2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Canım aslında senlik eşinlik değil olay karakter bakma baş edemiceksen hiç bir şekilde baş edemezsin benim bi iki kere cinnet anıma denk geldi ondan beri bana daha cekingen konuşurken 2 kere düşünüyor ve çok kez laf söyledi eşimin yanında hep sustum yeni evliyken eşimde annesinin huyunu biliyor ondan asla müdahale edemez etmesine izin vermiyor ve sürekli daha gebelik olmadan bile kimse kucağına alamaz öpemez öyle her dk gelemez diye konuşuyor ailesinin yanında hatta bardak bile taşısam annesine kızıyor sen neden yapmıyorum diye anneside bende kaç tane doğurdum ettim böyle sey görmedim diyor eşimde biz senin gibi kolay anne baba olanadık tedavilerle olduk diyip duruyor kalbını kırmasa da açık açık anlatıyor Allahtan eşimde benim gibi pinpirikli yoksa sıkıntı yaşardım. Ama tek öğrendiğim şey kalp kırmadan gereken neyse söylemek yoksa asla durmuyorlar
Off ne zor durumlar sukur bende hicbiri olmuyor sansliyim.mesafe guzelmis onu anladim esim sayesinde oda

Kızlar bence bu süreçte stres yaratan herşeyden özellikle de kayınvalidelerden uzak durmak gerekiyor benimki ben de kalıyordu tek yaşadığı için eşimde tek çocuk maalesef ben güzel bir dille anlattım ve bu süreçte gelmemesini söyledim anlamıyorlar başka türlü çocuk olduktan sonra bol bol görüşeceğiz zaten hamilelikte bari rahat versinler

Randevu tarihi vermedi 12. Hafta uğra yanıma dedi randevuyla uğraşma bulamazsın dedi devlet hastanesi oldugu için galiba bende arada kaldım ne zaman gitsem diye 12+6 mı yoksa 13. Haftamı yoksa daha erken mi bilmiyorum
Makinasi lazim iyimi bana 12+6 da gel dedin ayni cagirmis 11 ile 14 arasi zaten canim

Aşırı hurma aşeriyorum. Günde bir tane yiyip kendimi durdurmaya çalisiyorum, youtube’da kağan hoca var, her şeyin fazlası var kararında tüketin diyor. Ama korkmasam herhalde paketi bitiririm :KK43:
Uff galıba bence TURSU . cekırdek cıtler gıbı koca kavanozu onume alıp salatalık tursusu yemk ıstıyorum

Back
X