- 16 Şubat 2024
- 87
- 206
- 13
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.161
Benim de 3,5 çıktı bana da bu ilaçtan verdi 2 gündür kullanıyorum normalde hiç tiroid problemim yoktu ben de çok şaşkınım
Normal çıktığı için kontrol etmeyebilirler benim TSH yüksek o yüzden ayda bir endokrinoloji ye gorunucem yine kadın dogumcum da kontrol ediyorTroid problemi olan kızlar kan değerlerinize kaçınca haftada baktılar. Bana 6+4te baktılar o zaman sonuçlar normaldi. Acaba ara ara bakıp kontrol ediyorlar mı
Benim aslında 5 ve 6. Haftada bakılmıştı önce 3.1 sonra 3.5 olmuş gittiğim ilk iki doktor bununla ilgili bir şey demedi üçüncü gittiğim doktor bunlar yüksek neden kimse ilaç başlamamış dedi hemen ilaç başladı ama ben hala istediğim doktoru bulamadım 10 gün sonra bir perinatologa gideceğim inşallah o içime siner onunla devam ederim.Troid problemi olan kızlar kan değerlerinize kaçınca haftada baktılar. Bana 6+4te baktılar o zaman sonuçlar normaldi. Acaba ara ara bakıp kontrol ediyorlar mı
ben süleyman yalçın şehir hastanesine gidiyorum. perinatoloji için kayıt açtım randevu alırsın dedi kadın doğumcuKızlar ikili tarama için nasıl randevu alıcaz bu konuda tecrübeli olan var mı devlet Hastanesi'nde yaptıracağım inşallah aşamaları nasıl oluyor
50 sanki az vermis alan doktoruna gitsen daha iyi olacak bence endokronoloji bu bolumun doktoruCanım kadın doğum doktorum Euthyrox 50 verdi. Endokrinede giderim
50 sanki az vermis alan doktoruna gitsen daha iyi olacak bence endokronoloji bu bolumun doktoru
Benim şuan kontrollerimün olduğu ilçede ikili tarama yapmıyorlarmış merkezde yaptır dediler merkezde hiçbir doktora muayene olmadım yani illa doktorun mu yönlemdirmesi gerekiyorben süleyman yalçın şehir hastanesine gidiyorum. perinatoloji için kayıt açtım randevu alırsın dedi kadın doğumcu
Evet canim almadim ilacını yarın sabah endokrinoloji dr una gideceg
Iyi yapmissin canim doktoeun en dogru karari verir en azindan kafan rahat ilerlerEvet canim almadim ilacını yarın sabah endokrinoloji dr una gideceğim
Vee sürekli uykum var+1 ben ya 5 dakika iş yapsam kamyon geçmiş gibi yorgunum ve surekli açım:)
Bende de hep yorgunluk ve uyku hali varKizlar merhaba bende 10+6dayim berbat durumdayım midem kotu dediginiz gibi uyurken bile midem bulanıyor bişe yiyemiyorum da hep yorgunluk hasta gibi bişe oldum anksiyetemde var oda tutuyor buykuauzluknicin bende unisom kullaniyorum buseferde gündüz de uyku yapıyor daha fazla halsizlik yapıyor valla bu halimden bıktım bide doktor bananyatis verdi kanamalarım ve bolca miyomum var diye benden durum boyle
Ve aşırı uykum var onu eklemeyi unutmusumTam olarak o durumdayım
Ah canım benim… İnsanın kuzuyu ayırası gelmiyor ne yataktan ne memeden. Napıcaz biz böyleCanım seninki daha ufak zaten doymasa anlarsın gerçekten benim ki herşeyi yiyor artık çok şükür süt artık zaten tatlı niyetine ama bizde hep memede uykuya geçeriz, gece uykumuzda sizin gibi 11 aylık ama bizle uyuyor kalkıp en az 4 -5 kez emiyor, bi gece vermeyin babası uyutsun dedim asla durmadı, bende gidebilirse birlikte devam etsin diyorum şükür çok bi bulantım baş dönmem olmadı ama diğer bebeği de riske atmak istemiyorum internette sakıncası yok diyor ama doktorum 12 haftadan sonra kasılma riskini artırır keselim demişti, tekrar soracağım başka görüş alacağım ama şuan benim de kesmeye hiç gönlüm el vermiyor hazır değilim.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım çabucak toparlarsinAh canım benim… İnsanın kuzuyu ayırası gelmiyor ne yataktan ne memeden. Napıcaz biz böyleBebek buna hazır mı bilmiyorum ama benim hazır olmadığım kesin. Sizin ikinci kaza mı oldu planlı mıydı? İki yaş altı iki bebekle napıcaz bakalım
Ben dün gece aniden ateşlendim bu sabah da koşarak hastaneye gittim. Crp yüksek çıktı biraz ama allahtan influenza ya da domuz gribi değil onlar negatif çıktı. Bebek iyiydi kalp atımı biraz hızlı çıktı inşallah kötü bir şey olmaz çok canım sıkkın. Çok kötü sıtmalandım kalça kemiklerim falan nasıl batıyo.
Amin canım çok sağ olGeçmiş olsun canım Allah şifa versin umarım çabucak toparlarsin
Kaçıncı haftandasin ve kaç çıktı bebisin kalp atim hızı? Doktorun bisey dedi mi bu konuyla ilgili?
Anladım canım 9 10. Haftalar baya yukselio sonra giderek düşüyor diye demiştim endişe etme annesi iyidir o da inşallah gerçi ultrason resimlerinde yazar hızıAmin canım çok sağ ol7+5 teyiz kalp atım hızını söylemedi sadece biraz hızlı olduğunu söyledi şimdilik bir sorun yok izleyeceğiz dedi bakalım
Bende 10+2deyim.Bende de uyku hali var. Mide bulantısı da çok garip bir hafta midem çok bulanıyor. Diğer hafta hiçbişey yokmuş gibi tam tersi iştahım artıyor. Hafta hafta böyle ilerliyorHalsizlik beni mahvetti 2 dakika is yapsma 3 saat dinleniyorum yorgunluk elim kolkum kalkmiyor 12 hafta olsun diye bekliyorum bende canim bende tam 10 haftaligim ilk dogum yapacak ekimin basi sensin
Kadın dogun doktoruna gidip perinatoloji için kayıt actiriyorsunuz ve osekilde randevu alıyorsunuz ama genelde randevu yokBenim şuan kontrollerimün olduğu ilçede ikili tarama yapmıyorlarmış merkezde yaptır dediler merkezde hiçbir doktora muayene olmadım yani illa doktorun mu yönlemdirmesi gerekiyor
Valla vücudum dayak yemiş gibi resmenBende de hep yorgunluk ve uyku hali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?