- 18 Ağustos 2022
- 2.950
- 4.164
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #34.541
Ben kızınca ağlayıp küsüyor memeye. İlk zamanlar yapıyordu. Sonra unutmuştu. Son 2 3 gündür yine ısırıyor anlayamıyorum neden olduğunu.Uff benim de oyle bisey yapmam lazim. Alicam elime yoksa mememin ucunu. Ciddili surat yapinca aglarsa dayanamam. Insallah aglamaz.
Bugun bi kizdim. Yuksek sesle adini soyledim. Ayy sen dudagi buzup bi basladi. Cigerimden bicaklandim. En sevdigim aktivite olan emzirme suan beni gerim gerim geriyo. Ilk donemlerdeki meme yarasina raziyim. Onun acisi bunun yaninda hicbiseymis.Ben kızınca ağlayıp küsüyor memeye. İlk zamanlar yapıyordu. Sonra unutmuştu. Son 2 3 gündür yine ısırıyor anlayamıyorum neden olduğunu.
Öyle gerçekten. Dişlerinin arasına alıp kıstırıyor. Sonra ısırarak çekiyor. Her bir hücrem feryat figânBugun bi kizdim. Yuksek sesle adini soyledim. Ayy sen dudagi buzup bi basladi. Cigerimden bicaklandim. En sevdigim aktivite olan emzirme suan beni gerim gerim geriyo. Ilk donemlerdeki meme yarasina raziyim. Onun acisi bunun yaninda hicbiseymis.
Sofi ayni sey oldu. Agzina alir almaz isirdi hayir dedim ama bagirmadim. Bi aglamaya basladi. Bir daha da almadi memeyi. Suan bildigin dram yasiyorum, yikildim. Ya hic almazsa bi daha.Ben kızınca ağlayıp küsüyor memeye. İlk zamanlar yapıyordu. Sonra unutmuştu. Son 2 3 gündür yine ısırıyor anlayamıyorum neden olduğunu.
Alıyor alıyor canını sıkmaSofi ayni sey oldu. Agzina alir almaz isirdi hayir dedim ama bagirmadim. Bi aglamaya basladi. Bir daha da almadi memeyi. Suan bildigin dram yasiyorum, yikildim. Ya hic almazsa bi daha.
Ben sormuştum bi şey olmaz demiştiKızlar bişey soracağım bi fikri olan var mı ? Tatil tarihimizi çok erken ayarlamıştık fakat şöyleki reglim tam o tarihe denk geliyor geciktirmek için ilaç kullansam diye doktora sorucam ama emziriyorum bebeğe sakıncası olur mu sizin bi fikriniz varmı yada bi öneriniz
Sagi emdi solu asla almadi. Suan tatildeyiz. Yanimda pompa yok ve memem suan kucuk bir kavun..Alıyor alıyor canını sıkma
Elle sağım tekniği var ama nasıl oluyor bilmiyorum. Çok zorlanırsanız bir bakar yaparsınız.Sagi emdi solu asla almadi. Suan tatildeyiz. Yanimda pompa yok ve memem suan kucuk bir kavun..
Hadi ya kullanmışmuydınız pekiBen sormuştum bi şey olmaz demişti
Emzirme pozisyonunu değiştirsen? Mesela ben beşik şeklinde emziriyorum sonra hemen sağa kaydırıyorum. Bazen oturup emiyorSagi emdi solu asla almadi. Suan tatildeyiz. Yanimda pompa yok ve memem suan kucuk bir kavun.
Bi spagat acip emzirmeyi denemedigim kaldiEmzirme pozisyonunu değiştirsen? Mesela ben beşik şeklinde emziriyorum sonra hemen sağa kaydırıyorum. Bazen oturup emiyor
Bacim ben kullandim. Kullanabiliyosan tampon kullan. Ol reglini. O ilaclar gercekten hic iyi degil. Hormon dengenin icinden geciyo.Hadi ya kullanmışmuydınız peki
Yok canım gerek kalmadı kullanmadımHadi ya kullanmışmuydınız peki
herkes öyle diyor galiba kullanmıycam teşekkür ederimBacim ben kullandim. Kullanabiliyosan tampon kullan. Ol reglini. O ilaclar gercekten hic iyi degil. Hormon dengenin icinden geciyo.
Aaa üzüldüm şu an benimki bildiğin gülüyordu ısırıp hayır dediğimde öyle bi tepkiyle karşılaşmadım o yüzden. Naptı emdi mi sonradanSofi ayni sey oldu. Agzina alir almaz isirdi hayir dedim ama bagirmadim. Bi aglamaya basladi. Bir daha da almadi memeyi. Suan bildigin dram yasiyorum, yikildim. Ya hic almazsa bi daha.
Almadi. Doktor zorlama, sagip ver dedi. Canim cok sıkkın.Aaa üzüldüm şu an benimki bildiğin gülüyordu ısırıp hayır dediğimde öyle bi tepkiyle karşılaşmadım o yüzden. Naptı emdi mi sonradan
Hay Allah ya. Böyle olacağını bilsem söylemezdim benimki hayır diyince gülüyordu sonra tekrar aynı memeden devam ediyorduk. Bence sen zorlama olmasa bile her seferinde o memeyi bi teklif et. Isırması devam ediyor mu?Almadi. Doktor zorlama, sagip ver dedi. Canim cok sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?