2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Kızlar progestan iğne kullanan var mi kac güne bir yapiliyosunuz? Bana 3gune bir verdi iğneyi yapan hemsireden mi igneden mi totom feci durumda ağrıyo ağrıtan bi iğne mi bana mi böyle yaptı

Kızlar progestan iğne kullanan var mi kac güne bir yapiliyosunuz? Bana 3gune bir verdi iğneyi yapan hemsireden mi igneden mi totom feci durumda ağrıyo ağrıtan bi iğne mi bana mi böyle yaptı
Hangi iğneyi kullanıyorsun canım ?
Yağlı olduğu için dağılmıyor ertesi güne ağrısı daha da artıyor

Hahahah aynen ben de diyorum bak göz açıp kapayıncaya kadar beş buçuk aylık oldu köşe minderi gibi oturuyor oyuncaklarıyla oynuyor seneye bu zaman bir tane köşe minderim olcak bu da koşup oynayacak böyle böyle geçecek işte

Canım şimdi çok zorlanıyorsun ama birkaç haftaya rahatlayacaksın. Ben ilkinde bu haftalarda o kadar iştahlıydım ki ikinci trimestere varmadan 5 kilo almıştım. Toplamda 19 kilo alarak girdim doğuma ve son bir ayımda artık yürüyemiyodum fazla kilodan nefes nefese kalıyodum sürekli. Az miktarda da olsa besleyici şeyler ye, vücut neyi nereye göndereceğini çok iyi biliyor bebeğine bişey olmaz merak etme. Havalar fena değil yürüyüş yap açık havada bol bol imkanın varsa orman havası al iştahın açılır.

Şimdi tekrardan baktım serbest t3 2.81 serbest t4 0,95 miş tsh 3,5
Benim tsh hamilelik öncesi 1,4 1,9 falanken hamileliğin 6+4te 2,92 çıkmış. İnternete biraz yazdım da hamilelikte yükseliyormuş tsh beta hcgnin etkisiyle. Doktor sonuçların normal dedi bana amamben 1 ay sonra veriyim geri

Canım birebir aynıyız senle bende ilk hamileliğimde erkekti bulantılarım bu kadar şiddetli değildi yahu yataktan çıkmakta zorlanıyorum inanılmaz bende gece yatmadan 2 prilam sabah akşam birer onzyd alıyorum banamisin demiyor

Galiba bir sorun olmadığı için o şekilde çağırıyormuş doktorlar, sizin 1 nisan'a denk geliyor aynı endişe bende de oluyor hep ve eminim hepimizde oluyordur

Hangi iğneyi kullanıyorsun canım ?
Yağlı olduğu için dağılmıyor ertesi güne ağrısı daha da artıyor
Progestan 50mg yaziyor üzerinde. Yağlı dedi evet hemşire de. Kan aldirmaktan korkardim ama iğne konusunda rahattım tüm algılarım degisti daha ilk ignem ve bu hafta bi daha vurdurcam diğer tarafa yaptiriyim üst uste olmasin diyorum 2tarafli olarak iptalim

O haftalar geçer diye hayal ediyordum sizin yeni öi başladı yoksa hala devam mı ediyor bu haftaya kadar inşallah hemen biter

Ya ben embriyo ya genetik arastirma yaptırmıştım acaba benimde yaptirmama gerek varmı

Hala devam ediyor
Yaa nasıl bişey bu benim ilk hamileliğimde bunları yaşamadım o kadar zorluk yaşıyorum ki kusmaktan bıktık çocuğumla ilgilenemez oldum işe gitmiyorum izin aldım şu haplar işe yaramıyormuş diyorlar ona başlamadım ama pazartesi randevum var hem rapor hem ilaç isticem

Bir tek benim tam tersi oldu sanırım. Hamile kalmadan 4 civarındaydı. Hamile kaldıktan sonra doktorum yüksek bu tekrar bakmamız lazım dedi 0.73e düşmüş kendiliğinden sebebini bilmiyorum. Tekrar baktırmam gerekir mi acaba?

Benim de öyle genelde 2.5 3 falan çıkardı 1.5 çıkmış doktor normal demişti, zaten internette de tsh neden düşer diye baktığımda hamilelik de sebep olur yazıyodu

Ya sende mi öylesin canım inşallah geçer ben 2 hamileligimdede gayet iyiydim ama bunda bir tiksinti heryerden çöp kokusu geliyor burnuma, yediğim hersey gaz oluyor, mideme bi bulantı giriyor herseyden soğuyorum en sevdiğim şeyler bile hiç hoş gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…