2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hayırlı olsunn çok sevindim hatta dün içimden geçmişti sizin oğlunuz olucak diyecektim
Yaaa vallahi canim ruyama 2 kez girdi benim de cok sagolun doktorum dediki kiz nesili azaliyor dedi agirlik erkek oluyor son yillarda dedi bem hep saglikli olsun diye dua ettim

Yaaa cok sagol kuzum ben hep herkesin haberlerini aldikca kendim kadar seviniyorum cocuklqrumiz saglikli olsun insallah

Ben gunde 1 paket iciyordum. Hamile oldugumu ogrenince 2 hafta falan gunde 2 tane ictim. Sonra bir gun inat ettim ve yarindan itibaren asla icmicem dedim. Naneli sakiz cignedim olips yedim asiri gerginlik oldu, sanki bosluga dusmusum gibi hissettim otobus beklerken bir sigara yakayim, yemek piserken beklerken birnsigara yakayim vs hep al aliskanligi olmus birkac gun esim bir firt cek vs bile dedi hatta canim istese de inat ettim asla icmedim. 40gundur falan icmiyorum esim cok icer mesela yanimda bazen canim istiyor ama asla 1 nefes cekmiyorum bence sen de kafanda bir gun belirle o gunden sonra icmicem de kendini sartla ama strese de girme neden iciyorum vs diye kendini suclama stres bebege daha zararli. Doktorum gunde 1 tane icebilirsin demisti bana ama birakirsan tabiki cok saha iyi dedi

Son düzenleme:

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim, inan bu konuda psikolojik desteğe çok ihtiyacım oluyor bazen. Lanet bir bağimlilik, 2ye zor düşürdüm. Seni de tebrik ederim müthiş bir irade örneği gerçekten

Beni de hissetmeye çalışsana ay benim ne olacak

Benim de işim aşırı stresliydi, Aralık ayında istifamı verdim. Sigara psikolojik bir şey olduğu için çalişmaya devam etsem belki kendimi daha zor tutardim. Seni aşiri iyi anliyorum

Bizde yasak yok ama biz de yapmiyoruz ahahah
Yani orda bebe var sanki ona saygısızlık gibi geliyor yani asla yanlış anlaşılmak istemem yapılması kötü bir durum değil ben yapamıyorum yani odaklanıp zevk alamam tabi yapabilen keyfini sürsün

Helal olsun vallahi, allah bana da nasip etsin inşallah

Bir gecelik sordu annem gecenlerde magazada hamile geceligiymis ama modeli babaanne geceligi gibi dantelli vs 1500tl dedi adam

Yani orda bebe var sanki ona saygısızlık gibi geliyor yani asla yanlış anlaşılmak istemem yapılması kötü bir durum değil ben yapamıyorum yani odaklanıp zevk alamam tabi yapabilen keyfini sürsün
Ben de tabiki aala kimseyi elestirmem herkesin kendi özeli sonucta. Bana da oyle geliyor valla bebek varya orda rahatsiz olacakmis sanki gibi. Bir de su siralar esimin de benim de isimiz cok yogun ev stresli aklimiza bile gelmiyor

Benim de işim aşırı stresliydi, Aralık ayında istifamı verdim. Sigara psikolojik bir şey olduğu için çalişmaya devam etsem belki kendimi daha zor tutardim. Seni aşiri iyi anliyorum

Evdeyken aksamlari aramıyorum çok canım ya da hafta sonları.
Ama is yerinde sürekli bir koşturma, stres , karmaşa , kaos nefretlik.
Gerçi ben gebeligimi öğrendiğimden beri zerre eskisi gibi davranmıyorum bebeğim her şeyden çok önemli. Bir de şu sigarayı halletsek ama bu kadar bile düşürdüğüm için kendime teşekkür ediyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…