- 14 Kasım 2017
- 965
- 1.811
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #3.701
Sat: 14.01Bugün kalp atışını dinledik kızlar9 gün önce 4 buçuk haftalık filan demişti doktor ama şimdi 6+6 haftasıyla uyumlu kese dedi. Bebekte 6+2 dedi bakalım 15 gün sonra gel geç döllenme olabilir dedi bencede 4 gün filan bir şey ifade etmez diye düşünüyorum Yeni başlamış kalp atışlarıda Ekleyebilirsiniz benide kese 5+5 kalp atışı 6+6
Yer: İstanbul Yaş:30kediannesibiri
Sağlık ocağına giden var mı acaba ben hiç gitmedim gitmemiz lazımmı
Ben öyleyim canımkızlar herkes kabızlıktan bahsetmiş ama bende bu aralar adet kanamamın ilk 2 gününde yaşadığım türden ishal hissi oluyor her gün değil ama 2 - 3 günde bir böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Kabızlık vardı ilk yazmıştım buraya hatta ama simdilerde üsütmüsüm gibi bir karin ağrısı ve ishal oluyorum yani tam ishalde değil karin bozulması gibiBen öyleyim canım
Bende bir gariplik mi var demeye başlamıştımBen öyleyim canım
Aynen bende öyle mide yanması ve bu his birleşince gerçekten kötü hissettiriyorKabızlık vardı ilk yazmıştım buraya hatta ama simdilerde üsütmüsüm gibi bir karin ağrısı ve ishal oluyorum yani tam ishalde değil karin bozulması gibi
Ortadoğu hastanesinde Hande Kaçar Balaban'a gidiyorum çok tatlı bi kadın maşallah. İnsanı rahatlatıyor. Ben daha önce 6-7 doktor gormusumdur bazısı doçent, bazisi profesördü evet bilgililer ama muameleleri o kadar kötüydü ki insan böyle hassas bi dönemde kaldıramıyo.Ankarada hangi doktora gidiyorsunuz ?
Gittim progestronu günde ikiye çıkardı ve ağızdan almamı söyledi şuan hala aynı şekilde kramp ve ağrım var kanamam da devam ediyor sağlıklı gebelik değilse düşük olabilir dedi düşük yapabilirsin dedi kalp atışı duyamadım yine yolk kesesi var ama bebek göremiyorum dedi VS şuan uzanıyorum karnım çok ağrıyorCanım doktora git hemen kırmızı kansa kesin git göster Allah korusun
Ben de acayip sancılı çıkıyorum tuvaletekızlar herkes kabızlıktan bahsetmiş ama bende bu aralar adet kanamamın ilk 2 gününde yaşadığım türden ishal hissi oluyor her gün değil ama 2 - 3 günde bir böyle oluyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
Mesela benim bugün var yediklerimize göre mi şiddeti artıyor anlamadım, evet mide yanması kötü bendede reflu var hayırlısıyla şu 3 ay biteydiAynen bende öyle mide yanması ve bu his birleşince gerçekten kötü hissettiriyorneyse ki uzun sürmüyor ikiside ve sonrasında rahatlıyorum
Benim 1,5 haftadır ara ara geliyorBugün benim de ağrılarım arttı ve lekelenmem yine başladı3 4 gündür yoktu ne güzel seviniyordum. Doktorum düşük riski de olabilir, 9 ay böyle lekelenme yaşayan ve sağlıklı doğum yapan hastalarım da var dedi. Bol su ve istirahat verdi. Benim gibi uzun süre lekelenme yaşayan var mı? Daha çok tuvaletten sonra peçeteye geliyor kahverengi kıvamda
Canım inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla devam eder. Bol bol dinlen geçmiş olsun. Kaç haftalıktı şu anGittim progestronu günde ikiye çıkardı ve ağızdan almamı söyledi şuan hala aynı şekilde kramp ve ağrım var kanamam da devam ediyor sağlıklı gebelik değilse düşük olabilir dedi düşük yapabilirsin dedi kalp atışı duyamadım yine yolk kesesi var ama bebek göremiyorum dedi VS şuan uzanıyorum karnım çok ağrıyor
Bana küçük bir kanama alanım olduğunu söylemişti umarım normal şeylerdir bunlar. Keşke ilk hamileliği olmayan ve tecrübeli olan arkadaşlar biraz daha aydınlatsa biziBenim 1,5 haftadır ara ara geliyorama doktorum kanama alanın yok dedi
Valla çevremden duyduğum kadarıyla kanama yaşayan ve sonrasında sağlıklı çocuklar doğuran kadın sayısı çok fazla. Annemin kardeşimde çok yoğun bir kanaması olmuştu, hatırlıyorum. 1 ay yattı kadın. Kanamanın çözümü progestan fitil ve yatarak istirahat. Progestanı 3x1 e çıkarabilirsin. Bana öyle veriyor doktorumBana küçük bir kanama alanım olduğunu söylemişti umarım normal şeylerdir bunlar. Keşke ilk hamileliği olmayan ve tecrübeli olan arkadaşlar biraz daha aydınlatsa bizi
En iyisini hekimin bilir yine canım . Ben bilmişlik yapmışım birazcıkValla çevremden duyduğum kadarıyla kanama yaşayan ve sonrasında sağlıklı çocuklar doğuran kadın sayısı çok fazla. Annemin kardeşimde çok yoğun bir kanaması olmuştu, hatırlıyorum. 1 ay yattı kadın. Kanamanın çözümü progestan fitil ve yatarak istirahat. Progestanı 3x1 e çıkarabilirsin. Bana öyle veriyor doktorum
Sabah soğuk sütKabızlık için ne yapıyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?