar ben bişey yaptım aranızda bebitosu yürüyen var mı bilmiyorum ama bizimkinde emekleme yok sürünüyor ama ondanda çabuk sıkılıyor benim yürütmemi istiyor gün boyu üstümdeydi , annem perişanlığımı görünce yürüteç al dedi valla ne yalan söyleyim karşı çıksamda aldım 20 gündür kullanıyoruz başta bi sevmedi gibi şimdi özgür kuş gibi bütün odaları geziyor inanır mısınız çok rahatladım tabi kimseye özendirici olmak istemem ama vicdanımı rahatlatmak adına yazmak istedim
Ay süper aradığım mesajNerdeyse 3 aydır üstünde . Hep üstünde . Yani bende koymam filan diyordum ama beni çok rahatlattı . Bizlerde üstünde büyümüşüz . Vicdan yapacak bir durum yok için rahat olsun
Kuzenim hemşire , kocası doktor. Asla almayız dediler ama sonuç ortada . Her dk üstünde bebişKızlar ben bişey yaptım aranızda bebitosu yürüyen var mı bilmiyorum ama bizimkinde emekleme yok sürünüyor ama ondanda çabuk sıkılıyor benim yürütmemi istiyor gün boyu üstümdeydi , annem perişanlığımı görünce yürüteç al dedi valla ne yalan söyleyim karşı çıksamda aldım 20 gündür kullanıyoruz başta bi sevmedi gibi şimdi özgür kuş gibi bütün odaları geziyor inanır mısınız çok rahatladım tabi kimseye özendirici olmak istemem ama vicdanımı rahatlatmak adına yazmak istedim
Ya bir zaman sonra koymadan yapmazdım ben . Geceleri şu an bile kollarım çok ağrıyor . Kucağımdan inmiyor halaAy süper aradığım mesajyani inanın annem bende sizi böyle büyüttüm deyince haklılık payı verdim
Kesinlikle katılıyorumKuzenim hemşire , kocası doktor. Asla almayız dediler ama sonuç ortada . Her dk üstünde bebiş
Ya bir zaman sonra koymadan yapmazdım ben . Geceleri şu an bile kollarım çok ağrıyor . Kucağımdan inmiyor halaen azından o sürerken bende tuvalete giriyorum su içiyorum . Yoksa imkansızdı bınlsr benim için
Bizimkide yürümek için can atıyo tut yürüt diyo sürekli bende alcam galibaaKızlar ben bişey yaptım aranızda bebitosu yürüyen var mı bilmiyorum ama bizimkinde emekleme yok sürünüyor ama ondanda çabuk sıkılıyor benim yürütmemi istiyor gün boyu üstümdeydi , annem perişanlığımı görünce yürüteç al dedi valla ne yalan söyleyim karşı çıksamda aldım 20 gündür kullanıyoruz başta bi sevmedi gibi şimdi özgür kuş gibi bütün odaları geziyor inanır mısınız çok rahatladım tabi kimseye özendirici olmak istemem ama vicdanımı rahatlatmak adına yazmak istedim
Ay valla bende yok olmaz dedim başta, ama sonra işe giderken çocuğu anneme bırakıyorum ve kucak bağımlısı olduğu için annemi çok yoruyordu. Babam almış bir yürüteç oradayken kullanıyor sadece (haftada 1 ve ya 2 gün orda) en azından annem rahat etti işini falan yapıyor zaten çok uzun süre durmuyor ama ne kadar durursa annem için kardır. Vicdan yapacak bir şey yok ya zaten annelik hep bi vicdan sorgusuKızlar ben bişey yaptım aranızda bebitosu yürüyen var mı bilmiyorum ama bizimkinde emekleme yok sürünüyor ama ondanda çabuk sıkılıyor benim yürütmemi istiyor gün boyu üstümdeydi , annem perişanlığımı görünce yürüteç al dedi valla ne yalan söyleyim karşı çıksamda aldım 20 gündür kullanıyoruz başta bi sevmedi gibi şimdi özgür kuş gibi bütün odaları geziyor inanır mısınız çok rahatladım tabi kimseye özendirici olmak istemem ama vicdanımı rahatlatmak adına yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?