2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Ayy inşAllah, ben de salı günü gideceğim kontrole, fetal dna yaptıracağım. Zaman durdu sanki...:)

Aksine bebek hareketli olunca şekilden şekile giriyor, etkili olacağını düşünüyorum.:))

Canım 12. Hafta kontrolü de önemli ya ense burun kalınlığı vs. Acaba öyle tercih eden oldu mu ya da önce normal doktora gidip verim alamayıp tekrar perinaloğa giden oldu mu acaba diye merak ettim.
Ben normal doktoruma gittim sıkıntı varsa perinatolaga dlgidersin demişti çok şükür burun kemigi ense kalınlığı iyi dedi ama benim tüp bebek genetige göndermiştim embriyoyu onyuzde gerek yok dedi

Benim kanamam var Perşembe 13 olcak keseriz demişti Perşembe ama progestan fitile devam ederiz demişti

Bende 9. Haftadayım bugün kasık ağrım var. Sürekli oluyor mu bu kasık ağrıları. Kanama var mı diye bakmaktan paronoyak oldum.

Bende 9. Haftadayım bugün kasık ağrım var. Sürekli oluyor mu bu kasık ağrıları. Kanama var mı diye bakmaktan paronoyak oldum.
Ah canım bende 9um. Birkaç gündür yoğun kasık ağrısı vardı sol tarafımda şu ara iyiyim. Değişken oluyor yani. Ben de korkuyorum öyle olunca ama sorunca normal diyorlar. Solda ağrı olunca erkek oluyormuş bi de öyle bi söylenti var

Benimkide sağda Hadi bakalım evet normal diyorlar ama işte ah bu stres Yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı

Ya benimde çok ağrım yoktu 2 aksamdır ciddi ağrım var korkmaya başladım bi oluyor bi olmuyor

Yüksek tansiyonun var mı kaçıncı gebeliğin

Bişeyler yiyip gidince daha hareketli oluyorlar cinsiyet görme ihtimali de daha fazla olur uyanık ve hareketli olursa bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…