- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 158
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.481
12+3 benim de 2 gündür sanki tekrar başa sardım mide bulantıları hazımsızlık yediğimde birşey yok. Yetmeyen gibi bugün başağrısı mahvoldum 2 kere mecburi parol aldım ;(12+3’ten bildiriyorummm, 11. haftamda bir şey yoktu son 3 günde ince ince ve ara ara olan bir karın ağrısı yaşıyorum. Bebişlerimiz büyüyor bu da vücudumuzda böyle bir tepkimeye sebep oluyormuş. Ara ara olması normal yanii, rahat ol
12+3 benim de 2 gündür sanki tekrar başa sardım mide bulantıları hazımsızlık yediğimde birşey yok. Yetmeyen gibi bugün başağrısı mahvoldum 2 kere mecburi parol aldım ;(
BioMagic diye bi marka aldim, ilk defa denedim, hic amonyak kokmadi, normalde beyazlar kapansin diye 40dk beklemem gerekiyodu cok beyaz oluyo bende, ben ilk kullanim diye emin olamayip 25dk beklettim, sonuc harika oldu.Hangi marka bitkisel acaba benimde beyazlarım çoğaldı
Rica ederim canım tabi ki bunlar normal şeyler. Bebeğe birşey oluyormu diye düşünmüyorum o ihtimali pek aklıma getirmiyorum. Hatta azarlıyorum ufaklığı bak bana neler yapıyorsun sen gel inşallah dünyaya totonu yemezmiyim diyeHatirlarsan geçen hafta belirtilerim azaldı diye stres yaşiyordum, çok sağol sende destek oldun hatta olabilir bunlar diyeAma dediğin gibi aynı şekilde bulantı, kasık ve karın ağrim geri başladi ayni şeyleri yaşıyoruz şu an
Aa çok iyi 25 dk ben de deniyim biraz kendime gelmem lazım saçlarım bir güzelleşti ama beyazlar moral bozuyorBioMagic diye bi marka aldim, ilk defa denedim, hic amonyak kokmadi, normalde beyazlar kapansin diye 40dk beklemem gerekiyodu cok beyaz oluyo bende, ben ilk kullanim diye emin olamayip 25dk beklettim, sonuc harika oldu.
Rica ederim canım tabi ki bunlar normal şeyler. Bebeğe birşey oluyormu diye düşünmüyorum o ihtimali pek aklıma getirmiyorum. Hatta azarlıyorum ufaklığı bak bana neler yapıyorsun sen gel inşallah dünyaya totonu yemezmiyim diyemental olarak yoruldum. Evdekilere yetemiyorum hatta kendime bile bazen inşallah gecicek ve ahh nereden nereye diyicez
Ben de kullandım da tüp bebek benim kiYok hayır değil normal yolla oldu ilk gebelik
Umarım canım insan bıkıyor yani ben de 22 Ocaktan beri kullanıyordum bugün sonuncu kullandım bıraktım oh bee dedimBende 10. Haftaya kadar kullanacaktım. Kahve akıntı olunca uzattı doktorum. Yarın 12. Hafta olacak. Umarım bıraktırır.
Benimde öyle hazimsizlik kusma isteği kasık agrisi bide biz dgru duzgun sevinemedik hiç hep kanamam oldu kackez acillere taşındık hala daha kanama devam bu yüzden sürekli sakın bişe alma çocuğa diyor herkes sonra üzülürsün 12+1den haberler boyleHatirlarsan geçen hafta belirtilerim azaldı diye stres yaşiyordum, çok sağol sende destek oldun hatta olabilir bunlar diyeAma dediğin gibi aynı şekilde bulantı, kasık ve karın ağrim geri başladi ayni şeyleri yaşıyoruz şu an
Sicaksu torbası en iyisi
Üzülmeyin sizi çok iyi anlıyorum bende tedaviyle gebe kaldım ve bütün hislerimiz aynı inanın ne hissettiysem yazmışsınız. “Allahım zorumuzu kolaylaştırsın.” Bende dün gece acaba Büyüyecekmi gerçekten içimde kucağıma alabilcekmiyim diye hüngür hüngür ağladım üstelik tansiyon hastasıyım bütün doktorlar çok riskli diyor ama bugün diyorum ki biz ne yaparsak yapalım rabbimin dediği olucak güzel düşünelim inşallah bizde bebeklerimizin kokusuna kavuşuruz da kolumuz kanadımız hafifler. Birde bol kuran okumak sübhanallahi ve bihamdihi okumak beni çok rahatlatıyor , Cevşen okuyabilirsiniz başka elden birşey gelmez Rabbime emanetAynen annem kayınvalidem biliyor zaten cok kişi bilmiyor hala söylemedim kimseye onlarda sürekli evham yapma ne düşünürsen o olur abartıyosun herşey yolunda demiş doktor bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler diyorlar ama beni anlamıyorlar zoruma gidiyor onca tedavi sonrasında oldu bir şey olacak diye ödüm kopuyor stres yapıp berbat hale gelmiyorum sadece doğal olarak endişeleniyorum ve bence herkes aynı korkuları yaşıyor bakıyorum da nedendir bilmiyorum eskiler daha rahat bu konularda çünkü sıkıntısız hemen gebe kalabilmişler ben maddi manevi çok yıprandım sonunda Rabbim nasip etti şükürler olsunnn Allahıma binlercee kez ona isyan etmek gibi olmasın ama Allahım biliyor içimi onun dediği olur elbette teslimiyet başka ama bu korkuda içgüdüsel diye düşünüyorum kalbim pır pır heran her doktor randevumda acaba nasıl iyi mi kalbi atıyor mu diye düşünüyorum elimde olmadan ikili taramam var haftaya inşallah sağlıklıdır ama sağlıksızsada doğuracağım elbette nasip olmuş hiç kıyarmıyım ama kimse içimi anlamıyor gibi geliyor kalbim yoruluyor kırılıyorum aslında hassasta biri değilim ama bilmiyorum
Tansiyon problemin yoksa sende yediklerine falan dikkat edersen kılına dikkat edersen inşallah bişey olmazen fazla 2.21 olmalıymış sınırda yani takip edecek o yüzden
Kilona dikkat edersen demek istedimTansiyon problemin yoksa sende yediklerine falan dikkat edersen kılına dikkat edersen inşallah bişey olmaz
Çentik dediğin nedir bilmiyorum ama benim de iki test için gittiğimde her iki damarda da notch + dedi. İleriki haftalarda yüksek tansiyon riski var tansiyonunu takip et dedi. Damarlardaki dirençmiş notch dediği şey ve sanırım ileriki haftalarda damarlar bebeği beslemede yetersiz kalabiliyormuş. Henüz endişelenmek için çok erken ama yine de aspirin başlayalım dedi. 6-8 hafta kullanalım sonra yine değerlendirelim bu damarları dedi. İlk 3 gebeliğimde böyle bir sorunum olmamıştı. 3 gebelikten sadece 1 tane kızım var diğerleri kayıp. Ama kızımda da 9 ay boyunca tansiyorum tam tersi düşüktü ve hiç böyle bir sorun yaşamamıştık. Umarım bunda da yaşamayız.Kızlar bugün ikili test yaptırdım rahimdeki sağ ve sol damardan sol taraftakinde çentik var dedi sol uterinde çentik diye geçiyor raporda. yüksek tansiyon durumunda bebek için tehlikeliymiş çok korktum başına böyle bir şey gelen var mı
Benim de biri 1.74 diğeri 2.39Sol uterin 2.22 sağ uterin 1.25 diyor raporda
Hangi firma ile anlaştınız?Kızlar bugün kontrole gittim 11+1 fakat ultrasona göre 12+3. Yani geç döllenme tanısından öncesi sat tarihimi yakalamış oldum ama yine de kalp atışı geç duyulduğu için 11+1 baz alınacakmış.Her şey çok güzel dedi doktor ense kalınlığına, burun kemiğine baktı gayet iyi dedi. Progestan ve folicasiti bıraktırdı, yerine balıkyağı omega 3e geçiyoruz. Yarın da Fetal Dna kan almak için gelecekler ben 14.200 tlye anlaştım en kapsamlı paketini. Cinsiyet için de bir şey göremedi, ben bir çıkıntı gördüm ama klitoriste olabilir o daha belli değil dedi. DNA sonucuna göre kesin belli olacak sanırım Benden haberler bu kadar. Sizlerin de güzel haberlerini bekliyor olacağım
Firmayı sormadım açıkçası doktorum 3 numara verdi, onlarla konuşarak karar verdim Yarın öğrenirimHangi firma ile anlaştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?