- 8 Şubat 2024
- 144
- 131
- 18
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.441
Ayy inşAllah, ben de salı günü gideceğim kontrole, fetal dna yaptıracağım. Zaman durdu sanki...:)Progrstanı ilk 3 ay kullanıcağımı söyledi doktorum 21+2 yiz salı günü doktora gideceğim soracağım devam edeyim mi diye çok heyecanlıyım ama aşırı karın kasık ağrım oluyor kramp şeklinde rahim büyüyor diyorlar ay inşallah sağlıkla görürüm yavrumu
Aksine bebek hareketli olunca şekilden şekile giriyor, etkili olacağını düşünüyorum.:))Kızlar cinsiyeti göstermesi için bebeğin hareketli olması dezavantaj mı olur? Kontrole giderken çikolata mı yesem diyorum belki görür cinsiyeti diyedaha çok var da ben cinsiyeti erken öğrenme derdine düştüm
Ben normal doktoruma gittim sıkıntı varsa perinatolaga dlgidersin demişti çok şükür burun kemigi ense kalınlığı iyi dedi ama benim tüp bebek genetige göndermiştim embriyoyu onyuzde gerek yok dediCanım 12. Hafta kontrolü de önemli ya ense burun kalınlığı vs. Acaba öyle tercih eden oldu mu ya da önce normal doktora gidip verim alamayıp tekrar perinaloğa giden oldu mu acaba diye merak ettim.
Benim kanamam var Perşembe 13 olcak keseriz demişti Perşembe ama progestan fitile devam ederiz demiştiHanımlar progestan’a devam ediyor musunuz? Yarın 12+0 oluyoruz, devam edelim dedi doktorum. Folik asiti değiştirdik sadece, balık yağlı omega 3lü bi şey kullanacağım. Acaba neden progestan’a devam ediyorum fikriniz var mı? Sadece mesajlaştık soramadımhiç kanamam filan da olmadı
Kaçıncı haftada gostermediKızlar cinsiyet öğrenen oldumu bizimki göstermedi
Bende 9. Haftadayım bugün kasık ağrım var. Sürekli oluyor mu bu kasık ağrıları. Kanama var mı diye bakmaktan paronoyak oldum.Progrstanı ilk 3 ay kullanıcağımı söyledi doktorum 21+2 yiz salı günü doktora gideceğim soracağım devam edeyim mi diye çok heyecanlıyım ama aşırı karın kasık ağrım oluyor kramp şeklinde rahim büyüyor diyorlar ay inşallah sağlıkla görürüm yavrumu
Ben canım isterse bitane yiyorum. Bence herşey gibi fazlası zarar.Arkadaşlar canım çok hurma çekti böyle gördükçe kendime zor hakim oluyorum bi tane yesem sıkıntı olur mu acaba
Bende 10. Haftaya kadar kullanacaktım. Kahve akıntı olunca uzattı doktorum. Yarın 12. Hafta olacak. Umarım bıraktırır.10. Haftaya kadar kullandım ben bitince kutu bırak yenisini alma dedi. Tüp bebek miydi sizinki de?
Ah canım bende 9um. Birkaç gündür yoğun kasık ağrısı vardı sol tarafımda şu ara iyiyim. Değişken oluyor yani. Ben de korkuyorum öyle olunca ama sorunca normal diyorlar. Solda ağrı olunca erkek oluyormuş bi de öyle bi söylenti varBende 9. Haftadayım bugün kasık ağrım var. Sürekli oluyor mu bu kasık ağrıları. Kanama var mı diye bakmaktan paronoyak oldum.
Benimkide sağdaAh canım bende 9um. Birkaç gündür yoğun kasık ağrısı vardı sol tarafımda şu ara iyiyim. Değişken oluyor yani. Ben de korkuyorum öyle olunca ama sorunca normal diyorlar. Solda ağrı olunca erkek oluyormuş bi de öyle bi söylenti var
Çok stresli oluuyor insan için ya bir şeyde yapamıyorsun anlayamıyorsunda ne olup ne bittiğiniYa benimde çok ağrım yoktu 2 aksamdır ciddi ağrım var korkmaya başladım bi oluyor bi olmuyor
Yüksek tansiyonun var mı kaçıncı gebeliğinKızlar bugün ikili test yaptırdım rahimdeki sağ ve sol damardan sol taraftakinde çentik var dedi sol uterinde çentik diye geçiyor raporda. yüksek tansiyon durumunda bebek için tehlikeliymiş çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı
Normalde hiç öyle bişey yoktu 2. Gebelik ilki kürtaj olmuştu maalesef 8 haftalıkkenYüksek tansiyonun var mı kaçıncı gebeliğin
18 Kasım tahmini doğum tarihiniz kasim annelerine katılmanız uygun olacaktır12 şubat
Bişeyler yiyip gidince daha hareketli oluyorlar cinsiyet görme ihtimali de daha fazla olur uyanık ve hareketli olursa bebişKızlar cinsiyeti göstermesi için bebeğin hareketli olması dezavantaj mı olur? Kontrole giderken çikolata mı yesem diyorum belki görür cinsiyeti diyedaha çok var da ben cinsiyeti erken öğrenme derdine düştüm
Son adet tarihinizi belirtir misiniz ayrıca beni etiketleyin yoksa gözden kaçıyor tüm mesajlara bakamıyorumMerhaba yeni katıldım aranıza.
13w1d
Sat 21.12.2023
Kalp atışı 8w1d
Cinsiyet kız (nipt sonucuna göre)
Doğum ekim başı Eylül sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?