- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #34.401
Sık sık bulustugum bir arkadaş grubum var ama her gördüğünde ağlamaya başlıyor. Kızlar diyorki daha bir kez bile kucağımıza alıp sevemedik. Yanlış birşey mi yapıyorum bilmiyorum. Çok zorluyor beni bu durum. Dışarı çıkmak istemiyorum artık.25 Eylül doğumlu benim oğlumda , aynı sorunu yaşıyoruz uzun süre görüşmediğimiz insanlara çabuk ısınamıyor korkuyor ağlıyor gitmek istemiyor ama bizim 2 aylıkken başlamadı 6 aydan sonra oldu. Gelişiminin bi parçası bizimle daha güvende hissediyor çocukları çok seviyor ama parka falan götürüp sosyalleştirmeye çalışıyorum ben
Komando gibi hızlı hızlı sürünüyor benimkiBizim 30 Ekim ama hala hiç dişi yok birde emekliyor mu sizin bıdıklar
Sık görüştüklerimize karşı ılımlı bizimki ablamlar annemler vs , anneniz veya kayınvalidenize karşı nasılSık sık bulustugum bir arkadaş grubum var ama her gördüğünde ağlamaya başlıyor. Kızlar diyorki daha bir kez bile kucağımıza alıp sevemedik. Yanlış birşey mi yapıyorum bilmiyorum. Çok zorluyor beni bu durum. Dışarı çıkmak istemiyorum artık.
Yurt dışında yaşıyorum daha hiç gitmedim Türkiye'ye doğumdan sonra. Annem buradaydı dogumda. Oğlum 2 aylıkken babam geldi yanımıza onuda yabancıladi. Annem çok şaşırdı hatta 2 aylık çocuk ne bilir yabancıyı diye. Sonradan alıştı babama. Ama eve kim gelse yada biz nereye gitsek, komşu, arkadaş yada akraba farketmiyor hepsinde korkup ağlıyor.Sık görüştüklerimize karşı ılımlı bizimki ablamlar annemler vs , anneniz veya kayınvalidenize karşı nasıl
Aynen bizimki deKomando gibi hızlı hızlı sürünüyor benimki
Ya bizim hem 9 hem 12 dedi neden herkesin farklı ya9 aylık kontrol var bizde 1 yaşında yapılcak su çiçeği ve kızamık
İşte bende o yüzden tedirgin oluyorum kardeşim doğum yapti İstanbula gidebilirim risk almak istemiyorum yaBize 1 yaşında yaptırabilirsiniz isterseniz demişti öyle düşünüyoruz kızamık aşısı. Ama ağustosta bi tatil planımız var 11 aylık oluyor acaba yaptırsak mı da diyoruz toplum içine çıkacak
Bize de öyle dedi ama bazı yerlerde 9. Ay asisini yapmiyorlarmisYa bizim hem 9 hem 12 dedi neden herkesin farklı yahangi ildesiniz acaba
9. ay aşısı isteğe bağlı dedi bizim ebe. Benim oğlanın yumurta beyazına da alerjisi çıktığı için yaptırmadık. 12.ayda hastanede yaptıracakmışız.Ya bizim hem 9 hem 12 dedi neden herkesin farklı yahangi ildesiniz acaba
Doktor isteğe bağlı dedi 9. aydaki. Aşı reddinin çok olduğu ya da göçmenlerin yoğun olduğu yerlerde yaptırılmasını daha çok önemsiyorlarmış. Kızamık vakalarında artış varYa bizim hem 9 hem 12 dedi neden herkesin farklı yahangi ildesiniz acaba
Biz de geçen haftalarda gittik 3 günlük tatile, yanıma çorba ve meyve püresi kavanozlamıştım onları aldım. Elektirkli ocağımız vardı kahvaltısını evdeki gibi hazırlayabildim. Onun dışında güneş kremi, d vit, demir, ateş ölçer, ateş düşürücü aldım çok şükür ateşlenme falan olmadı.Kızlar 3 günlük bi otel tatili planımız var haftaya. Önerileriniz var mı bebisle ilgili ? Şunu yap ,yanına şunu al vs dediğiniz her şeye açığım
Hasta falan etmeden umarım tatili geçirebilirim. Birazcık tedirginlik var . Bu arada teşekkür ederim önerilerin içinBiz de geçen haftalarda gittik 3 günlük tatile, yanıma çorba ve meyve püresi kavanozlamıştım onları aldım. Elektirkli ocağımız vardı kahvaltısını evdeki gibi hazırlayabildim. Onun dışında güneş kremi, d vit, demir, ateş ölçer, ateş düşürücü aldım çok şükür ateşlenme falan olmadı.
İstanbuldayım kalabalık yerde oturuyorum. bize gerek yok dedi eskisi gibi risk yokmuş ilk oğluma yapıldı demiştim 2016 zamanında ozamanlar da patlamış valla her sene yeni bişi cıkarıyolar bi arada tetenoz su çiçeği yasaklanılmıştı valla 4 6 ay karmaları yaptırmadımYa bizim hem 9 hem 12 dedi neden herkesin farklı yahangi ildesiniz acaba
Yanına mutlaka çocuğa bakacak birini alKızlar 3 günlük bi otel tatili planımız var haftaya. Önerileriniz var mı bebisle ilgili ? Şunu yap ,yanına şunu al vs dediğiniz her şeye açığım
Ben yanıma hiç yiyecek almamıştımHasta falan etmeden umarım tatili geçirebilirim. Birazcık tedirginlik var . Bu arada teşekkür ederim önerilerin için
Düşük fanda biraz da yüksek sıcaklıkta açabilirsiniz ya da uzun kollu ince bi tulum giydirebilirsiniz. Düşük toglu uyku tulumları oluyo ya öylekızlar bebişleri klima açık olan yerde yatırıyor musunuz? Ben 1 gün uyuttum peşinden hasta oldu daha tam iyileşemedi. Ama evde çok sıcak nasıl yapayım bi fikir verebilir misiniz?
İmkansız canım birini almamiz. Tek gideceegiz mecburen. Artık yaşayıp görcem bi daha tatile tövbe mi ederim yoksa gidelim diye can mı atarımYanına mutlaka çocuğa bakacak birini algerisi halloluyor biz de üçümüz gidelim dedik iki gün yetti zıajaaj oğlum denize girmedi ağladı . Karı koca nöbetleşe denize girdik çok sıkıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?