2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar ben saçımı boyadım bugün bitkisel boyayla doktorumun izniyle moralim çok bozuluyordu saçım rengarenk ve beyazlar çok fazlaydı. Annenin de morale ihtiyacı var düşüncem o yönde
12 hafta dolunca ben de boyayacağım ya bitkisel boya ile, bence de önemli

Biliyorum oraya dahilim zaten benim doğumum vaktinden önce oluyo genelde 4 hafta kadar o yüzden burayada geldim
Ama hepimiz için o risk var zaten . Gruplar arası sorun olur mu bilemiyorum kurallarını bilmemiyorum platformun. Yetkili kişiye sorayım.

Son düzenleme:
Çok stresli oluuyor insan için ya bir şeyde yapamıyorsun anlayamıyorsunda ne olup ne bittiğini
Aynen annem kayınvalidem biliyor zaten cok kişi bilmiyor hala söylemedim kimseye onlarda sürekli evham yapma ne düşünürsen o olur abartıyosun herşey yolunda demiş doktor bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler diyorlar ama beni anlamıyorlar zoruma gidiyor onca tedavi sonrasında oldu bir şey olacak diye ödüm kopuyor stres yapıp berbat hale gelmiyorum sadece doğal olarak endişeleniyorum ve bence herkes aynı korkuları yaşıyor bakıyorum da nedendir bilmiyorum eskiler daha rahat bu konularda çünkü sıkıntısız hemen gebe kalabilmişler ben maddi manevi çok yıprandım sonunda Rabbim nasip etti şükürler olsunnn Allahıma binlercee kez ona isyan etmek gibi olmasın ama Allahım biliyor içimi onun dediği olur elbette teslimiyet başka ama bu korkuda içgüdüsel diye düşünüyorum kalbim pır pır heran her doktor randevumda acaba nasıl iyi mi kalbi atıyor mu diye düşünüyorum elimde olmadan ikili taramam var haftaya inşallah sağlıklıdır ama sağlıksızsada doğuracağım elbette nasip olmuş hiç kıyarmıyım ama kimse içimi anlamıyor gibi geliyor kalbim yoruluyor kırılıyorum aslında hassasta biri değilim ama bilmiyorum

Kızlar ben saçımı boyadım bugün bitkisel boyayla doktorumun izniyle moralim çok bozuluyordu saçım rengarenk ve beyazlar çok fazlaydı. Annenin de morale ihtiyacı var düşüncem o yönde
Yuru be! Ben de yaptim aynindan. Doktorum boya bi sey olmaz dedi. Dun gittigim ikinci doktor ilk 12 hafta nolur nolmaz boyatma dedi. Ama ben gecen hafta organik boya alip dip boya yapmistim coktan. Yemin ederim moralim duzeldi ya cok beyazim cikmisti napsam kapanmiyordu, cok mutluyum.

Ah canım bu stresi, korkuyu başka kimse anlamıyor gerçekten. Eşin bile. Gerçekten içten gelen bir şey insan engel olamıyor. Şu an iyiyim mesela ama az önce aşırı korkmuştum. Böyle böyle belli bir haftadan sonra rahatlayacağız sanırım. Ablamda tüp bebekle çocuk sahibi oldu. Şu anda 2 aylık yeğenim. Oda 6 sene bekledi, uğraştı. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız. Bunu düşünüp kendimi rahatlatıp biraz akışına bırakıyorum. Çok streslenincede buraya yazıyorum biraz rahatlıyorum. Hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Bende 9. Haftadayım bugün kasık ağrım var. Sürekli oluyor mu bu kasık ağrıları. Kanama var mı diye bakmaktan paronoyak oldum.

12+3’ten bildiriyorummm, 11. haftamda bir şey yoktu son 3 günde ince ince ve ara ara olan bir karın ağrısı yaşıyorum. Bebişlerimiz büyüyor bu da vücudumuzda böyle bir tepkimeye sebep oluyormuş. Ara ara olması normal yanii, rahat ol

Hangi marka bitkisel acaba benimde beyazlarım çoğaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…