2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
kızlar bebişleri klima açık olan yerde yatırıyor musunuz? Ben 1 gün uyuttum peşinden hasta oldu daha tam iyileşemedi. Ama evde çok sıcak nasıl yapayım bi fikir verebilir misiniz?
Klimanın etkilediği başka oda varsa orada bebeği yatırabilirsin ben öyle yapıyorum . Kapıları açıyorum serinletiyor .

Biz tövbe ettik ama ay sonu bir daha gideceğiz denize girerse süper girmezse sıkıntı
Ufak bebeyle yorucu tatıl yerleri evdeyken yetiyo yorması kıcımdan nefes alıyorum otel gözüm kesmiyo kocam oğlum başımın etini yiyolar gidek diye 3 4 günlüğe gitces bizde inşallah önce köy sonra otel 4 kişilik yanımıza birini bulmam lazım herşeyi benden bedava haaa

Anane varsa onu alın

Merhaba kızlar nasılsınız? Bebeğimin alt dişlerinde özellikle iç tarafta çizgi şeklinde lekeler var. Önce çürük zannettim ama sanırım leke. Yalan yok düzenli fırçalamadım gece emzirmesi de yapıyorum. Bunlardan mı oldu demir ilacından mı bilmiyorum bestiron kullanıyoruz güya iyisi o diye. Öyle üzüldüm ki kendimi durumdan sorumlu tutuyorum yapılabilecek bir şey var mı bilgisi olan var mı?

Demir damlasından oluyor büyük ihtimalle. Kullandığınız da kahverengi bir damla diye biliyorum.

Evet evet hatta siyah gibi bile ama öyle olmayan demir damlası var mı ki?
Beyaz olan var, ben de bir dönem onu verdim oğluma ama nöroloji doktoru sağlık ocağından verileni kullan, bunlar demiri yükseltmiyor dedi. Oğlumun demiri çok düşüktü. Sağlık ocağından aldım, onu kullanıyorum tekrar.

Kızlar ben bişey yaptım aranızda bebitosu yürüyen var mı bilmiyorum ama bizimkinde emekleme yok sürünüyor ama ondanda çabuk sıkılıyor benim yürütmemi istiyor gün boyu üstümdeydi , annem perişanlığımı görünce yürüteç al dedi valla ne yalan söyleyim karşı çıksamda aldım 20 gündür kullanıyoruz başta bi sevmedi gibi şimdi özgür kuş gibi bütün odaları geziyor inanır mısınız çok rahatladım tabi kimseye özendirici olmak istemem ama vicdanımı rahatlatmak adına yazmak istedim

Nerdeyse 3 aydır üstünde . Hep üstünde . Yani bende koymam filan diyordum ama beni çok rahatlattı . Bizlerde üstünde büyümüşüz . Vicdan yapacak bir durum yok için rahat olsun

Nerdeyse 3 aydır üstünde . Hep üstünde . Yani bende koymam filan diyordum ama beni çok rahatlattı . Bizlerde üstünde büyümüşüz . Vicdan yapacak bir durum yok için rahat olsun
Ay süper aradığım mesaj yani inanın annem bende sizi böyle büyüttüm deyince haklılık payı verdim

Kuzenim hemşire , kocası doktor. Asla almayız dediler ama sonuç ortada . Her dk üstünde bebiş
Ay süper aradığım mesaj yani inanın annem bende sizi böyle büyüttüm deyince haklılık payı verdim
Ya bir zaman sonra koymadan yapmazdım ben . Geceleri şu an bile kollarım çok ağrıyor . Kucağımdan inmiyor hala en azından o sürerken bende tuvalete giriyorum su içiyorum . Yoksa imkansızdı bınlsr benim için

Ya önceden de yazdım ama cevap veren olmadı . İkinci adetiniz çok gecikmiş miydi? 12 gün oldu hala olmadım. Yani korunuyoruz da ama korkuyorum test yapamıyorum ya hamileysem diye . Tabi varsa da şükrederim rabbim nasip etmiş diye ama hazır değilim

Kesinlikle katılıyorum

Bizimkide yürümek için can atıyo tut yürüt diyo sürekli bende alcam galibaa

Ay valla bende yok olmaz dedim başta, ama sonra işe giderken çocuğu anneme bırakıyorum ve kucak bağımlısı olduğu için annemi çok yoruyordu. Babam almış bir yürüteç oradayken kullanıyor sadece (haftada 1 ve ya 2 gün orda) en azından annem rahat etti işini falan yapıyor zaten çok uzun süre durmuyor ama ne kadar durursa annem için kardır. Vicdan yapacak bir şey yok ya zaten annelik hep bi vicdan sorgusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…