• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Kızlar progestan iğne kullanan var mi kac güne bir yapiliyosunuz? Bana 3gune bir verdi iğneyi yapan hemsireden mi igneden mi totom feci durumda ağrıyo ağrıtan bi iğne mi bana mi böyle yaptı
Ben haftada bir vuruluyorum canım gebeden gebeye fark ediyor bazılarıysa her gün vuruluyor. İğneden canım o acı ağrı ve benim 1 hafta geçmiyor ağrısı🙄 yağlı bir iğne olduğu içinmiş ama elden de fark ediyor onu fark ettim yavaş yavaş enjekte edilince daha az ağrı yapıyor daha kısa sürede iyileşiyor ve bir sağdan bir soldan yaptırmayı tavsiye ediyorlar🌸

Kızlar benim kanamam olunca acilde benden kan filan almışlardı ertesi gün doktorum bakmıştı pırtılaşma sorunun yok dedi kafama takıldı bu kadar basit bir testmi pırtılasma genel olarak en cok karşılaştığım okuduğum sey pırtılasma sorunu bu kadar kolay bakılabiliyorsa neden bastan bakmıyorlar ki anlamadım bilmediğim bir konu yardımcı olabilecek var mı acabaa 🫢

Kızlar benim kanamam olunca acilde benden kan filan almışlardı ertesi gün doktorum bakmıştı pırtılaşma sorunun yok dedi kafama takıldı bu kadar basit bir testmi pırtılasma genel olarak en cok karşılaştığım okuduğum sey pırtılasma sorunu bu kadar kolay bakılabiliyorsa neden bastan bakmıyorlar ki anlamadım bilmediğim bir konu yardımcı olabilecek var mı acabaa 🫢
Benden kalp atışları duyulduğu gün kan tahlili istedi baya bi şeye bakılmış pıhtılaşma da vardı aptt değeri, doktorun istemesine göre değişiyo demek ki herkese baştan bakmıyolar ama bakılması gerekir bence de

Canım birebir aynıyız senle bende ilk hamileliğimde erkekti bulantılarım bu kadar şiddetli değildi yahu yataktan çıkmakta zorlanıyorum inanılmaz bende gece yatmadan 2 prilam sabah akşam birer onzyd alıyorum banamisin demiyor
Ben artık ilaçlarla daha fena oluyorum sanki canım hani çok bulantin oluyo istifra da edemiyorsun ilaç baskiliyo ama sürekli hasta gibisin
Bilmiyorum ya isyan etmiyorum asla yanlış anlaşılmasın ama zor yani ilgilenmem gereken bir çocuğum daha var ve sürekli hasta gibi olmak çok zor yanımda bana yardımcı olacak kimsede yok Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bugünleri gülümseyerek hatirlayalim :KK200:

Merhaba anneler aranıza yenı katıldım :) ınsallah ekım ayında bende ıkıncı bebegımı kucagıma alacagım. şuan 6 haftalık hamıleyım. Kanda TSH degerı yuksek cıktı dedıler euthyrox 25 mcg olanı yazdılar. Yanlış hatrlamıyorsam doktor yarım yarım iç dedi. Bu ılacı yarım içen varmı ?

Ya ben embriyo ya genetik arastirma yaptırmıştım acaba benimde yaptirmama gerek varmı
Doktoruna danış istersen hangi yöntem kullanıldı kaç hastalık tarandı. Bazen 5 bazen 7 hastalık tariyorlar ve bunların arasında en yaygın rastlanan genetik hastalıklar oluyor. Tarama testlerinde de fetal dna da da benzer hastalıkları tariyorlar. Şahsi fikrim bence gerek yok zaten basılmış ama nihai kararı tüp bebek doktorun daha da önemlisi embriyolog verir çünkü onlar biliyordur hangi hastalıkların tarandığini

Ya sende mi öylesin canım inşallah geçer 🤕 ben 2 hamileligimdede gayet iyiydim ama bunda bir tiksinti heryerden çöp kokusu geliyor burnuma, yediğim hersey gaz oluyor, mideme bi bulantı giriyor herseyden soğuyorum en sevdiğim şeyler bile hiç hoş gelmiyor bana 😔
Evet bana da ya mesela yemek istiyorum yiyorum yerken sorun yok ama sonra midem taş gibi öyle bir ağrı baskı var ki kusuyorum 1 sa geçmeden gündüz ayrı gece ayrı hafif yiyeyim diyorum gene öyle ev kokuyor bana da sürekli açıyorum heryeri inan bıktım bu be arkadaş acaba bağışıklığımız düşük ondan mı bu kadar etkileniyoruz

Progestan 50mg yaziyor üzerinde. Yağlı dedi evet hemşire de. Kan aldirmaktan korkardim ama iğne konusunda rahattım tüm algılarım degisti 😄 daha ilk ignem ve bu hafta bi daha vurdurcam diğer tarafa yaptiriyim üst uste olmasin diyorum 2tarafli olarak iptalim 😄😄
Merhaba ben bu iğneyi önceli tüp bebek tedaviö kullanmıştım. Hergün vuruluyordum. Popom morarmıştı artık. Üstüne oturamıyordum. Yağlı bir iğne dağılması zor oluyor. İğneyi vurduktan sonra buz ve kolonya ile masaj yapıyordum. İyi geliyordu.

image.webp

Günaydın kızlarr.. keseye bakıpta cinsiyetini anlayabilenler varmış☺️ var mı bi tahmininiz? Sizce erkek mi? Kız mı?🥰

Merhaba anneler aranıza yenı katıldım :) ınsallah ekım ayında bende ıkıncı bebegımı kucagıma alacagım. şuan 6 haftalık hamıleyım. Kanda TSH degerı yuksek cıktı dedıler euthyrox 25 mcg olanı yazdılar. Yanlış hatrlamıyorsam doktor yarım yarım iç dedi. Bu ılacı yarım içen varmı ?
ben yarım kullanıyorum tsh ım 2.8 çıktı

Benim 5.97 çıkmıştı 50 kim içtim 1 aydır bugün de tahlil verdim bakalım iyi çıkar inşallah sonuc

Dün mide rahatsızlığıyla doktora gittim nöbetçi doktor vardı en son bebişi 7 haftalıkken görmüştüm 10+2 de kocaman olmuş 🥹 3. Ve sürpriz bir gebelik ara ara duygularım çok karışıyor 😕 dün bebişi öyle büyümüş görünce ağlıycak gibi oldum..kızlarr bulantı ve tiksinme konusuna gelince önceki 2 gebeliğim de yaşadım herşey kokuyordu ev mutfak.. 13 hafta olana kadar mutfağa bile girememiştim sonra yavaş yavaş geçti bunda şükürler olsun böyle bi durum yaşamadım..

Dün mide rahatsızlığıyla doktora gittim nöbetçi doktor vardı en son bebişi 7 haftalıkken görmüştüm 10+2 de kocaman olmuş 🥹 3. Ve sürpriz bir gebelik ara ara duygularım çok karışıyor 😕 dün bebişi öyle büyümüş görünce ağlıycak gibi oldum..kızlarr bulantı ve tiksinme konusuna gelince önceki 2 gebeliğim de yaşadım herşey kokuyordu ev mutfak.. 13 hafta olana kadar mutfağa bile girememiştim sonra yavaş yavaş geçti bunda şükürler olsun böyle bi durum yaşamadım..
Masallah cok sevindim insallah cinsiyet haberlerinide ayni heyecanla veririz ,ben asiri duygusalim herseye agliyorum ve asiri kirilganim hemde herkese aliniyorum atar yapiyorum Bende yarin gidecegim heyecanlayim benimki de 10+1 oldu hayirlisiyla ben dis fircalarken kustum dis fircalama bana zor geliyor discimde kussan da fircala mutlaka dedi bende kusmali cok olmuyor surekli mide bulantim.asiri yorgunluk halsizlik bas agrim 2 gunde bir mutlaka oluyor ve istah sifirlandi sevdigim seuleri bile yiyemiyorum

Kızlar cinsiyet öğrenen yok mu daha 😅 ben salı günü gittim doktor ben anladım ama sana gösterebileceğim bir şey yok dedi 🤣 bende dedim madem söylemeyeceksin neden anladım diyosun 🤣🤣🤣 çatlamak üzereyim
Buyuk haksizlik yapmis sana haklisin catlar insan kac oldun canim bizler daha 10 haftaligiz gozukmezki daha

Back
X