- 26 Temmuz 2023
- 1.435
- 1.679
- 63
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.861
10+5 ultrasona göre ama vajinal canım ondan bu kadar net karından bu denli net değildi benim kistlerim için vajinal kontrol yapmak zorunda kalıyor doktor bazen yenide biri patlayınca kontrol için bakınca bebeğinde resmini cektik çok stres yapıyorum sizlerde öyle eminim biraz hepimize iyi gelir diye paylaştımBebeğin burda kaçıncı haftasında ne kadar belirgin görünüyor maşallah
Yaaa maşallah çok da güzel büyümüş sizden haber bekliyordum hep bende sizin gibi telaşlıyım çünkü randevu gününe kadar şu belirti geçti bişi mi oldu diye çok sevindim gerçektenKızlarr merhaba hepinize hayırlı ramazanlar diliyorumkanamam olmuştu kistim patlamıştı 15 gün önce yoğun kanamam olmuştu korkularla 15 gün sonra bugün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür sizinle paylaşmak istedim doktorumla konuştum progestanı vajinal almak daha etkiliymiş her zaman için korkularınız normal hareketlerini hissedene kadar böyle sürecek ama az stres heyecan korku her zaman daha iyi dedi bebek en cok stresten etkileniyor öyle düşün dedi folik asite devam dedi progestan şişkinlik yapmıştı vajinada normal devam et dedi muane etti bir sey yok dedi 11 14 hafta arasında 2li tarama için gel dedi Allahım bizleri yavrularımızsınamasın inşallah
Eki Görüntüle 3399346
Benim sadece gögüslerim asırı sızlıyordu özellikle sabahları yataktan kalkarken bianda kesildi kanamam oldu derken kendimi yedim bitirdim ama belirtiler demek ki geçiyor bianda bazen randevuların arası çok var devletteki doktorum 6 haftalıkken 6 hafta sonra ikili taramaya çağırdı ben hem üniversiteyede gidiyorum tedavim orda oldu onlar sayesinde gebe kaldım zaten kontrellere bi oraya bi oraya gittim ama 1 haftadan sonra insan endişeleniyor ister istemez inşallah sizde rahatlarsınız musunuz sonrası çünkü ne desek kalbimize söz geçiremiyoruz yani en azından ben öyleyim sürekli panik atak geziyorum ortalıktaYaaa maşallah çok da güzel büyümüş sizden haber bekliyordum hep bende sizin gibi telaşlıyım çünkü randevu gününe kadar şu belirti geçti bişi mi oldu diye çok sevindim gerçekten
Gerçekten bu süreç çok zor mide bulantısı falan ayrı tabi de bebek hareketlerini hissetmediğimiz için hep tedirginiz çoğumuzun da önceden kayıpları var o yüzden insan ekstra tedirgin oluyor. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin10+5 ultrasona göre ama vajinal canım ondan bu kadar net karından bu denli net değildi benim kistlerim için vajinal kontrol yapmak zorunda kalıyor doktor bazen yenide biri patlayınca kontrol için bakınca bebeğinde resmini cektik çok stres yapıyorum sizlerde öyle eminim biraz hepimize iyi gelir diye paylaştım
Benim hiç mide bulantısı yokGerçekten bu süreç çok zor mide bulantısı falan ayrı tabi de bebek hareketlerini hissetmediğimiz için hep tedirginiz çoğumuzun da önceden kayıpları var o yüzden insan ekstra tedirgin oluyor. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Bende üniversite hastanesinde tedavi oldum 25 inde randevum aynı dediğiniz gibi zaman geçmiyor en fazla 1 hafta iyiyim sonra acaba iyimi dürtüsü başlıyorBenim sadece gögüslerim asırı sızlıyordu özellikle sabahları yataktan kalkarken bianda kesildi kanamam oldu derken kendimi yedim bitirdim ama belirtiler demek ki geçiyor bianda bazen randevuların arası çok var devletteki doktorum 6 haftalıkken 6 hafta sonra ikili taramaya çağırdı ben hem üniversiteyede gidiyorum tedavim orda oldu onlar sayesinde gebe kaldım zaten kontrellere bi oraya bi oraya gittim ama 1 haftadan sonra insan endişeleniyor ister istemez inşallah sizde rahatlarsınız musunuz sonrası çünkü ne desek kalbimize söz geçiremiyoruz yani en azından ben öyleyim sürekli panik atak geziyorum ortalıkta
Ay ben istifra etmiyorum ama aşırı bı mide bulantım var surekli bı mide bulantısı hissediyorum hiç birşey yiyesim gelmiyor normalde aşırı tatlı yerim yanından bile geçemiyorum çikolata kokusundan bile tiksindim.Benim hiç mide bulantısı yokAllahım maşallah diyim en son kanamam yok diye diye adetten beter kanama yaşadım sadece gögüslerde hassasiyet vardı hatta aşırıydı ama 1 haftadır oda bitti hiç belirti yok bel ağrısı haricinde birde iştah yok hep tokluk hissi var. Aminn canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bizimle yola cıkan bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza da Rabbim tez zamanda sağlıkla tekrar gebe kalmayı kucaklarına almayı nasip etsin
İnşallah güzel haberler alırsın canım. İleride bebeğine kavuşunca ‘ya nasılda tedirgin olmuştuk’ dediğin bir anıya dönüşür inşallah bu yaşadığın kaygı. İyi bir gelişmeyle olumlu olsun umarım herşey.. bence acilen moralini düzeltmelisin, kafanı dağıtacak, düşünce bulutundan uzaklaşacak bişi yap canım.. herşeyin başı moral bence.. üzüntüde kaybolma.. başka doktora git, bir kaç umut yeşert içinde ama lütfen bırakma kendini.. yanında olsam ellerinden tutardım, kocamann sarılırdım sana.. bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah iyi olur bebeğinHaklısın kuzum kalbini duymasak önceden başka Dr da gitmek mantıklı da
Hani bunda 10 gün önce duyduk bilmiyorum artık ya
Aminn aminn Allah razı olsun
İnşallah sonuç mutlu Bi haberle değişir
Ben randevusuz gidiyorum kontrole de hep öyle gidiyordum sekreterle konuşuyorum hemen kayıt açtır diyor bakıyorlar sağolsunlarBende üniversite hastanesinde tedavi oldum 25 inde randevum aynı dediğiniz gibi zaman geçmiyor en fazla 1 hafta iyiyim sonra acaba iyimi dürtüsü başlıyorsağlık sıhhatle kavuşalım yavrularımıza inşallah o günleri konuştuğumuz zamanlara geliriz
Hiç bir sey yiyememek bende de var yani yemek istediğim tek sey kuru ekmek geri kalan çekici gelmiyor ama zorluyorum sanırım yavas yavas hepsi gececek azalacak şu 3 ayı atlatırsak sonrası daha kolay olacak Allahın izniyleAy ben istifra etmiyorum ama aşırı bı mide bulantım var surekli bı mide bulantısı hissediyorum hiç birşey yiyesim gelmiyor normalde aşırı tatlı yerim yanından bile geçemiyorum çikolata kokusundan bile tiksindim.Amin inşallah tez zamanda
Bana 12 de gel bi gelişime herseye bakalım sonra isticem dedi fetal dna yi daGünaydın kızlar bugün doktorumun önerisiyle Fetal DNA yaptıracağım. Çok heyecanlıyım. Kore'ye ya da Amerika' ya gidecekmiş. Sonuçlar 10 iş günü içinde çıkıyormuş. Sizlerin de fikri olsun istedim . 10. Haftadan itibaren yaptırılabiliyormuş.
Ay ben daha 8. Haftamdayım bı atlatsaydık hayırlısıylaHiç bir sey yiyememek bende de var yani yemek istediğim tek sey kuru ekmek geri kalan çekici gelmiyor ama zorluyorum sanırım yavas yavas hepsi gececek azalacak şu 3 ayı atlatırsak sonrası daha kolay olacak Allahın izniyle
Hele o tedaviler ah ki ne ah ne kadar zor Bi de biz gibi meşakkatli hastalaracanım inan hepimiz aynıyız benimde ilk tedaviyle oldu her gün kendimi yiyorum gece uyku yok gündüzde salak gibi geziyorum ortalıkta sürekli bi panik atak hali acaba iyi mi yaşıyor mu diye diye kendimizi yiyoruz yanlız değilsingaz olunca bebeği bile zor görüyormuş doktorlar ama kalp atışı hakkında bende bilmiyorum canım inşallah hayırlı haberler alırsın sağlıklı beslenmeye çalış temiz havada zaman geçir elinden geldiğince stres yapmamaya çalış nasıl olucak onu bende bilmiyorum birde hani dua mı toplatsan eşin dostunla ramazan ya Allah dualarını kabul eder inşallah
Allah razı olsunİnşallah şafi ismiyle şifa verir Rabbim. Bu süreç çok zorlu bir süreç çok zor farkındayım ama moralini yüksek tutmaya çalış ki bebeğin de toparlayabilsin. İnşallah bu mübarek günlerde güzel haberini alırız bizde bol bol dua ederiz sizin için.
Hayırlısıyla iyi haberlerini alırız inşallahHele o tedaviler ah ki ne ah ne kadar zor Bi de biz gibi meşakkatli hastalara
Anlıyorum çok çok zor gebelik başlı başına kapalı Bi kutu doğunca ya kadar eminim ki o stres telaş korku hep olacaktır
Rabbim kucaklarımızı boş koymasın kimseleri aratmasın
Buna gösterdiğim özeni kendime bile göstermedim bu zamana kadar nerdeyse gerçekten ama Allah büyüktür bakalm duanın açamayacağı kapı yoktur inşallah Rabbim bizlerin de kabul eder şu mübarek günler hürmetine
Allah razı olsuninşallah iyiye doğru düzelir herşey her bebek Bi mucize gerçekten lakin onun bana gelişi apayrı Bi mucizeydi kaç Dr lar gezdim neler yaşadım ah Rabbim elbet görüyor ne bilim
Gözlerim doldu mesajına Allah çok çok razı olsunİnşallah güzel haberler alırsın canım. İleride bebeğine kavuşunca ‘ya nasılda tedirgin olmuştuk’ dediğin bir anıya dönüşür inşallah bu yaşadığın kaygı. İyi bir gelişmeyle olumlu olsun umarım herşey.. bence acilen moralini düzeltmelisin, kafanı dağıtacak, düşünce bulutundan uzaklaşacak bişi yap canım.. herşeyin başı moral bence.. üzüntüde kaybolma.. başka doktora git, bir kaç umut yeşert içinde ama lütfen bırakma kendini.. yanında olsam ellerinden tutardım, kocamann sarılırdım sana.. bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah iyi olur bebeğin
Geçmiyor zaman ama benim bebek hep saydığımız günden 3 4 gün önde gidiyor bi bakıyorum diğer haftaya geçmişimAy ben daha 8. Haftamdayım bı atlatsaydık hayırlısıyla
Kontrole kadar sabırsız beklicez artıkGeçmiyor zaman ama benim bebek hep saydığımız günden 3 4 gün önde gidiyor bi bakıyorum diğer haftaya geçmişimcanım dıkkat et kendine çook baska yapacak hiç bir seyimiz yok maalesef keske olsaydı
Ben hamilelikten önce gidiyordum. 10 kilo vermiştim. Şimdi diyetisyenim ortalama bir liste verdi ama ilk 3 ay zaten pek yiyemezsin kilo alımları 3. Aydan sonra başlar dedi. İlerleyen zamanda gidebilirim eğer çok alırsamdiyetisyene giden var mı ya da ne düşünüyosunuz bu konuda ben cok kilo aldıgım dönemde hamile kaldım hayalim bu kilolarda doguma girmek idi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kararsızımda
Öyle canım her zorluğun sonrası kolaylık inşallah her karanlığın sonu da aydınlık olur bizler içinHele o tedaviler ah ki ne ah ne kadar zor Bi de biz gibi meşakkatli hastalara
Anlıyorum çok çok zor gebelik başlı başına kapalı Bi kutu doğunca ya kadar eminim ki o stres telaş korku hep olacaktır
Rabbim kucaklarımızı boş koymasın kimseleri aratmasın
Buna gösterdiğim özeni kendime bile göstermedim bu zamana kadar nerdeyse gerçekten ama Allah büyüktür bakalm duanın açamayacağı kapı yoktur inşallah Rabbim bizlerin de kabul eder şu mübarek günler hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?