2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kizlar merhaba, 9+6 dayim surekli degisik ruyalarla uyaniyorum uykum bolunuyor buda bana bas agrisi yapiyor benim gibi olan var mi ya delirecem 4 gundur

Canım zor biliyorum ama kendini uzmemeye çalış. Stres hiç iyi gelmez sana. Cumartesi gününe kadar sakince bekle, umarım güzel haberler alırsın. Bende perşembeyi bekliyorum, perşembe günü bebeği göremezse kürtaj olacağım. Olumlu düşünmeye çalışıyorum, geç döllenme olmasını ümit ediyorum ama benimde doktorum hiç olumlu konuşmadı. Hepimiz için hayırlısı olan neyse o olsun.

Kizlar merhaba, 9+6 dayim surekli degisik ruyalarla uyaniyorum uykum bolunuyor buda bana bas agrisi yapiyor benim gibi olan var mi ya delirecem 4 gundur
Canım bende öyleydim bende aşırı stres var ona bağlamıştım bilinç altına yani ben hiç uyuyamıyordum geceleri gündüz de bölük pörçüktü 2 gündür düzeltmeye çalışıyorum ama ne olcak bilmiyorum

Canım neden taramaları değil de Fetal dna yapıyorsun özel bir sebebi var mı?
Ben ilk hamilelikte boyumun ölçüsünü aldım bu hamilelikte yapmayacağım hiç birini

Canım neden taramaları değil de Fetal dna yapıyorsun özel bir sebebi var mı?
Ben ilk hamilelikte boyumun ölçüsünü aldım bu hamilelikte yapmayacağım hiç birini
Ne oldu ki ilk hamilelikte merak ettim doğrusu
Doktorum öncesinde düşük geçmişim olduğunu kromozomal bozukluktan dolayı.
Bu sebepten Fetal DNA yüzde 99 sonuç verdiğinden önerim bu olur dedi. Bunu yaptırırsanız diğerlerine gerek yok dedi.

Canim 4 kaybindada ayni sey mi yasadin uzuldum umutsuz olma Allah buyuktur bebek oradaysa buyuduyse bu da bir umut canim

Çok çok çok sağolasın Allah razı olsun bin kere çok o kadar iyi geliyo ki destekleriniz Rabbim imkansızları mümkün kılar olmayanı oldurur kurban olduğum ol der oluverir ümit kesilmez kuzum şükür halimize
İnşallaah kuzum elimizden başka bişey gelmiyor napalım dua edip beklicez Yaradana sığınacazinşallah senin de benimde bebeklerimiz bizi bırakmaz sağlıkla düzelir herşey Rabbim kolaylaştırsın inşallah

Ben bugün tutuyorum bakalım şu saate kadar çok şükür bulantı falan olmadı bir de çalışıyorum işteyim bilmiyorum devamı nasıl olacak

Bende 2 gundur oyleyim surekli asiri bulanti halsizlik yorgunluk bas agrisi vr yemeklerdrn asiri sogudum tatli bile canim cekmiyor

Bende 2 gundur oyleyim surekli asiri bulanti halsizlik yorgunluk bas agrisi vr yemeklerdrn asiri sogudum tatli bile canim cekmiyor
Çubuk kraker iyi geliyor elma da biraz bastırıyor tavsiye ederim evde ruh gibi geziyorum bu iki gündür ara ara örgütü gelmeye de başladı istifra edebilsem rahatlarmıyım acaba diyorum ama edemiyorum bana açık hava da iyi geliyor

gaz kabızlık şişkinlik hazımsızlık ay ne ararsan var daha 7. Haftayım karnım davul gibi oluyo

Kızlar ya cinsiyet tahmini yaparmısınız ikidese vajinal

Eklentiler

• 96C48509-A30D-479D-9B5C-9467CA4E7CB1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_2921.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…