2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
12+3 benim de 2 gündür sanki tekrar başa sardım mide bulantıları hazımsızlık yediğimde birşey yok. Yetmeyen gibi bugün başağrısı mahvoldum 2 kere mecburi parol aldım ;(

12+3 benim de 2 gündür sanki tekrar başa sardım mide bulantıları hazımsızlık yediğimde birşey yok. Yetmeyen gibi bugün başağrısı mahvoldum 2 kere mecburi parol aldım ;(

Hatirlarsan geçen hafta belirtilerim azaldı diye stres yaşiyordum, çok sağol sende destek oldun hatta olabilir bunlar diye Ama dediğin gibi aynı şekilde bulantı, kasık ve karın ağrim geri başladi ayni şeyleri yaşıyoruz şu an

Rica ederim canım tabi ki bunlar normal şeyler. Bebeğe birşey oluyormu diye düşünmüyorum o ihtimali pek aklıma getirmiyorum. Hatta azarlıyorum ufaklığı bak bana neler yapıyorsun sen gel inşallah dünyaya totonu yemezmiyim diye mental olarak yoruldum. Evdekilere yetemiyorum hatta kendime bile bazen inşallah gecicek ve ahh nereden nereye diyicez

BioMagic diye bi marka aldim, ilk defa denedim, hic amonyak kokmadi, normalde beyazlar kapansin diye 40dk beklemem gerekiyodu cok beyaz oluyo bende, ben ilk kullanim diye emin olamayip 25dk beklettim, sonuc harika oldu.
Aa çok iyi 25 dk ben de deniyim biraz kendime gelmem lazım saçlarım bir güzelleşti ama beyazlar moral bozuyor

Allah yardımcınız olsun evde sorumluluklarınız varsa zor olur tabi, ablamın da iki tane üst üste oldu telaşını yorgunluğunu hatirliyorum. Benim ilk gebeliğim daha bizde tayinciyiz, bir eşim bir ben. Kimse yok. Herkesin farklı oluyor işte yorgunlukları Belki de dönüp baktığımızda bugünleri özlemle anacağız

Benimde öyle hazimsizlik kusma isteği kasık agrisi bide biz dgru duzgun sevinemedik hiç hep kanamam oldu kackez acillere taşındık hala daha kanama devam bu yüzden sürekli sakın bişe alma çocuğa diyor herkes sonra üzülürsün 12+1den haberler boyle

Sicaksu torbası en iyisi

Üzülmeyin sizi çok iyi anlıyorum bende tedaviyle gebe kaldım ve bütün hislerimiz aynı inanın ne hissettiysem yazmışsınız. “Allahım zorumuzu kolaylaştırsın.” Bende dün gece acaba Büyüyecekmi gerçekten içimde kucağıma alabilcekmiyim diye hüngür hüngür ağladım üstelik tansiyon hastasıyım bütün doktorlar çok riskli diyor ama bugün diyorum ki biz ne yaparsak yapalım rabbimin dediği olucak güzel düşünelim inşallah bizde bebeklerimizin kokusuna kavuşuruz da kolumuz kanadımız hafifler. Birde bol kuran okumak sübhanallahi ve bihamdihi okumak beni çok rahatlatıyor , Cevşen okuyabilirsiniz başka elden birşey gelmez Rabbime emanet

Çentik dediğin nedir bilmiyorum ama benim de iki test için gittiğimde her iki damarda da notch + dedi. İleriki haftalarda yüksek tansiyon riski var tansiyonunu takip et dedi. Damarlardaki dirençmiş notch dediği şey ve sanırım ileriki haftalarda damarlar bebeği beslemede yetersiz kalabiliyormuş. Henüz endişelenmek için çok erken ama yine de aspirin başlayalım dedi. 6-8 hafta kullanalım sonra yine değerlendirelim bu damarları dedi. İlk 3 gebeliğimde böyle bir sorunum olmamıştı. 3 gebelikten sadece 1 tane kızım var diğerleri kayıp. Ama kızımda da 9 ay boyunca tansiyorum tam tersi düşüktü ve hiç böyle bir sorun yaşamamıştık. Umarım bunda da yaşamayız. şimdilik tansiyonum ortalama 9-6 civarı yani gayet iyi. Siz de ölçüyor musunuz nedir tansiyon durumunuz?

Kızlar bugün kontrole gittim 11+1 fakat ultrasona göre 12+3. Yani geç döllenme tanısından öncesi sat tarihimi yakalamış oldum ama yine de kalp atışı geç duyulduğu için 11+1 baz alınacakmış. Her şey çok güzel dedi doktor ense kalınlığına, burun kemiğine baktı gayet iyi dedi. Progestan ve folicasiti bıraktırdı, yerine balıkyağı omega 3e geçiyoruz. Yarın da Fetal Dna kan almak için gelecekler ben 14.200 tlye anlaştım en kapsamlı paketini. Cinsiyet için de bir şey göremedi, ben bir çıkıntı gördüm ama klitoriste olabilir o daha belli değil dedi. DNA sonucuna göre kesin belli olacak sanırım Benden haberler bu kadar. Sizlerin de güzel haberlerini bekliyor olacağım

Son düzenleme:
Hangi firma ile anlaştınız?

Bizim de çarşamba yaptırdığımız ikili test sonucumuz çıkmış kızlar. Şükürler olsun risk çook düşük sonuç çok iyi dedi doktorum içim rahatladı biraz da olsa.. darısı hepimizin başına sağlıkla kucaklarımıza almaya nipt için de çok kararsızım yarın doktorumun önerdiği firma ile görüşeceğim bakalım ne diyecekler fiyat için ?

Bu arada çoğu kişinin isim listesinde kız olarak İpek gördüm. Bir İpek kız annesi olarak söyleyebilirim ki çok hassas çok kırılgan ve alıngan, hastalıklara karşı da öyle malesef. İpek ismini çooook severek ve isteyerek koydum ama ismini gerçekten çok yaşıyor bilin ona göre koyun derim bu arada kızımdayken cinsiyet öğrenmediğimiz için kız olursa ipek erkek olursa Ediz diye kararlaştırmıştık. Yani şimdi kardeşi erkek olursa adı belli Ediz olacak ama kız olursa ben İdil yada Feride isimlerini çoook seviyorum eşim Elif istiyor kızım ise Derin olsun istiyor. Erkek olursa işimiz kolay ama kız olursa epeyce karışık kafalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…