2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlarr, 12. Hafta tarama ultrasonunu perinatolog tercih eden var mı? Normal doktordan farkı olur mu acaba?
Canım benim ilk gebeligim tüp bebek ikizdi yaptığım merkezde bakmislardi 30. Haftaya kadar doktorum bakmisti ve her muayene 1 bucuk saat falan sürüyordu yani çok detaylı bakıyordu. Ama şimdi sen normal doktora geçtiysen gerek yok bence 20. Haftadan sonra perinatolag yeterli bence

Selamlar normalde kasım annesiyim ama ilk bebeğim erken doğmuştu büyük ihtimalle bu bebeğimde benzer zamanda gelicek. O yüzden burayada geleyim dedim İstanbul'da oturuyorum 31 yaşındayım 9 aylık bir oğlum var 5+4 gebeyim henüz doktora gitmedim Nisan başı gidicem yine erkek tahminimce 17 Kasım doğum tarihi gösteriyor ama oğlumda 11 temmuz yerine 19 haziranda gelmişti yani kim bilir

Canım benim de 12. hafta randevum var ama normal doğum doktoruma. Perintaloğa neden alıyoruz ? Hiç bilmiyorum
Canım 12. Hafta kontrolü de önemli ya ense burun kalınlığı vs. Acaba öyle tercih eden oldu mu ya da önce normal doktora gidip verim alamayıp tekrar perinaloğa giden oldu mu acaba diye merak ettim.

Ya ben doktumu seviyorum benim de tüp doktorum ama öyle çok uzun bakmıyo, aşırı yoğun ve dolu bir doktor. O yüzden de perinatolog daha cazip geliyor

Ben almadım ama internetten bakıyorum sürekli. Kafamda bir liste belirlemeye çalışıyorum. Genel olarak zıbınlar, tulumlar set halinde daha uyguna satılıyor. O yüzden set olarak alacağım inşallah.

Yeğenlerim arka arkaya oldu, ablam kiyafetinden tutun, oto koltuğuna kadar her şeyi sakladi. Biz herhalde sadece bez alacağız

Ya ben doktumu seviyorum benim de tüp doktorum ama öyle çok uzun bakmıyo, aşırı yoğun ve dolu bir doktor. O yüzden de perinatolog daha cazip geliyor
Benimki de öyleydi eşi de kendi merkezinde kadın dogumcuydu o bakıyordu muayene arasında kendisi de dahil oluyordu dedim ya uzun sürdüğü için . Iki doktor görmesi de işime geliyordu. Ama senin yoğun ve kısa bakıyorsa normal bir yerden devam edersin

Yeğenlerim arka arkaya oldu, ablam kiyafetinden tutun, oto koltuğuna kadar her şeyi sakladi. Biz herhalde sadece bez alacağız
Valla en güzeli. Benimde yeni doğum yapan arkadaşlarım var onlardan alacağım bebeklerinin kıyafetlerini. Park yatak ve bebek arabamız zaten var, kiyafetide bedavaya getirirsem tamamdır

Çok doğru söylüyorsunuz ben elimden geleni yapıcam bakalım zaman ne gösterecek

Arkadaşlar canım çok hurma çekti böyle gördükçe kendime zor hakim oluyorum bi tane yesem sıkıntı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…