- 17 Haziran 2023
- 1.035
- 2.550
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #4.461
Doktora sormadan bırakamıyorumCanım bende valla sadece aşırı derecede baş dönmesi ve uyku yaptı hiç iştah ile Bi sorun yaşamadım bıraktım ama ben kullanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora sormadan bırakamıyorumCanım bende valla sadece aşırı derecede baş dönmesi ve uyku yaptı hiç iştah ile Bi sorun yaşamadım bıraktım ama ben kullanmıyorum
Ben 2. Kutuyu kullanıyorum. Günde 2tane olarak. Ben bırak diyene kadar devam edeceksin dedi doktorum .Günaydın.. ben kullanmayı bıraktım progestanı. Yan etkilerinden tedirgin olmuştum yazdığı zamanda zaten. Üstelik doktor yazarken de düşüğü engellemez dediği içinde kalbim hiç ısınmadı o ilaca. Ama kanama çıktığı için mecburen 1 hafta 10 gün belki kullandım. En son kalp atışını görüldüğünde kanama durmuştu. O günden sonra da fitil olarak koymadım valla.
Ben istiyorum aslında doktorum da son ayında olanlara önermiyorum demişti ama açken midem bulanıyor halsiz kalıyorum.. denerim bi ama hepsini tutabileceğimi sanmıyorum pekKızlar oruç tutmayı düşünen var mı?
Bende aynı şekilde normalde çok rahat oruç tutarım hiç zorlanmam ama şimdi sabahları bi bulantı açlık hissediyorum. O yüzden dediğiniz gibi hepsini tutamasam da denemek istiyorumBen istiyorum aslında doktorum da son ayında olanlara önermiyorum demişti ama açken midem bulanıyor halsiz kalıyorum.. denerim bi ama hepsini tutabileceğimi sanmıyorum pek
Ben tutamayacağım. Çünkü hiç yemek yemesem bile su içmem lazım diye düşünüyorum. Genelde ramazanda idrar yolu enfeksiyonu oluyorum susuzluktanKızlar oruç tutmayı düşünen var mı?
Şart değil zaten ama insan yinede tutmak istiyor size de geçmiş olsunBen tutamayacağım. Çünkü hiç yemek yemesem bile su içmem lazım diye düşünüyorum. Genelde ramazanda idrar yolu enfeksiyonu oluyorum susuzluktan![]()
Teşekkür ederim canım evet insan tutmak istiyor ama belki kadir gecesinde ya da birkaç gün tutarım inşallahŞart değil zaten ama insan yinede tutmak istiyor size de geçmiş olsun![]()
Ben düşünmüyorum açlık geçtim su içmek lazım özellikle ilk aylarda çok önemliKızlar oruç tutmayı düşünen var mı?
Ben elimden geldigince hepsini tutmak istiyorum. Ama kendimi zorlamam, eger fiziksel olarak cok etkilenirsem birakirim. Cocuk dusundugum icin isi birakmistim, evde uyku duzenimi ona gore ayarlamayi dusunuyorum. Gun icinde cok yorulmam, su ihtiyacini iftar-sahur arasi yeteri kadar karsilarim. Onemli olan aclik tokluk degil saglikli beslenmek. Midesi bulunanlarin sık ve az yemesi gerekiyor, belki mide bulantisi yasayanlar icin problem olabilir. Bende su an kusma yok, mide hassasiyeti var baharatli yagli yemedikce idare ediyorum. Dedigim gibi zorlanirsam birakirim ama niyetim tutmak.Kızlar oruç tutmayı düşünen var mı?
İnşallah tutarsınız eğer istiyorsanız tabi, bende çok istiyorum bakalımBen elimden geldigince hepsini tutmak istiyorum. Ama kendimi zorlamam, eger fiziksel olarak cok etkilenirsem birakirim. Cocuk dusundugum icin isi birakmistim, evde uyku duzenimi ona gore ayarlamayi dusunuyorum. Gun icinde cok yorulmam, su ihtiyacini iftar-sahur arasi yeteri kadar karsilarim. Onemli olan aclik tokluk degil saglikli beslenmek. Midesi bulunanlarin sık ve az yemesi gerekiyor, belki mide bulantisi yasayanlar icin problem olabilir. Bende su an kusma yok, mide hassasiyeti var baharatli yagli yemedikce idare ediyorum. Dedigim gibi zorlanirsam birakirim ama niyetim tutmak.
Ağrın olursa içersin demişti bana ağrım da yok 10 gündür ondan içmiyorumDoktora sormadan bırakamıyorum
Bana da ağrın olursa iç demişti aşırı yan etkisinden dolayı içmek istemiyorum dedim vajina dan al dedi. Ordan da almadım bıraktım zaten ne kanama ne bişi vardı neden verdi onuda anlamadımProgestan 100mg bana da vermişti 5 gündür kullanıyorum günde iki kere ama inanılmaz mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik yaptı kanamam da yok hiç kullanmak istemiyorum
Benim kanamam hiç olmadı yine de kullanıyorumBana da ağrın olursa iç demişti aşırı yan etkisinden dolayı içmek istemiyorum dedim vajina dan al dedi. Ordan da almadım bıraktım zaten ne kanama ne bişi vardı neden verdi onuda anlamadım