2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bebeğin burda kaçıncı haftasında ne kadar belirgin görünüyor maşallah
10+5 ultrasona göre ama vajinal canım ondan bu kadar net karından bu denli net değildi benim kistlerim için vajinal kontrol yapmak zorunda kalıyor doktor bazen yenide biri patlayınca kontrol için bakınca bebeğinde resmini cektik çok stres yapıyorum sizlerde öyle eminim biraz hepimize iyi gelir diye paylaştım

Yaaa maşallah çok da güzel büyümüş sizden haber bekliyordum hep bende sizin gibi telaşlıyım çünkü randevu gününe kadar şu belirti geçti bişi mi oldu diye çok sevindim gerçekten

Yaaa maşallah çok da güzel büyümüş sizden haber bekliyordum hep bende sizin gibi telaşlıyım çünkü randevu gününe kadar şu belirti geçti bişi mi oldu diye çok sevindim gerçekten
Benim sadece gögüslerim asırı sızlıyordu özellikle sabahları yataktan kalkarken bianda kesildi kanamam oldu derken kendimi yedim bitirdim ama belirtiler demek ki geçiyor bianda bazen randevuların arası çok var devletteki doktorum 6 haftalıkken 6 hafta sonra ikili taramaya çağırdı ben hem üniversiteyede gidiyorum tedavim orda oldu onlar sayesinde gebe kaldım zaten kontrellere bi oraya bi oraya gittim ama 1 haftadan sonra insan endişeleniyor ister istemez inşallah sizde rahatlarsınız musunuz sonrası çünkü ne desek kalbimize söz geçiremiyoruz yani en azından ben öyleyim sürekli panik atak geziyorum ortalıkta

Gerçekten bu süreç çok zor mide bulantısı falan ayrı tabi de bebek hareketlerini hissetmediğimiz için hep tedirginiz çoğumuzun da önceden kayıpları var o yüzden insan ekstra tedirgin oluyor. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Benim hiç mide bulantısı yok Allahım maşallah diyim en son kanamam yok diye diye adetten beter kanama yaşadım sadece gögüslerde hassasiyet vardı hatta aşırıydı ama 1 haftadır oda bitti hiç belirti yok bel ağrısı haricinde birde iştah yok hep tokluk hissi var. Aminn canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bizimle yola cıkan bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza da Rabbim tez zamanda sağlıkla tekrar gebe kalmayı kucaklarına almayı nasip etsin

Bende üniversite hastanesinde tedavi oldum 25 inde randevum aynı dediğiniz gibi zaman geçmiyor en fazla 1 hafta iyiyim sonra acaba iyimi dürtüsü başlıyor sağlık sıhhatle kavuşalım yavrularımıza inşallah o günleri konuştuğumuz zamanlara geliriz

Ay ben istifra etmiyorum ama aşırı bı mide bulantım var surekli bı mide bulantısı hissediyorum hiç birşey yiyesim gelmiyor normalde aşırı tatlı yerim yanından bile geçemiyorum çikolata kokusundan bile tiksindim. Amin inşallah tez zamanda

Haklısın kuzum kalbini duymasak önceden başka Dr da gitmek mantıklı da
Hani bunda 10 gün önce duyduk bilmiyorum artık ya

Aminn aminn Allah razı olsun
İnşallah sonuç mutlu Bi haberle değişir
İnşallah güzel haberler alırsın canım. İleride bebeğine kavuşunca ‘ya nasılda tedirgin olmuştuk’ dediğin bir anıya dönüşür inşallah bu yaşadığın kaygı. İyi bir gelişmeyle olumlu olsun umarım herşey.. bence acilen moralini düzeltmelisin, kafanı dağıtacak, düşünce bulutundan uzaklaşacak bişi yap canım.. herşeyin başı moral bence.. üzüntüde kaybolma.. başka doktora git, bir kaç umut yeşert içinde ama lütfen bırakma kendini.. yanında olsam ellerinden tutardım, kocamann sarılırdım sana.. bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah iyi olur bebeğin

Ben randevusuz gidiyorum kontrole de hep öyle gidiyordum sekreterle konuşuyorum hemen kayıt açtır diyor bakıyorlar sağolsunlar zaten infetilite olduğu için bundan sonra ücretli muane olcak devam edersem onun için sıra almam gerekecek sanırım kesinlikle 1 hafta 8. Gün baslıyor bende pimpirik keske diyorum evde ultrason aletimiz olsa arada bakabılsek rahatlasak ne güzel olurdu aminnn inşallah o günleri de görürüz

Hiç bir sey yiyememek bende de var yani yemek istediğim tek sey kuru ekmek geri kalan çekici gelmiyor ama zorluyorum sanırım yavas yavas hepsi gececek azalacak şu 3 ayı atlatırsak sonrası daha kolay olacak Allahın izniyle

Bana 12 de gel bi gelişime herseye bakalım sonra isticem dedi fetal dna yi da

Ay ben daha 8. Haftamdayım bı atlatsaydık hayırlısıyla

Hele o tedaviler ah ki ne ah ne kadar zor Bi de biz gibi meşakkatli hastalara
Anlıyorum çok çok zor gebelik başlı başına kapalı Bi kutu doğunca ya kadar eminim ki o stres telaş korku hep olacaktır
Rabbim kucaklarımızı boş koymasın kimseleri aratmasın
Buna gösterdiğim özeni kendime bile göstermedim bu zamana kadar nerdeyse gerçekten ama Allah büyüktür bakalm duanın açamayacağı kapı yoktur inşallah Rabbim bizlerin de kabul eder şu mübarek günler hürmetine

Allah razı olsun inşallah iyiye doğru düzelir herşey her bebek Bi mucize gerçekten lakin onun bana gelişi apayrı Bi mucizeydi kaç Dr lar gezdim neler yaşadım ah Rabbim elbet görüyor ne bilim

Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallah

Gözlerim doldu mesajına Allah çok çok razı olsun şu sitede gördüğüm desteği çevremde kimseden görmedim nerdeyseşükür daha iyiyim ama öyle belirsiz hissiz
Kavuşmak için çok bekledim çok dualar ettim senelerdir
Şu sitede okumaktan araştıdmaktan kayboldum Bi gün bende mutlu sonla yazar mıyım diye ümit aradım hep kendime

Yazamadım gruba eklenmek istemedim en azından 8 haftayı sağlıkla geçersek öyle girerim diye uzaktan takip ediyordum sizleri günlerdir

Nasip bakalm Rabbimin hazinesi bol rahmeti geniş

Ay ben daha 8. Haftamdayım bı atlatsaydık hayırlısıyla
Geçmiyor zaman ama benim bebek hep saydığımız günden 3 4 gün önde gidiyor bi bakıyorum diğer haftaya geçmişim canım dıkkat et kendine çook baska yapacak hiç bir seyimiz yok maalesef keske olsaydı

diyetisyene giden var mı ya da ne düşünüyosunuz bu konuda ben cok kilo aldıgım dönemde hamile kaldım hayalim bu kilolarda doguma girmek idi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kararsızımda
Ben hamilelikten önce gidiyordum. 10 kilo vermiştim. Şimdi diyetisyenim ortalama bir liste verdi ama ilk 3 ay zaten pek yiyemezsin kilo alımları 3. Aydan sonra başlar dedi. İlerleyen zamanda gidebilirim eğer çok alırsam

Öyle canım her zorluğun sonrası kolaylık inşallah her karanlığın sonu da aydınlık olur bizler için üzülme keske elimden bir sey gelse sıkı sıkı sarılıyorum sana uzaklardan yanlız değilsin unutma Rabbim dualarını kabul etsin inşallah bi bakarsın kucağına almışsın Allaha zorluk olmaz kii ama sen kendine cok iyi bak psikolojini sağlam tut kendine de zaman ayır mutluka seni kim ne mutlu ediyorsa ona yönel bizlerde sana ne yapabilirsek dua hariç burdayız yanlız kalmamaya çalış kötü düşüncelere kapılma inşallah Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…