2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sık sık bulustugum bir arkadaş grubum var ama her gördüğünde ağlamaya başlıyor. Kızlar diyorki daha bir kez bile kucağımıza alıp sevemedik. Yanlış birşey mi yapıyorum bilmiyorum. Çok zorluyor beni bu durum. Dışarı çıkmak istemiyorum artık.

Sık görüştüklerimize karşı ılımlı bizimki ablamlar annemler vs , anneniz veya kayınvalidenize karşı nasıl

Sık görüştüklerimize karşı ılımlı bizimki ablamlar annemler vs , anneniz veya kayınvalidenize karşı nasıl
Yurt dışında yaşıyorum daha hiç gitmedim Türkiye'ye doğumdan sonra. Annem buradaydı dogumda. Oğlum 2 aylıkken babam geldi yanımıza onuda yabancıladi. Annem çok şaşırdı hatta 2 aylık çocuk ne bilir yabancıyı diye. Sonradan alıştı babama. Ama eve kim gelse yada biz nereye gitsek, komşu, arkadaş yada akraba farketmiyor hepsinde korkup ağlıyor.

Kızlar 3 günlük bi otel tatili planımız var haftaya. Önerileriniz var mı bebisle ilgili ? Şunu yap ,yanına şunu al vs dediğiniz her şeye açığım

İşte bende o yüzden tedirgin oluyorum kardeşim doğum yapti İstanbula gidebilirim risk almak istemiyorum ya

Kızlar 3 günlük bi otel tatili planımız var haftaya. Önerileriniz var mı bebisle ilgili ? Şunu yap ,yanına şunu al vs dediğiniz her şeye açığım
Biz de geçen haftalarda gittik 3 günlük tatile, yanıma çorba ve meyve püresi kavanozlamıştım onları aldım. Elektirkli ocağımız vardı kahvaltısını evdeki gibi hazırlayabildim. Onun dışında güneş kremi, d vit, demir, ateş ölçer, ateş düşürücü aldım çok şükür ateşlenme falan olmadı.

Hasta falan etmeden umarım tatili geçirebilirim. Birazcık tedirginlik var . Bu arada teşekkür ederim önerilerin için

Ya bizim hem 9 hem 12 dedi neden herkesin farklı ya hangi ildesiniz acaba
İstanbuldayım kalabalık yerde oturuyorum. bize gerek yok dedi eskisi gibi risk yokmuş ilk oğluma yapıldı demiştim 2016 zamanında ozamanlar da patlamış valla her sene yeni bişi cıkarıyolar bi arada tetenoz su çiçeği yasaklanılmıştı valla 4 6 ay karmaları yaptırmadım

Yanına mutlaka çocuğa bakacak birini al gerisi halloluyor biz de üçümüz gidelim dedik iki gün yetti zıajaaj oğlum denize girmedi ağladı . Karı koca nöbetleşe denize girdik çok sıkıldık

kızlar bebişleri klima açık olan yerde yatırıyor musunuz? Ben 1 gün uyuttum peşinden hasta oldu daha tam iyileşemedi. Ama evde çok sıcak nasıl yapayım bi fikir verebilir misiniz?

kızlar bebişleri klima açık olan yerde yatırıyor musunuz? Ben 1 gün uyuttum peşinden hasta oldu daha tam iyileşemedi. Ama evde çok sıcak nasıl yapayım bi fikir verebilir misiniz?
Düşük fanda biraz da yüksek sıcaklıkta açabilirsiniz ya da uzun kollu ince bi tulum giydirebilirsiniz. Düşük toglu uyku tulumları oluyo ya öyle

Yanına mutlaka çocuğa bakacak birini al gerisi halloluyor biz de üçümüz gidelim dedik iki gün yetti zıajaaj oğlum denize girmedi ağladı . Karı koca nöbetleşe denize girdik çok sıkıldık
İmkansız canım birini almamiz. Tek gideceegiz mecburen. Artık yaşayıp görcem bi daha tatile tövbe mi ederim yoksa gidelim diye can mı atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…