2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar ikili tarama için nasıl randevu alıcaz bu konuda tecrübeli olan var mı devlet Hastanesi'nde yaptıracağım inşallah aşamaları nasıl oluyor

Benim de 3,5 çıktı bana da bu ilaçtan verdi 2 gündür kullanıyorum normalde hiç tiroid problemim yoktu ben de çok şaşkınım

Evet bende cok şaşkınım senin yine iyi çıkmış canım benim 3.5 katı fazla çıktı 12 kusur. Şok oldum ya grafikten baktigimda 35 yıldır 1.8 den yüksek çıkmamış hayatta. Ben yarın endokrinoloji dr una gideceğim bir de onun yorumunu alayim

Troid problemi olan kızlar kan değerlerinize kaçınca haftada baktılar. Bana 6+4te baktılar o zaman sonuçlar normaldi. Acaba ara ara bakıp kontrol ediyorlar mı
Normal çıktığı için kontrol etmeyebilirler benim TSH yüksek o yüzden ayda bir endokrinoloji ye gorunucem yine kadın dogumcum da kontrol ediyor

Troid problemi olan kızlar kan değerlerinize kaçınca haftada baktılar. Bana 6+4te baktılar o zaman sonuçlar normaldi. Acaba ara ara bakıp kontrol ediyorlar mı
Benim aslında 5 ve 6. Haftada bakılmıştı önce 3.1 sonra 3.5 olmuş gittiğim ilk iki doktor bununla ilgili bir şey demedi üçüncü gittiğim doktor bunlar yüksek neden kimse ilaç başlamamış dedi hemen ilaç başladı ama ben hala istediğim doktoru bulamadım 10 gün sonra bir perinatologa gideceğim inşallah o içime siner onunla devam ederim.

ben süleyman yalçın şehir hastanesine gidiyorum. perinatoloji için kayıt açtım randevu alırsın dedi kadın doğumcu
Benim şuan kontrollerimün olduğu ilçede ikili tarama yapmıyorlarmış merkezde yaptır dediler merkezde hiçbir doktora muayene olmadım yani illa doktorun mu yönlemdirmesi gerekiyor

Bende de hep yorgunluk ve uyku hali var

Ah canım benim… İnsanın kuzuyu ayırası gelmiyor ne yataktan ne memeden. Napıcaz biz böyle Bebek buna hazır mı bilmiyorum ama benim hazır olmadığım kesin. Sizin ikinci kaza mı oldu planlı mıydı? İki yaş altı iki bebekle napıcaz bakalım
Ben dün gece aniden ateşlendim bu sabah da koşarak hastaneye gittim. Crp yüksek çıktı biraz ama allahtan influenza ya da domuz gribi değil onlar negatif çıktı. Bebek iyiydi kalp atımı biraz hızlı çıktı inşallah kötü bir şey olmaz çok canım sıkkın. Çok kötü sıtmalandım kalça kemiklerim falan nasıl batıyo.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım çabucak toparlarsin
Kaçıncı haftandasin ve kaç çıktı bebisin kalp atim hızı? Doktorun bisey dedi mi bu konuyla ilgili?

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım çabucak toparlarsin
Kaçıncı haftandasin ve kaç çıktı bebisin kalp atim hızı? Doktorun bisey dedi mi bu konuyla ilgili?
Amin canım çok sağ ol 7+5 teyiz kalp atım hızını söylemedi sadece biraz hızlı olduğunu söyledi şimdilik bir sorun yok izleyeceğiz dedi bakalım

Amin canım çok sağ ol 7+5 teyiz kalp atım hızını söylemedi sadece biraz hızlı olduğunu söyledi şimdilik bir sorun yok izleyeceğiz dedi bakalım
Anladım canım 9 10. Haftalar baya yukselio sonra giderek düşüyor diye demiştim endişe etme annesi iyidir o da inşallah gerçi ultrason resimlerinde yazar hızı

Halsizlik beni mahvetti 2 dakika is yapsma 3 saat dinleniyorum yorgunluk elim kolkum kalkmiyor 12 hafta olsun diye bekliyorum bende canim bende tam 10 haftaligim ilk dogum yapacak ekimin basi sensin
Bende 10+2deyim.Bende de uyku hali var. Mide bulantısı da çok garip bir hafta midem çok bulanıyor. Diğer hafta hiçbişey yokmuş gibi tam tersi iştahım artıyor. Hafta hafta böyle ilerliyor

Kızlar kasık ağrısı yaşayan var mı? Şimdiye kadar ben de yoktu, 10. Hafta içindeyim bugün başladı . Doktorum rahmin genişliyor dedi ama bilmiyorum. Resmen adet sancısı gibi. Tedirgin oldum

Benim şuan kontrollerimün olduğu ilçede ikili tarama yapmıyorlarmış merkezde yaptır dediler merkezde hiçbir doktora muayene olmadım yani illa doktorun mu yönlemdirmesi gerekiyor
Kadın dogun doktoruna gidip perinatoloji için kayıt actiriyorsunuz ve osekilde randevu alıyorsunuz ama genelde randevu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…