2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bizim de öyle az önce daha yeni günlük “neden 30 dk uyudu ve geri uyutamadım neyi yanlış yapıyorum Allahım nedeen” ağlamamı bitirdim.
Baby hicbi seyi yanlis yapmiyosun. Kendini suclama cunku karsindaki bi insan. Robot olsa dogru yanlis yapiyo oluruz. O ne istiyosa onu yapip gecicez. Emmeyse emme uykuysa uyku. Benim kocam gunluk bes saat uyusa yetiyo beni biraksan on iki saat uyurum. Bebolar da oyle ben onu anladim. Bazen bi uyuyo gidip durtuyorum yuce rabbim neler oluyo diye bazen de koyuyorum yarim saate ayakta. Kendini suclama enerjini topla bam bam bam

Nasıl yaptım bilmiyorum doğduğundan beri gece uyku saati değişmedi.erken denedim olmadı cok uyanıyodu baktım uykusu 10dan sonra başlıyo. karnı doysada kalkıyodu sık memeye.. ilk oğlanda tecrubeliyim gece uyanmaması ıcın önden önlemi mi aldım yatmadan biberon maması yada kaşık maması sonra uykuya dalana kadar emzirme. kaşık denedim sürekli kalktı biberona cevirdim baktım gene sık uyandı açlıktan deil alışkanlık her uyanmada su verdim salladım gece 1 kere meme emmesine musade ettim 1 hafta sonra su içip uykusuna devam etti müdahale etmeden şimdi gece 1 kere ha kalkıyo ha kalkmıyo meme ıcın oluk oluk emmiyo değdirip bırakıyo gündüz çok uyutmuyorum öğlen 1 kere. akşama doğru da mızmızsa azcık uyur..uyku konusunda bazı bebekler napsan uyumuyo gece memeyi kessen bile geç uyuyolar.sizin düzen nasıl gece uykusu kaçta mesela onun öncesinde bişi veriyomusunuz gece uykusuna yatmadan önce

Ben de su olayini denesem mi ya. Yanyana yatiyoruz meme vermem cok kolayima geliyo. Bazen emzikle de idare ediyoruz.

Ben de su olayini denesem mi ya. Yanyana yatiyoruz meme vermem cok kolayima geliyo. Bazen emzikle de idare ediyoruz.
Valla canım dene deneme diyemem eğer gece beslenmesini kesmek istiyosan genelde su yöntemiyle hallediyolar.ben büyük oğlanda sıksık uyanıp emiyodu kaç kere özel hayatımız uykum etkılenıodu ha uyancık ha meme 1 yaşına kadar böle kontrolde dr gece beslenmesı deil uyku önemli kıyamıyodum baktım olmuyo 1bucuk yasına yakın kestım rahat ettım odasını ayırdım felan 2 yaşına kadar gundız emdi sonra kendi bıraktı uğraşmadan

Ya bu bez değiştirme olayı hakkaten başka bir boyuta geçti. Kendini yay gibi yapıyor, tek bacaktan tutuyorum bıraksam uçacak sanki. Her kaka seansı ayrı bir macera.
Off öyle vallahi.. Bizimki de aynı. Bir de yetmez gibi dün sünnet oldu. Bir de üstüne ishal oldu.. Canım çıkıyor alt değişirken. Günde 4 5 kaka kesin var. E sünnet olduğu için sık değişmek gerekiyor. Anamız ağlıyor yemin ederim. Maalesef çareyi kırmızı balık izletmekte buldum son bez değişiminde. Ki bugüne kadar kendi videoları hariç hiç izletmemiştim.

Valla böyle küçük kaçamaklardan zarar çıkmaz diye düşünüyorum. Kar zarar dengesini düşünmek lazım, bezi değiştirememek daha kötü.

Geçmiş olsun miniğe, hayırlı olsun. :)

Kızlar ilk adetimi cuma olmuştum 12 gün oldu özüre girdim ama hala kanamam devam ediyo normal mi bu durum yaşayan var mı

Merhaba Benim bebegimde aynı bu şekilde oldu. Siz ne yaptınız doktora götüreceğim demişsiniz. Ne dedi doktor ne kullandiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…