2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım sen test yaptırdın mı neden oluyor sebebi ne diye ?
Canm ben 6 senedir uğraşıyorum aklına gelebilecek bütün testleri yaptırdık Bi sebep yok görünüyor son 3 senedir yumurta rezervim kötü durumda ama niceleri var benim gibi rezervi diplerde olup doğuran kaldiki ilk iki gebeliğimde böyle Bi sorun da yoktu

Kızlar tüp bebek ile gebe kalıp kese görmeye gittiğinde kesesi küçük olan var mı aranızda ?

Benim ilk hamilelik ikizdi o yüzden diğer testler doğru olmadığından bunu yaptırmıştım Fransa ya gitmisti bizim de . Ama sonra ayrıntılı ultrasonda kizlarimin birinde ufak bir sıkıntı çıkmıştı sözde bu testler ile alakalı ama hiçbiri bizi durumdan kurtarıp rahata erdirmedi hep yeni yeni testler istediler kordondan bile kan aldılar hepsi temiz çıktı ama genetik doktoru kitaptan ezberlediği cümleleri tekrarladı durdu şu kadar risk var falan diye . Bir de testten önce size diyorlar yüzde 99 sonuç çıkıyor olumlu çıkmış ama yüzde 30 risk devam ediyor. Fıkra gibi ya gerçekten maddi manevi çok yipranmistim . Sonra iyi bir perinotolog bulup gittim bana demişti ki açıkçası istenen genetik testler kapitalist düzenin bir parçası ben de istiyorum zaman zaman ama kesin sonucu yok çünkü o kadar fazla genetik hastalik var ki tek tek bakmak mumkun degil ultrason görüntüsü bize her şeyi anlatıyor demişti. Yani kimse böyle tatsiz tecrübeler yaşamasın ama ben ayrıntılı ultrason dışında düşünmüyorum çünkü sonu yok . İnşallah senin sürecin iyi geçer gerek kalmaz bu tarz şeylere

diyetisyene giden var mı ya da ne düşünüyosunuz bu konuda ben cok kilo aldıgım dönemde hamile kaldım hayalim bu kilolarda doguma girmek idi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama kararsızımda
Ben gidiyorum canım. Bebek tutunsun diye Protein ağırlıklı bir liste yazdı. Ve birde kabızlık yaşamayayım diye liste yaptı.

Ama ben zayıflıyor muyum hayır. Çünkü hamileliğin verdiği yetkiye dayanarak canımın çektiğini yiyorum Biraz liste biraz liste dışı derken kilomu koruyorum.

Ama listeye uysam güzel zayıflarım orası ayrı.

Ben listeye güzel uyarım diyorsan kesinlikle git. Çünkü sağlıklı beslenmek gerçekten iyi hissettiriyor

Anladım canım Allah şifa versin bu sefer her şey yolunda gider inşallah

Hanımlar selamlar, beni de yazabilir misiniz gruba 2023 ekim annelerinden geliyorum 5.5 aylık bir kızım var ellerinizden öper. Emzirirken 7 haftalık hamile olduğumu öğrendik istanbul, yaş 35, sat yok çünkü geçen sene ocakta adet oldum en son 2024 ekim annelerine katılmak da varmış nasipte

Ben de tuttum elhamdülillah şuan iyiyim hafif susuzluk var bakalım sağ salim iftara kavusalim
Benim başım ağrıyor biraz sadece ama o ilk gün her zaman oluyor alışma süreci :) Rabbim kolaylık versin tutalım inşallah nasipse önümüzdeki ramazan bebekler emzireceği için zaten tutamayız en azından şimdi tutabildiğim kadar tutmak istiyorum

Bana direkt kendisi önerdi. Çok olumlu konuştu bugün muayenede ama risk almayalım 10 güne çıkar dedi. Doktoruma güveniyorum ikili yaptır gerek yok deseydi öyle yapardım.
Ben ilk hamileliğimde de fetal yaptırmıştım doktorum bana da onu önerdi ben sadece senden biraz daha geç yaptıracağım

Benim doktorum perinatolog kendisi önerdi bu testi hatta şu şekilde söyledi ikili üçlü dörtlü artık gereksiz biz her ultrasonda inceliyoruz gereğini zaten oyuzden onları artık yapmıyoruz fetal dna en sağlıklısı dedi

Merhaba ben ilk tüp bebek denenmemle şu an 8+1 haftalık gebeyim benim ilk kese gözüktü iki hafta sonra tüp bebek merkezine gittim iki ayrı kese ve iki ayrı kalp atışı duyduk yani ikiz gebelik müjdesini verdi drum iki gün sonra ise kendi şehrimdeki kadın doğumcumda kontrolüm vardı ancak o da bir kesede sağlıklı bebek gördü ikinci kesenin boş olduğunu söyledi haftasonu ona tekrar kontrole gelmemı istedi tabi be kapıdan cıktıgım gıbı basşka kadın dogum kliniği kapısındaydım oda aynı sekılde ıkıncı kesenın bos oldugunu bır kesenın ıcındekı bebegın saglıklı oldugunu soyledı ben hafta sonu terkar kendı kadın dogumcuma da muayeneye gıttıgımde arık cok daha net bır sekılde ıkıncı kese bos ama kesenın ıcın de saglıklı bır bebegım oldugunu ogrendım her an hersey degısebılıyor senın sordugun sorunun tam karsılıgı degıl belkı ama bıraz daha beklemenı tavsıye ederım

Canim bebek isi Allah nasip ederse oluyor tipta bence karsiligi yok bazi seylerin ben de artik ona inaniyorum ne imkansiz insanlarin cocuklari oldu duydum hic bir sorunu olmayan insanlarin cocuklari olmuyor evlat nasibimizde varsa gelecek bende 7 yildir ugrasiyorum 1 tup kaybim var yine tup bebek hazirligi yaparken dogal yolla nasip oldu yolumuz uzun daha basindayiz hepimiz bir seniz aslinda ayni korkular 10 hafta oldum ben esim halen sevinemiyor korkuyor hayal bile kuramiyor bende ona diyorum tadini cikar dunyada yiyecek ekmegi varsa Allah bize nasipnettiyse gelecek hic uzma kendini insallah senin bebeginde zorlu yollardan geciyor ama seninle olacak inaniyorum ben yurekten yaziyorum

Mrb kızlar benimde bugün kontrol günümdu kan sulandırıcı iğneye başladık rapor çıkarıp bebek gayet iyi dedi bide benim ilk gebeliğim de açılmam ve sancılarım olduğu için 26.haftada bu gebelik te 13.haftada rahim ağzı na dikiş atılacak bu işlemi yapmış olan var mı aranızda biraz korkuyorum yaa bide cinsiyet tahmini alayım yapan varsa kanama alanım var progestan a devam edecem bakalım

Eklentiler

• IMG_20240311_130835.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 81
Bugün biraz kabızlık var söylemesı ayıp. Wcdeyken sağ kasigima anlık bir ağrı girdi çok korktum. Kanama vs olmadi. İkınmak bebege zarar verir mi acaba

Yani tam olarak anlayamadım şimdi sizin gebeliğiniz ikiz mi tek mi

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama ben zaten bekleme sürecindeyim sadece tüp bebekle gebelik kesesini olduğu haftasından daha küçük öğrenenler oldu mu gebelikleri nasıl devam etti? Yoksa etmedi mi bunu öğrenmek istemiştim. Sizinle zaten benzer şeyler yaşamamışız benim tek kese gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…