- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.141
Ben yarın 7 haftaya gireceğim. Ama durumun çok kötü. Cumartesi hem kadın dığum hem psikiyatri randevum var. Sanırım artık dayanamayacağımı herşeyi kabul edip antidepresana başlamak istediğimi söyleyeceğim. İlacın adı unisom. Fayda görenler var ama benim vücudum daha kuvvetli ilaçlara alışkın olduğu için bana fayda etmedi. Çok hafif bir uyku veriyor bana sadece. Senin durumun daha katlanılabilirse sana daha çok faydası olur belki. Çünkü doktorum pasifloradan daha etkili demişti ve gebelik kategorisi benzer demişti ikisinin de zararı yok demişti.
Yaa bana miye öyle dediler acabaavrasya gaziosmanpaşa şubesine sordum bende
Hashimato tiroitim var ilk hamileliğimdede oldu şimdide dozu yükselttiğim halde 9 a çıkmış. Sürekli yükseliyor yaa neden böyle oluyor
Ya ilginç ikiz mi seni de ? Genelde tüp bebek doktorları iki hafta derBenim de tüp bebek ama bir ay sonrasına çağırıyor doktor, zaman durdu bende de
Benimde 4,62 çıktı her gün 100’lük içmeye başladım. Bir ay sonra dedi ama ben dinlemedim 1 ay olmadan verdim kan. Şu anda 9 çıkmış. Önceki hamileliğimdede sürekli yükseltmeme rağmen 22 lere çıkmıştı. Belkide o yüzden kaybettim bilmiyorum. Çok canım sıkıldı o yüzden. 15 günde bir kan vericem yine düşmüş mü diyeBende de var canim benimkide takipte kac verdi sana bende nisan 2 sinde kontrolum benimde 5,,40 cikti
Hayır 10 senedir filan hashimato tiroit hastasıyım. Hamileliğe bağlı tiroiti yükselen çok insan var. Benim önceki hamileliğimde de sürekli yükselmişti 22 lere çıktı. Ama öncesinde normalse ilaçlarla düzene girer seninki diye düşünüyorumCanım geçmiş olsun. Hamilelige bağlı mı.
35 senedir tiroit değerlerim normaldi
Bugün tsh 11.5 çıktı şok olduk t3 t4 düşük çıktı
Haber bekliyorum dr dan
İlk hamileliginde tiroite bağlı problem yaşadın mi
Tek bebek ama ilk hamileliğimde de öyleydi, o da tekti mesela hep bir ay sonrasına çağırıyordu doktorum, bebeğim 8 aylık doğmuştu..Ya ilginç ikiz mi seni de ? Genelde tüp bebek doktorları iki hafta der
Bu sağlıkla zamanında gelsin inşallahTek bebek ama ilk hamileliğimde de öyleydi, o da tekti mesela hep bir ay sonrasına çağırıyordu doktorum, bebeğim 8 aylık doğmuştu..
Canim bende ilk gebeligim 35 e cikmisti tup bebekle hamile kalmistim benimde gelisim geriligi olmustu sonra kurtajla aldilar bebegi sonra endok. Prof buldum tedavilerle 2 yil kadar kontrol altina aldi tup bebek hazirligi icin onay verdi benden yana sorun yok ama tedavin baslar baslamaz gel demisti Allah in hikmeti dogal yolla nasip oldu ilk ona gittim hemen yukseltti 5,42 olmustu mart 5 de gittim nisan 2 de gidecegim iste bir daha gunlerini degistirdi prof un dedigine gore tek unsur degildir trioidler bebek kaybinda kromozal bozukluklardan kaynakli olabilir 70lerde tsh gebelik gordum gerizekali mi dogdu hayir diyor ileri yasladdada olmadi bebek diyor tek basina baglayamayiz diyor kayiplarda trioid hastaligina korkma alaninda uzman bul ve kontrollerini ihmal etme endokronoloji bul asil onlarin isi bu yillarca dahileyicilerdr gezdim en buyuk hataBenimde 4,62 çıktı her gün 100’lük içmeye başladım. Bir ay sonra dedi ama ben dinlemedim 1 ay olmadan verdim kan. Şu anda 9 çıkmış. Önceki hamileliğimdede sürekli yükseltmeme rağmen 22 lere çıkmıştı. Belkide o yüzden kaybettim bilmiyorum. Çok canım sıkıldı o yüzden. 15 günde bir kan vericem yine düşmüş mü diye
Sanki bir kere görmüştüm o sayfayı ama güncel mi diye bakmamıştım. Teşekkürler. Doktora gidiyorum zaten, psikoloğum da var ama terapiye dirençliyim terapileri uygulayabilmem için önce ilaçla biraz olsun normal hissetmem gerekşuorCok gecmıs olsun zor bır rahatsızlık cok ıyı bılırım cok kotuysen kesınlıkle doktora gıt çünkü bu rahatsızlık ilerleyebiliyor ben de ilk hamileliğimde çok kötü günler geçirmiştim benimki şu an idare edebilirdik bazen kötü hissetsem de kendimi ama kötü olursam idare edemeyeceğim şekilde olursa doktora giderim. Bu sitede adı: hamilelikte kaygı bozukluğu ve xanax diye sayfa var. bu sorunu yaşayan bir çok hamile var. arada ben de yazıyorum o sayfaya iyi geliyor kendin gibi insanlarla yazışmak fikir almak istersen sen de bir bak
3 ayı doldurmuş olsam ben de hiç düşünmeden kullanacağım ama daha yarın 7 haftalık olacak. Kalp atışını bile duymadık henüzCanım yakın arkadaşım 5 aylık hamileyken doğuma kadar hatta hala kullanıyor selectra bebisi sağlıklı maşallah
Canim bebek 20 haftaya kadar annenin trioit hormonundan besleniyor eger yeterli gelmedigi takdirde yukselise geciyor sen endokronolojiye git hemen kontrol altina alirlar gebelikte ne yazikki olan bir durum korkma tek basina bebekte bir unsur olmaz trioit Allah hayirlisiyla evlatlarimizi nasip etsin saglikli bir sekildeCanım geçmiş olsun. Hamilelige bağlı mı.
35 senedir tiroit değerlerim normaldi
Bugün tsh 11.5 çıktı şok olduk t3 t4 düşük çıktı
Haber bekliyorum dr dan
İlk hamileliginde tiroite bağlı problem yaşadın mi
Canim bebek 20 haftaya kadar annenin trioit hormonundan besleniyor eger yeterli gelmedigi takdirde yukselise geciyor sen endokronolojiye git hemen kontrol altina alirlar gebelikte ne yazikki olan bir durum korkma tek basina bebekte bir unsur olmaz trioit Allah hayirlisiyla evlatlarimizi nasip etsin saglikli bir sekilde
Bende bugün bi yerden fiyat aldım 300 dolar dedi bi kaç yere daha soracağım ankaradaHangi firmaydı sizinki? Ben de araştırıyorum ama daha firmaya karar veremedim.
Hıımm yani net bi şey ifade etmiyor bu durumlarBenimde gözlemlediğim ve çok kişiden duyduğum yüksek hcg artışları kızlarda oluyor kızlar hep herzaman seriarkadaşımın 18 le öğrendiği hcgsi 70 150 gibi devam etti oğlu oldu en son onu duydum yakında ikna oldum he bide benimde ilk gebeliğim geç döllenme erkekti
Aktıf bır sayfa.evt bana terapı yetmemıstı malesef ılk hamılelıgımde son 3 ay ılac kullanmıstım.Sanki bir kere görmüştüm o sayfayı ama güncel mi diye bakmamıştım. Teşekkürler. Doktora gidiyorum zaten, psikoloğum da var ama terapiye dirençliyim terapileri uygulayabilmem için önce ilaçla biraz olsun normal hissetmem gerekşuor
Benim de 3,5 çıktı bana da bu ilaçtan verdi 2 gündür kullanıyorum normalde hiç tiroid problemim yoktu ben de çok şaşkınımCanım kadın doğum doktorum Euthyrox 50 verdi. Endokrinede giderim
Benim de aynı şekilde 4 martta gittim 6+4tü. 1 ay sonrasına verdi. Tüp bebek ama niye böyleyseBenim de tüp bebek ama bir ay sonrasına çağırıyor doktor, zaman durdu bende de
Canın problem kadın kaynaklı mı erkek kaynaklı mıydı. Benim de şu an tüp bebekle ama ileride mucize olur mu hiç bilemiyorum çünkü erkek kaynaklı bir problemmerhaba aranıza yeni katıldım sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız inşallah 2 oğlum var 38 yaşındayım 2 çocukta tüp bebek 7 yıldır korunmuyorum bir mucize oldu ve gebe olduğumu öğrendim bilgilerimi yazacağım benide eklermisiniz
İstanbul sat;22/01/2024 kese+kalp atışı 7+1 Cinsiyet Kız hissediyorum inşallah tahmini doğum tarihim 28/10/2024
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?