- Konu Sahibi kediannesibiri
- #5.121
Full time uyurken bile karnım gurulduyoBen dedoymuyorum karnım gurulduyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Full time uyurken bile karnım gurulduyoBen dedoymuyorum karnım gurulduyor.
Benimde gözlemlediğim ve çok kişiden duyduğum yüksek hcg artışları kızlarda oluyor kızlar hep herzaman seriKızlar beta artışına ya da erken tutunma geç tutunma durumlarıyla cinsiyet arasında bi bağlantı var mı? Mesela benim tüp bebekle oldu ve 9.gün yaptığım beta testi 227ydi. 4 gün sonra 1800küsüre çıktı baya bi arttı yani. Mesela böyle olursa erkek olasılığı fazla diyebilir miyiz? Niye öyle söylüyorum çünkü betası 50 çıkan yani düşük başlayan bi arkadasımın kızı olacakmış. Aynı şekilde bi arkadaşımın da geç döllenme olmuştu adeti geçmişti ama betası daha 60 falandı onunki de kız. Ama erken tutunup baya hemen kesesi falan görünen bi arkadasım var onunki erkek![]()
Hangi firmaydı sizinki? Ben de araştırıyorum ama daha firmaya karar veremedim.11.500
Aynen benimde öyle sabahları hele mahvediyor o gurultu ve canım hicbisey yemek istemiyor aksi gibiBen dedoymuyorum karnım gurulduyor.
Kızlar fetal DNA için az önce hemşire hanım geldi eve, iki tüp kan aldı. Çok kısa sürdü zaten. Panorama firması. Sonuçlar ay sonuna çıkarmış bakalım hayırlısı olsun
Benim de tüp bebek ama bir ay sonrasına çağırıyor doktor, zaman durdu bende deDoğru senin ikizdi sanırım. Yani ilk gebelik ise hele tüp bebek ise 2 hafta da zor geçer
Ben Avrasya hastanesinde iki hafta sonra yaptıracağım fetal dna testi için bugün fiyat aldım ve 3000 TL olduğunu söylediler. Bu kadar uygun fiyatlı olmasına şaşırdım doğrusu, umarım yanlış anlamamıştır sorduğum kişiHangi firmaydı sizinki? Ben de araştırıyorum ama daha firmaya karar veremedim.
Nipt PlusHangi firmaydı sizinki? Ben de araştırıyorum ama daha firmaya karar veremedim.
Şu an özelde ikili test fiyatları böyle onla mı karıştı ki bilemedim fazlasıyla ucuz bedavaBen Avrasya hastanesinde iki hafta sonra yaptıracağım fetal dna testi için bugün fiyat aldım ve 3000 TL olduğunu söylediler. Bu kadar uygun fiyatlı olmasına şaşırdım doğrusu, umarım yanlış anlamamıştır sorduğum kişi![]()
Evet 2 li test anlamış olabilirler bence de. Özel hastaneler kendi içinde yapmıyor diye de biliyorum niftyŞu an özelde ikili test fiyatları böyle onla mı karıştı ki bilemedim fazlasıyla ucuz bedava![]()
Şu an özelde ikili test fiyatları böyle onla mı karıştı ki bilemedim fazlasıyla ucuz bedava![]()
Ayy şimdi tekrar sordum, o hastanede fetal dna testi yapılıyormuş ve doğru olduğunu söylediEvet 2 li test anlamış olabilirler bence de. Özel hastaneler kendi içinde yapmıyor diye de biliyorum nifty
bende sizden sizden sonra merak ettim sordum ikili test yaptırmak yerine fetal dna yaptırmak istiyorum dedim. Hastanemizde fetal dna yapılmamaktadır dedi.Ayy şimdi tekrar sordum, o hastanede fetal dna testi yapılıyormuş ve doğru olduğunu söyledidoktorun test için istek yapması gerekiyormuş sadece. Özel bir test olduğu için sigorta karşılamayabilirmiş.
Yaaa hangisine sordunuz acaba? Ben Avrasya Gaziosmanpaşa şubesine sordum, merak ettim şimdi...bende sizden sizden sonra merak ettim sordum ikili test yaptırmak yerine fetal dna yaptırmak istiyorum dedim. Hastanemizde fetal dna yapılmamaktadır dedi.
avrasya gaziosmanpaşa şubesine sordum bendeYaaa hangisine sordunuz acaba? Ben Avrasya Gaziosmanpaşa şubesine sordum, merak ettim şimdi...
Bende de var canim benimkide takipte kac verdi sana bende nisan 2 sinde kontrolum benimde 5,,40 ciktiHashimato tiroitim var ilk hamileliğimdede oldu şimdide dozu yükselttiğim halde 9 a çıkmış. Sürekli yükseliyor yaa neden böyle oluyor![]()