2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hurma rahim ağzını yumuşattığı için doğumu başlatma özelliği var, özellikle ilk haftalar kesinlikle yasaktı. Çok çok canınız çekerse en fazla 2 tane dedi bana doktor o da her gün değil
Yaa benimkide aksine kan şekerini oynatır sadece çabuk acıkırsın abartma demişti. Doğuma yakın yesem açılmam olur mu diye sormuştum istersen paket paket ye hiç bişey olmaz demişti zira olmadı da baya uğraştım açmak için tabi herkes kendi doktorunu dinlesin en sağlıklısı

Hanımlar progestan’a devam ediyor musunuz? Yarın 12+0 oluyoruz, devam edelim dedi doktorum. Folik asiti değiştirdik sadece, balık yağlı omega 3lü bi şey kullanacağım. Acaba neden progestan’a devam ediyorum fikriniz var mı? Sadece mesajlaştık soramadım hiç kanamam filan da olmadı

Benim düşük tehlikem ve kanama alanım olduğu için hem hap hem fitil hem de iğne olarak verdi 10 gün kullan dedi 10 gün sonra çağırdı o zaman ne der bilmiyorum inşallah devam ettirmez özellikle fitili kullanmak biraz zahmetli

Ay benimki hap şeklinde neyse ki. 5. haftadan beri kullanıyorum her gün fitil olduğunu düşünmek istemiyorum Devam ettirmez inşallah. Benim hiç kanama vs olmadı da niye acaba devam ediyoruz diye merak ettim. Gittiğimde sorarım artık Teşekkür ederim

Ekliyorummm

Son adet tarihiniz nedir

10. Haftaya kadar kullandım ben bitince kutu bırak yenisini alma dedi. Tüp bebek miydi sizinki de?

Kızlar bugün ikili test yaptırdım rahimdeki sağ ve sol damardan sol taraftakinde çentik var dedi sol uterinde çentik diye geçiyor raporda. yüksek tansiyon durumunda bebek için tehlikeliymiş çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı

Progrstanı ilk 3 ay kullanıcağımı söyledi doktorum 21+2 yiz salı günü doktora gideceğim soracağım devam edeyim mi diye çok heyecanlıyım ama aşırı karın kasık ağrım oluyor kramp şeklinde rahim büyüyor diyorlar ay inşallah sağlıkla görürüm yavrumu

Kızlar cinsiyeti göstermesi için bebeğin hareketli olması dezavantaj mı olur? Kontrole giderken çikolata mı yesem diyorum belki görür cinsiyeti diye daha çok var da ben cinsiyeti erken öğrenme derdine düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…