- 26 Temmuz 2023
- 1.435
- 1.679
- 63
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.881
Bugün muane sırası gelene kadar bile caktırmadan ağladım beklerkenKontrole kadar sabırsız beklicez artık
Ben 16 günde bir gidicem haftaya randevum var riskli sayiliyorum doktor sık çağırdı bakalımBugün muane sırası gelene kadar bile caktırmadan ağladım beklerkendaha stres yaptım uzun süre gitmeyince sanırım
Canım zor biliyorum ama kendini uzmemeye çalış. Stres hiç iyi gelmez sana. Cumartesi gününe kadar sakince bekle, umarım güzel haberler alırsın. Bende perşembeyi bekliyorum, perşembe günü bebeği göremezse kürtaj olacağım. Olumlu düşünmeye çalışıyorum, geç döllenme olmasını ümit ediyorum ama benimde doktorum hiç olumlu konuşmadı. Hepimiz için hayırlısı olan neyse o olsun.Kızlar merhabalar
Ağlamaktan bitmiş durumdayım
Muayene olduk karından bebeği de keseyi de göremedi
Vajinal baktı kese basık duruyo bebek büyümüş elektrik sinyali var ama kalp atışı yok dedi
10 gün önce kalbini duymuştuk o zamandan sonra 9 günde 5 gün büyümüş dedi bebek 7 cm miş
Kese bebeğe göre küçük duruyo
Cumartesi ye kadar bekleyelim duruma göre bakalım dedi
Geçen geldiğinizde de şans eseri kalbini duyduk kesenin şeklini beğenmemiştim ama size söylemek istemedim dedi
Eğer kalbini duymamış olsaydık haftaya gelin kalbini duyarız diye daha umutlu konuşabilirdim dedi ama şuan yüzde elli yüzde elli ihtimal dedi her ikisine de hazır olun dedi
Var mı benzer durum yaşayan veya düzelen
Ultrason görüntüsünü de ekliyorum anlayan olursa belki
Normalde 7+5 bugün ama ultrasona göre bebek 6+5 dedi
Ben tükenmiş hissediyorum bu benim 5.gebeliğim ve çok çok zor olan Bi gebelik
Öncesinde benzer durumlarda 4 kürtajm olmuştu
Sonuç aynı olmasın nolur Allahm
Canım bende öyleydim bende aşırı stres var ona bağlamıştım bilinç altına yani ben hiç uyuyamıyordum geceleri gündüz de bölük pörçüktü 2 gündür düzeltmeye çalışıyorum ama ne olcak bilmiyorumKizlar merhaba, 9+6 dayim surekli degisik ruyalarla uyaniyorum uykum bolunuyor buda bana bas agrisi yapiyor benim gibi olan var mi ya delirecem 4 gundur
Şanslısın ne güzel sık sık çağırmış doktorun benimki 6 hafta diyince dudağım uçukladıBen 16 günde bir gidicem haftaya randevum var riskli sayiliyorum doktor sık çağırdı bakalım
İnşallahŞanslısın ne güzel sık sık çağırmış doktorun benimki 6 hafta diyince dudağım uçukladısu gibi geçsin inşallah zaman
Canım neden taramaları değil de Fetal dna yapıyorsun özel bir sebebi var mı?Günaydın kızlar bugün doktorumun önerisiyle Fetal DNA yaptıracağım. Çok heyecanlıyım. Kore'ye ya da Amerika' ya gidecekmiş. Sonuçlar 10 iş günü içinde çıkıyormuş. Sizlerin de fikri olsun istedim . 10. Haftadan itibaren yaptırılabiliyormuş.
Ne oldu ki ilk hamilelikte merak ettim doğrusuCanım neden taramaları değil de Fetal dna yapıyorsun özel bir sebebi var mı?
Ben ilk hamilelikte boyumun ölçüsünü aldım bu hamilelikte yapmayacağım hiç birini
Bana direkt kendisi önerdi. Çok olumlu konuştu bugün muayenede ama risk almayalım 10 güne çıkar dedi. Doktoruma güveniyorum ikili yaptır gerek yok deseydi öyle yapardım.Bana 12 de gel bi gelişime herseye bakalım sonra isticem dedi fetal dna yi da
Canim 4 kaybindada ayni sey mi yasadin uzuldum umutsuz olma Allah buyuktur bebek oradaysa buyuduyse bu da bir umut canimKızlar merhabalar
Ağlamaktan bitmiş durumdayım
Muayene olduk karından bebeği de keseyi de göremedi
Vajinal baktı kese basık duruyo bebek büyümüş elektrik sinyali var ama kalp atışı yok dedi
10 gün önce kalbini duymuştuk o zamandan sonra 9 günde 5 gün büyümüş dedi bebek 7 cm miş
Kese bebeğe göre küçük duruyo
Cumartesi ye kadar bekleyelim duruma göre bakalım dedi
Geçen geldiğinizde de şans eseri kalbini duyduk kesenin şeklini beğenmemiştim ama size söylemek istemedim dedi
Eğer kalbini duymamış olsaydık haftaya gelin kalbini duyarız diye daha umutlu konuşabilirdim dedi ama şuan yüzde elli yüzde elli ihtimal dedi her ikisine de hazır olun dedi
Var mı benzer durum yaşayan veya düzelen
Ultrason görüntüsünü de ekliyorum anlayan olursa belki
Normalde 7+5 bugün ama ultrasona göre bebek 6+5 dedi
Ben tükenmiş hissediyorum bu benim 5.gebeliğim ve çok çok zor olan Bi gebelik
Öncesinde benzer durumlarda 4 kürtajm olmuştu
Sonuç aynı olmasın nolur Allahm
Çok çok çok sağolasın Allah razı olsun bin kere çok o kadar iyi geliyo ki desteklerinizÖyle canım her zorluğun sonrası kolaylık inşallah her karanlığın sonu da aydınlık olur bizler içinüzülme keske elimden bir sey gelse sıkı sıkı sarılıyorum sana uzaklardan yanlız değilsin unutma Rabbim dualarını kabul etsin inşallah bi bakarsın kucağına almışsın Allaha zorluk olmaz kii ama sen kendine cok iyi bak psikolojini sağlam tut kendine de zaman ayır mutluka seni kim ne mutlu ediyorsa ona yönel bizlerde sana ne yapabilirsek dua hariç burdayız yanlız kalmamaya çalış kötü düşüncelere kapılma inşallah Allahın izniyle
İnşallaah kuzum elimizden başka bişey gelmiyor napalım dua edip beklicez Yaradana sığınacazCanım zor biliyorum ama kendini uzmemeye çalış. Stres hiç iyi gelmez sana. Cumartesi gününe kadar sakince bekle, umarım güzel haberler alırsın. Bende perşembeyi bekliyorum, perşembe günü bebeği göremezse kürtaj olacağım. Olumlu düşünmeye çalışıyorum, geç döllenme olmasını ümit ediyorum ama benimde doktorum hiç olumlu konuşmadı. Hepimiz için hayırlısı olan neyse o olsun.
Ben bugün tutuyorum bakalım şu saate kadar çok şükür bulantı falan olmadı bir de çalışıyorum işteyim bilmiyorum devamı nasıl olacakKizlar oruç konusunda düşünceleriniz nelerdir? Tutacak tutmayacak arkadaşlar birbirimizi yargılamadan bilgilendirsek??
( hepimiz yakin tarihlerde hamile kalan insanlarız belirtilerimiz vs yakın ondan soruyorum bilmiyorum tutsam sussuzluğun etkisi ne olacak? Tutmasam kefaret işini çözemedim hem seneye olan orucu ve bu seneki borcu çocukla nasil tutucam? Tutamam sanırken ya tutabilecek güçteysem ve bu bana ceza olarak dönerse diye kafam karıştı napicaksiniz siz)
Bende 2 gundur oyleyim surekli asiri bulanti halsizlik yorgunluk bas agrisi vr yemeklerdrn asiri sogudum tatli bile canim cekmiyorAy ben istifra etmiyorum ama aşırı bı mide bulantım var surekli bı mide bulantısı hissediyorum hiç birşey yiyesim gelmiyor normalde aşırı tatlı yerim yanından bile geçemiyorum çikolata kokusundan bile tiksindim.Amin inşallah tez zamanda
Çubuk kraker iyi geliyor elma da biraz bastırıyor tavsiye ederim evde ruh gibi geziyorum bu iki gündür ara ara örgütü gelmeye de başladı istifra edebilsem rahatlarmıyım acaba diyorum ama edemiyorum bana açık hava da iyi geliyorBende 2 gundur oyleyim surekli asiri bulanti halsizlik yorgunluk bas agrisi vr yemeklerdrn asiri sogudum tatli bile canim cekmiyor
Aynı kuzum 7.hafta içinde gelişimleri durdu hep kürtajCanim 4 kaybindada ayni sey mi yasadin uzuldum umutsuz olma Allah buyuktur bebek oradaysa buyuduyse bu da bir umut canim
Canım sen test yaptırdın mı neden oluyor sebebi ne diye ?Aynı kuzum 7.hafta içinde gelişimleri durdu hep kürtaj
Ama bu defa bebek büyük gözüküyor ama nasip Allahm belki bağışlar bize
gaz kabızlık şişkinlik hazımsızlık ay ne ararsan var daha 7. Haftayım karnım davul gibi oluyokızlar devasa bir gaz bombası olarak dolaşanlar var mı aranızda. delireceğim. o kadar gazım var ki, resmen 14 aylık gebe gibi oldu karnım. nasıl geçecek ne yapacağım bilmiyorum. ciddi bir sindirim ve hazım sorunu çekiyorum. fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?