2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yok direk endokrine gidiyorum bende profesöre

Anladım canım 9 10. Haftalar baya yukselio sonra giderek düşüyor diye demiştim endişe etme annesi iyidir o da inşallah gerçi ultrason resimlerinde yazar hızı
Ultrason resmi almadım ordan koştur koştur kbb’ye gittim influenza testi yaptırmaya hazır gitmişken kızımın göz muayenesini de aradan çıkardık o da anası gibi astigmatmış. İnşallah iyidir ve geçici bir durumdur ateşim düşünce düzelir. 10. haftada bir daha kontrole gidicez bakalım nolucak
Kızlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Şimdiye kadar ben de yoktu, 10. Hafta içindeyim bugün başladı . Doktorum rahmin genişliyor dedi ama bilmiyorum. Resmen adet sancısı gibi. Tedirgin oldum
Bende çokk var hem kasık hem de sezaryen dikişim inanılmaz ağrıyor. Normaldir ama vücudumuzda hormonal değişimler yaşanıyor rahim genişliyor hele bir ikinci trimestere gelelim o sancılar var ya allaha çıkıcak

Kızlar selam bugün fetal dna testi yaptırdım. Eve gelip 2 tüp kan aldı hemşire. Doktorumun tavsiyesiyle Amerikada Panorama natera araştırma merkezine yaptırdım. Bugün amerikaya gönderdiler sonuç 10 12 arası sürüyormuş. 465 dolara panorama plus yani orta seviye yaptırdım. İnşallah sonuçlar iyi gelir. Yaptırmayı düşünürseniz bilginiz olsun diye yazmak istedim.

Demeeeee bu haliyle bile o kadar zorluyor ki bazen

Seviye olayi nedir canim orta seviye demissin fiyat ona gore mi degisiyor cinsiyeti belli oluyor mu bu teste bende 2 firmayj aradim kafam cok almadi bu testi arastirdimda benimde cuma kontrolum var doktorumla daha bu konulari konusmadik

Anlıyorum canım geçmiş olsun ozman size bol bol dinlen vitamin al sen nekadar iyi olursan bebegin de okadar iyi olur
10. Haftada güzel haberlerle ins

Seviye olayi nedir canim orta seviye demissin fiyat ona gore mi degisiyor cinsiyeti belli oluyor mu bu teste bende 2 firmayj aradim kafam cok almadi bu testi arastirdimda benimde cuma kontrolum var doktorumla daha bu konulari konusmadik
3 seviyeye göre bakılan sendromlar değişiyor. Doktorum bana orta seviye senin için yeterli dedi. Sanırım 2li 3lü tarama testlerinde riskli gebelik gördüklerine 3.seviye yaptırıyolar. Yani bakılan sendrom 2 3 tane daha fazla. Fiyat değişiyor. 1.ci seviye Panorama basic 425dolar 2.ci seviye panorama plus 465 dolar
3.cü seviye panorama full 525 dolar . Doktorum orta seviyeyi önerdi. Cinsiyet de belli oluyormuş. Hemşireye bana söylemeseniz olur mu dedim. Doktoruma sonuçları atacaklarını söyledi.

İyi akşamlar güzel anneler Bugün kontrolden geldim 10+1 olduk hersey yolunda şükür ama ben insanlıktan çıktım yeminle sürekli hasta gibiyim kafam yastıktan kalkmiyo bulantı halsizlik hani çok hasta olursun da kafanı kaldıramazsın ya hep öyleyim kusmalarim yok ama bulantim çok fazla Prilami 4 e çıkardım bana mısın demiyor doktorum gece priliam sabahları metpamid al dedi Vala oğlumda hiç böyle olmamıştım evet bulantilarim vardı ama bu çok başka hamile deil hasta gibiyim bence kız ve çok nazlı oyuzden yoruyor beni

Ben de aynı firmaya yaptırdım kan aldılar bugün, hemşire hanımın dediğine göre üçüncü pakettekiler Türkiye’de görülen kromozomatik hastalıklar değilmiş bu yüzden orta paket bizim için yeterliymiş

Doğrudur ben sadece tahmin yürütmüştüm. İnşallah sonuçlarımız güzel gelir

Serbest t4 1,15 tsh 2,92 benim. Senin 3 olan hangisiydi canım. Ya benim de annem troid hastası ondan genetiktir böyle şeyler diye bende de olur mu diye bi araştırayım dedim

Demeeeee bu haliyle bile o kadar zorluyor ki bazen
Büyüdükçe rahim bağları yumuşayıp iyice genişliyor sonlara doğru ben çok zorlanmıştım valla ilk zamanlar prenses gibi ne bulantı ne kusma harika geçiyordu hamilelik bu muymuş yani bunda bişey yok ki falan diyodum tabii her hamilelik kendine özgü kimisinin de son zamanları güzel geçiyor.
Anlıyorum canım geçmiş olsun ozman size bol bol dinlen vitamin al sen nekadar iyi olursan bebegin de okadar iyi olur
10. Haftada güzel haberlerle ins
Amin canım inşallah

Öyle canım küçükler kıyamıyoruz gerçekten Allah büyük bakalım ilk değiliz son değiliz bire bakan 2 ye de bakar diye teselli ediyorum bende kendimi geçmiş olsun canım bence tedirgin edecek bişe olsa söylerdi doktor sen hastasın ateş var onun da biraz kalbinin hızlı olması normaldir belki, testlerin iyi çıkmış bak basit bir griptir inşallah gene salgın çünkü heryer

Perinatologlardan takipli doktor oluyor mu bilmiyordum

Serbest t4 1,15 tsh 2,92 benim. Senin 3 olan hangisiydi canım. Ya benim de annem troid hastası ondan genetiktir böyle şeyler diye bende de olur mu diye bi araştırayım dedim
3 olan tsh benim benim de annem ilaç kullanıyor ablam da gebeliğinde kullanmış doktor bana 2 2,5 seviyesine düşürmemiz lazım dedi canım

Yakın haftadayiz tarifinizin aynısını yaşıyorum 5+0dan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…