- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.921
İşte fetal dna diğer tarama testlerinden bir tık üstü ama tamam temiz çıktı her şey yolunda gibi bir şey olmuyor maalesef. Dilerim sorunsuz olur da süreç verdiğiniz para olsunBenim doktorum perinatolog kendisi önerdi bu testi hatta şu şekilde söyledi ikili üçlü dörtlü artık gereksiz biz her ultrasonda inceliyoruz gereğini zaten oyuzden onları artık yapmıyoruz fetal dna en sağlıklısı dedi
Canım benim ilk bebeğim tüp bebek ti dediğin gibi ilk haftalar geriden geliyordu yani 6 hafta olması gerekirken 5 hafta çıkıyordu ultrason da ama bir süre sonra yakaladı haftasını yani bence normal bir durum bu yinede takiplerini ilaçlarını beslenmeni ihmal etme ve iyi düşün hep iyi olsun Allah'ın izniyleTavsiyeniz için teşekkür ederim ama ben zaten bekleme sürecindeyim sadece tüp bebekle gebelik kesesini olduğu haftasından daha küçük öğrenenler oldu mu gebelikleri nasıl devam etti? Yoksa etmedi mi bunu öğrenmek istemiştim. Sizinle zaten benzer şeyler yaşamamışız benim tek kese gözüktü
İki haftacıktan bı şey olmaz canımBen ilk hamileliğimde de fetal yaptırmıştım doktorum bana da onu önerdi ben sadece senden biraz daha geç yaptıracağım
Çok teşekkür ederim canım inşallah benim bebeğimde yakalar haftasınıCanım benim ilk bebeğim tüp bebek ti dediğin gibi ilk haftalar geriden geliyordu yani 6 hafta olması gerekirken 5 hafta çıkıyordu ultrason da ama bir süre sonra yakaladı haftasını yani bence normal bir durum bu yinede takiplerini ilaçlarını beslenmeni ihmal etme ve iyi düşün hep iyi olsun Allah'ın izniyle
7 lerde oluyor canim doktor onlemini almis korkma bebege baktirsaydin sesini duysaydin yat dinlen is guc yapmaKanamam oldu bugün kızlar 7+5teyiz çamaşırımda bisey yoktu pecetede baya büyükce kahve leke görünce elim ayağım titredi doktora gittim progestan iğne verdi birde dupbaston verdi kullanan var mi? Simdi hastaneden gelince baktım çamaşırımda yine bisey yok ama peceteye geliyo leke
Canım benim o hafta direk çamaşırıma bordo renkli kan gelmişti ve çok şükür bir sorun yaşamadım progestan kullanmıştım benKanamam oldu bugün kızlar 7+5teyiz çamaşırımda bisey yoktu pecetede baya büyükce kahve leke görünce elim ayağım titredi doktora gittim progestan iğne verdi birde dupbaston verdi kullanan var mi? Simdi hastaneden gelince baktım çamaşırımda yine bisey yok ama peceteye geliyo leke
Benim doktorumun da önerileri arasında bi yer orası. Genoks ve panaroma yı da önerdi üçünden birini seç dedi. Baska bi dr a daha gittim gecen gece çok şiddetli kanamam oldu bu arada baya parça parça durmaksızın kesin düştü dedim ama bebek iyidi cok şükür bir gece hastanede yattım suanda da evde istirahatteyim. Ordaki doktor da panaroma önerdi. Ama ben bugun genoksu seçtim. Birisi yurtdısına giden kanlar bozulma ihtimali cok oluyor dedi o yuzden eurofins ve panaromayı eledm. Bugun kan verdm bakalım hayırlısı insallah. Bugun 11 haftalığız ama ultrason 1 hafta ileride 12 de görünüyorBen Euro fins düşünüyorum şu an. Doktor başka bir yeri önerir mi bilmiyorum tabi. Daha var çünkü 4 hafta kadar
Diyetisyen Zeliha AVAG i tavsiye ederim. Hatta suan kendisi de hamile .diyetisyene giden var mı ya da ne düşünüyosunuz bu konuda ben cok kilo aldıgım dönemde hamile kaldım hayalim bu kilolarda doguma girmek idi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kararsızımda
Doktorun bebeğine bakmıştır. Kanama gördü mü rahimde?Kanamam oldu bugün kızlar 7+5teyiz çamaşırımda bisey yoktu pecetede baya büyükce kahve leke görünce elim ayağım titredi doktora gittim progestan iğne verdi birde dupbaston verdi kullanan var mi? Simdi hastaneden gelince baktım çamaşırımda yine bisey yok ama peceteye geliyo leke
Anlamadim bende normalde migrenimde var uyku duzensizligide tetikliyor cok kotu oluyorumCanım bende öyleydim bende aşırı stres var ona bağlamıştım bilinç altına yani ben hiç uyuyamıyordum geceleri gündüz de bölük pörçüktü 2 gündür düzeltmeye çalışıyorum ama ne olcak bilmiyorum
Ay hadi bakalım güzel haberlerin olsun arkadaşımİki haftacıktan bı şey olmaz canımaz önce hemşire geldi kanımı aldı gitti hayırlısı bakalım.
Cinsiyet isteğe bağlıymış mesaj atıp onu istemem lazımmışAy hadi bakalım güzel haberlerin olsun arkadaşımcinsiyeti de öğreniceksin
Amin canım Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur kuzumBencede canim insallah inaniyorum ben Allah evladini sana bagislayacak
Aynen canım kesinlikle nasip işi inanıyorum ben Rabbim ol desin yeter ki imkansızları mümkün kılanCanim bebek isi Allah nasip ederse oluyor tipta bence karsiligi yok bazi seylerin ben de artik ona inaniyorum ne imkansiz insanlarin cocuklari oldu duydum hic bir sorunu olmayan insanlarin cocuklari olmuyor evlat nasibimizde varsa gelecek bende 7 yildir ugrasiyorum 1 tup kaybim var yine tup bebek hazirligi yaparken dogal yolla nasip oldu yolumuz uzun daha basindayiz hepimiz bir seniz aslinda ayni korkular 10 hafta oldum ben esim halen sevinemiyor korkuyor hayal bile kuramiyor bende ona diyorum tadini cikar dunyada yiyecek ekmegi varsa Allah bize nasipnettiyse gelecek hic uzma kendini insallah senin bebeginde zorlu yollardan geciyor ama seninle olacak inaniyorum ben yurekten yaziyorum
Kalp atisina baktı atiyodu cok şükür7 lerde oluyor canim doktor onlemini almis korkma bebege baktirsaydin sesini duysaydin yat dinlen is guc yapma
Cok korkutuyo kan isi beni ya ınsallah bi sorunolmaz hic birimizdeCanım benim o hafta direk çamaşırıma bordo renkli kan gelmişti ve çok şükür bir sorun yaşamadım progestan kullanmıştım ben
baktı kalp atisina da baktı cift rahimim ben. Cift rahimde olur dedi . Detay vermiyo acaba ilgilenmiyo mu kanama alani var yok demedi özele gidiyorumDoktorun bebeğine bakmıştır. Kanama gördü mü rahimde?
gecmıs olsun canım ben gecen gün öyle bir kanama yaşadım ki anlatamam 2 saat hiç durmadı büyük büyük parçalar bile düştü. 1 gece hastanede yattm iğne serum vs. Smdi de progestan fitil kullanıyorum yavas yavas geciyor. İlk gebelıkte de yaşamstım daha az bi kanamaydı.Kanamam oldu bugün kızlar 7+5teyiz çamaşırımda bisey yoktu pecetede baya büyükce kahve leke görünce elim ayağım titredi doktora gittim progestan iğne verdi birde dupbaston verdi kullanan var mi? Simdi hastaneden gelince baktım çamaşırımda yine bisey yok ama peceteye geliyo leke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?