2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Çok şükür bebişim çok küçük olmasına rağmen kalbini duyduk 🥹 geç döllenme olabilir dedi doktor. 6+4 ü haftadayım ama 6+0 ile uyumluymuş. Sorun olmaz dedi. Mide bulantısı için priam verdi. Sakız çiğne bolca dedi. 3 hafta sonra tekrar çağırdı 🥹🤍

kediannesibiri kediannesibiri
İstanbul yaş 34
6+4 kalp atışımızı duyduk🤍
Masallah masallah olsun riskli haftalar kendini cok yorma yipratma agir isler yapma yeter hepimiz ayni seylere dikkat ettik doktor bana 2 li taramadan sonra serbestsin dedi insallah senin dogum nezamana geliyor

Az önce doktordan çıktım.. Çok şükür her şey yolunda🧿🧿🧿🤲
11+6 haftalık olduk.Doktor ense kalınlığı yok, kalpte parlaklık yok dedi. İkili tarama yaptırmak isteyip istemediğimi sordu ben de kararsız kaldım..Kızımda yaptırmamıştım.
Siz yaptıracak mısınız?
Ben daha gitmedim 10. Hafta gitmiştim istiyor musun diyince hayır dedim. Doktorlarim da sağlık ocağı ebe de çocuğu aldirmak gibi bir düşüncen yoksa tarama yaptırma dedi. Ayrıntılı ultrason yaptiracagim inşallah. Maşallah ne güzel büyümüş takvime göre 12. Haftamdayim ben de doktora göre bir kaç öndeydi hatta ;) Nisan başı bayram öncesi gideceğim kontrolüme gösterirse cinsiyet öğrenirim inşallah. Size söyledi mi gosterdi mi ?

ANNE ADI 🤰🏼emozerYAŞ 🙌🏻33ŞEHİR👠AnkaraSAT21 Wkim 2024🗓️KESE🎈9+1KALP ATIŞI 💗ANNENİN
🤍?
İSİM
Menekşe/Mehmet👶🏼
DOĞUM TARİHİ 21 Ekim 2024
Bu kadar detaylı gerek yoktu tamam ekliyorum 😀En son adet başlangıç tarihinizi belirtiniz kaç ocakta adet oldunuz

Masallah masallah olsun riskli haftalar kendini cok yorma yipratma agir isler yapma yeter hepimiz ayni seylere dikkat ettik doktor bana 2 li taramadan sonra serbestsin dedi insallah senin dogum nezamana geliyor
Ekim sonu olacak benim mecburi sezaryen çünkü.
24.10.2024 çok güzel bi tarih yalnız😂😂

Doktorumdan çok memnunum. Burda bi arkadaş da önermişti saolsun.

Güzel geçti. Doktor egzersiz önermiyorum dedi. Yürüyüş bile mi dedim. Evet biraz ara ver dedi. 3 hafta sonra yeniden çağırdı. Sizi de 3 hafta sonra mı çağırdı?
Herseyin yolunda olmasına. Benim doktor 4 hafta sonra gel dedi 8 de gitmiştim 12 de gideceğim

Az önce doktordan çıktım.. Çok şükür her şey yolunda🧿🧿🧿🤲
11+6 haftalık olduk.Doktor ense kalınlığı yok, kalpte parlaklık yok dedi. İkili tarama yaptırmak isteyip istemediğimi sordu ben de kararsız kaldım..Kızımda yaptırmamıştım.
Siz yaptıracak mısınız?
Yaptıracağım canım bayram dönüşü çağırdı beni de test için çok kıymetli bir test olduğunu da söyledi. Ben zaten yaptıracaktım ama doktoruma sizin öneriniz nedir diye sorduğumda yaptırılması önemli çok kıymetli bir test bu haftalar için dedi

Ben cumartesi fetal dna yaptirdim esimden de kan aldilar. 10 15 gun icinde sonuc cikarmis cokk heyecanliyim korkuyla bekliyorum

Bugün saat 5'te randevum var, 9. haftaya girdim. 7. haftada kalp atışını duymuştuk. İçimde bir huzursuzluk var kızlar hiçbir belirtim kalmadı. Bana dua edin, bir şeyler ters gibi hissediyorum ya. Allah'ın izniyle şu 9. haftayı da çıkarsak rahatlayacağız.
İçinizi ferah tutun 🙏🙏 annelik hiç rahatlamamaktır :)

Back
X