- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #6.021
%80 iyi bir oran :) değişmez muhtemelen . sağlık gelsinDoktor 12. Haftada cinsiyet tahmini yaptı %80 erkek dedi kızlar ama değişir mi bilmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%80 iyi bir oran :) değişmez muhtemelen . sağlık gelsinDoktor 12. Haftada cinsiyet tahmini yaptı %80 erkek dedi kızlar ama değişir mi bilmiyorum![]()

Amin hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah%80 iyi bir oran :) değişmez muhtemelen . sağlık gelsin![]()
Off ne zor durumlar sukur bende hicbiri olmuyor sansliyim.mesafe guzelmis onu anladim esim sayesinde odaCanım aslında senlik eşinlik değil olay karakter bakma baş edemiceksen hiç bir şekilde baş edemezsin benim bi iki kere cinnet anıma denk geldi ondan beri bana daha cekingen konuşurken 2 kere düşünüyor ve çok kez laf söyledi eşimin yanında hep sustum yeni evliyken eşimde annesinin huyunu biliyor ondan asla müdahale edemez etmesine izin vermiyor ve sürekli daha gebelik olmadan bile kimse kucağına alamaz öpemez öyle her dk gelemez diye konuşuyor ailesinin yanında hatta bardak bile taşısam annesine kızıyor sen neden yapmıyorum diye anneside bende kaç tane doğurdum ettim böyle sey görmedim diyor eşimde biz senin gibi kolay anne baba olanadık tedavilerle olduk diyip duruyor kalbını kırmasa da açık açık anlatıyor Allahtan eşimde benim gibi pinpirikli yoksa sıkıntı yaşardım. Ama tek öğrendiğim şey kalp kırmadan gereken neyse söylemek yoksa asla durmuyorlar
Ohaa saka demi cus de demek istiyorumBaştan tedbir şart canım kırmadan dökmeden keskin net olmak her zaman iyi bence yoksa gerçekten bazı kayınvalideler emziriyor torurunu bunu yaşamak beni delirtir sanırım![]()
Bencede degismez ayyy ilk cinsiyet geldi hadi bakalim%80 iyi bir oran :) değişmez muhtemelen . sağlık gelsin![]()
Makinasi lazim iyimi bana 12+6 da gel dedin ayni cagirmis 11 ile 14 arasi zaten canimRandevu tarihi vermedi 12. Hafta uğra yanıma dedi randevuyla uğraşma bulamazsın dedi devlet hastanesi oldugu için galiba bende arada kaldım ne zaman gitsem diye 12+6 mı yoksa 13. Haftamı yoksa daha erken mi bilmiyorum
Erkek bebekler hemen belli ediyor sanırım arkadaşımın kızdı 17. Haftada öğrenmiştiBencede degismez ayyy ilk cinsiyet geldi hadi bakalim
Değişmez büyük ihtimalle sağlıkla gelsinDoktor 12. Haftada cinsiyet tahmini yaptı %80 erkek dedi kızlar ama değişir mi bilmiyorum![]()
Doktor 12. Haftada cinsiyet tahmini yaptı %80 erkek dedi kızlar ama değişir mi bilmiyorum![]()
Ayyy ilk cinsiyet geldiii saglıkla gelsin paşamızDoktor 12. Haftada cinsiyet tahmini yaptı %80 erkek dedi kızlar ama değişir mi bilmiyorum![]()
Tamamdır ekliyorum .sezeryan olacagım için 38.haftada doğum olacak benım. doktorum 38 de alıyorum dedi.
AminEğer değişmezse grubumuzun ilk cinsiyetini öğrenmiş olduk hayırlı olsundarısı bizlere
![]()
Teşekkür ederim canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahAyyy ilk cinsiyet geldiii saglıkla gelsin paşamız![]()
Doktora göre değişir ama yapar bence epey olmuş sizin deAyy benimde cumartesi randevum var. 12. Haftam bitmiş olacak. Bende merak ediyorum cinsiyet tahmini yapar mı acaba![]()
usg var mı. bız de bakalım :) bılen arkadaslar var ya .Doktora göre değişir ama yapar bence epey olmuş sizin de
Uff galıba bence TURSU . cekırdek cıtler gıbı koca kavanozu onume alıp salatalık tursusu yemk ıstıyorumAşırı hurma aşeriyorum. Günde bir tane yiyip kendimi durdurmaya çalisiyorum, youtube’da kağan hoca var, her şeyin fazlası var kararında tüketin diyor. Ama korkmasam herhalde paketi bitiririm![]()
Hayırlı olsunseda ünsal
Ankara
sat : 02/02/2024
kese : 5+4
kalp atışı : ? henuz kontrolume var :)
Tahmını doğum tarihi : 30.10.2024
kediannesibiri benıde lısteye eklermısınız :))))