- 9 Nisan 2017
- 459
- 1.076
- 113
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.401
Bende ctesi gidicem 15+5 de artık net olarak öğrenelim inşalalhBenim kontrolüm 16+4te ayın 30unda ama ben 24üne yani haftaya çarşambaya aldım randevuyu. Kesinleşir muhtemelen, öyle demişti. Ay çok heyecanlı ya
Cok uzuldum kuzum sen ne dusunuyorsun banada 2li de riskli dedi fetali yaptirdi sonra temiz cikti bunuda sordu bisey olsa aldirabilirmisin bende cok zor sorunun cevabi Allah in bana verdigini kiyamama dedimKızlar merhaba. Şimdi ikili test sonucumu aldım. Down riski 1:296 çıktı. Oğlumda 1:8000di. Ona göre bayağı risk yüksek. Doktor 1:300ü sınır kabul ediyoruz. Sonucun çok kötü değil ama şahane de sayılmaz dedi. İstersen amniyosentez ya da fetal yaptırabilirsin sana kalmış dedi. Moralim çok bozuldu ya
Canim ben bir anda bayilmistim gerisini hatirlamiyorum oncesinde kanli ishal yapiyordum cok kotuydum baya 1 gun surdu sonra bir anda bayildim oyle beni apar topar capa ya goturduler herseyime baktilar yatirdilar o gece ondan dedim riskli diye iyi yapmissin sen arastirmaya bile gitsen olurÇok sağol canım cevapladığınız için doktor bı tanıdık var onu aradık ilaç söyledi acile gittim enfeksiyon 51 olmuş zaten ordaki doktorda başka doktorları aradı bnm doktorun önerdiği ilaçtan daha ağır bı antibiyotik onerdi günde 3 tane çok daha iyiyim şuan siz gaita testi vermismiydiniz bnm gittiğim hastanede yoktu yapamadım sadece kan verdim yola cikacagim için test yapmadan ilaç vermek zorunda kaldılar
Benim suanda 7 de marttaki kontrolumde 2 doktorumda korkulacajk seviyede degil diyor ilk gebeligimde 35 di gelisim geriliginden durdu bebekGebelik sonlanabilir mi denildi. İlginç. Asla böyle bir şey demedi doktorlarım bana. Benimde ilk 9 filandı sonra 3 e düştü bugün tekrar kan verdim bakalım
Sor bence canim kesinlikleBuarada kadın doğum doktoruma söylemedim bunu aile hekimim takip ediyordu ona da sorsam mi acaba
Tansiyonu kontrol edin dedi hep 13e 8dir benim. Tuzu kesmemi söyledi. Cok kanamadi biraz kan geldi sadece. Bu cuma kontrolum varBurunda kanama neden oluyor acaba doktorunuza danıştınızmı çağırmadığına göre yakın tarihte kontrole gitmişsinizdir
Ayy biri de bana yapsaÜst kat komşumun iki gelini birden hamile onlara ben tuz attım ikisi de göbeğini kaşıdı ikisi de kız gerçekten
İş yerinde oda arkadaşımın burnu hamileliğin ilk dönemlerinde ara ara kanıyordu. Doktoru normal olduğunu söylüyordu. Hepimizde farklı bir şeyler oluyorBenim 8. haftada oluyordu kardiyolojiye de gittim hatta. 4 4 kere kanadı sonra durmuştu. Şimdi 12. Haftadayım yine başladı akşamları 1 2 gündür. Anlamıyorum da niye olduğunu
Ayy ben hicbisey yapmiyorum 2 ay yattim tam 3 aylik oldu risk bitti dedim yine yatiyorum oyuzden ben hic bakim filan yok canim bende makyaj urunleri soracaktim nisan sonuna cocugum iyi olursa suslenip hayalim var hamile elbiseleri giyip gezmek istiyorum insallahKızlar cilt ve sac bakiminiza devam ediyor musunuz hamilelikten sonra? Ben cilt bakımıma eskisi gibi devam ediyorum bir zararini görmedim ama okudugum bazı yerlerde insanlar cilt bakımı için bile çok panik davranıyor, vegan icerikli urunleri kullanıyorum bir de nemlendirici vs.
Ay inşallah süslenip süslenip sagliklica dışarı çıkarsın bebiskon ile bol bol fotoğraf çek hatıra kalsınAyy ben hicbisey yapmiyorum 2 ay yattim tam 3 aylik oldu risk bitti dedim yine yatiyorum oyuzden ben hic bakim filan yok canim bende makyaj urunleri soracaktim nisan sonuna cocugum iyi olursa suslenip hayalim var hamile elbiseleri giyip gezmek istiyorum insallah
Ben sac icin kopük krem jöle vs kullanmaya devam ediyorum. Cilt icin de gunes kremi nemlendirici krem kullaniyorumKızlar cilt ve sac bakiminiza devam ediyor musunuz hamilelikten sonra? Ben cilt bakımıma eskisi gibi devam ediyorum bir zararini görmedim ama okudugum bazı yerlerde insanlar cilt bakımı için bile çok panik davranıyor, vegan icerikli urunleri kullanıyorum bir de nemlendirici vs.
Hiç maske peeling yapmıyor musunuzBen sac icin kopük krem jöle vs kullanmaya devam ediyorum. Cilt icin de gunes kremi nemlendirici krem kullaniyorum
Saçlarıma bir şey yapmıyorum ama cildime devam ediyorum sayılır. C vitamini ve azelaik asit kullanıyorum. Nemlendirici de kullanıyorum içeriklerini araştırmıştım hepKızlar cilt ve sac bakiminiza devam ediyor musunuz hamilelikten sonra? Ben cilt bakımıma eskisi gibi devam ediyorum bir zararini görmedim ama okudugum bazı yerlerde insanlar cilt bakımı için bile çok panik davranıyor, vegan icerikli urunleri kullanıyorum bir de nemlendirici vs.
Yapmaya enerji bulamiyorum bulsam yapardımHiç maske peeling yapmıyor musunuz
İlk doktoruma ulaştım bı doz şase toz kullan dedi.Daha önce kullanmstm sorun olmaz mı dedim en guvenlisi o onu kullan dedi.Zaten onu kullandıktan sonra 67 den 21 e düşmüştü ama işte olması gereken değer 0-4 arası,çok yüksek hala.Cok şükür ki kanda çıkmadi enfeksiyon o yüzden sorun yokmuş ama tedavi gerektiriyor tabi her türlüSor bence canim kesinlikle
Sor bence canim kesinlikle
Benim 1453tü 3 gün gecikmişti adetim. Aslında kesem betam her şeyim haftamla uyumlu gidiyordu ama geç göründüİlk beta degeriniz kacti.?hatrliyorsaniz ogrenebilir miyim.? Bazilari 50-150 arasi olunca gec dollenme diyorlarda ondan sordum..
Benimde 1380 adet gecmesinin 3.gunu yine. Sonrada yapmamistim tahlili.. bugun bebek gorunmeyince doktor beta yapti 28.600 cikti. Cuma tekrar yapacagiz . İnsallah benimde senin gbi olur yarabbimBenim 1453tü 3 gün gecikmişti adetim. Aslında kesem betam her şeyim haftamla uyumlu gidiyordu ama geç göründüGeç döllenme dediler fakat eski tarihini yakaladı önüne bile geçti. Siz bekleyin mutlaka haber verin dualarım sizinle
izninizle size ozel mesajla bi video atsam sanki cektigim videoda ben bulut gbi kucuk bir kabarti goruyorum. Yani kafayi yemis doktorum kendisi degilde hemsiresine ultrasonu tutturdugu icin gorememis olabilir belki.sizde incelermisiniz:)Benim 1453tü 3 gün gecikmişti adetim. Aslında kesem betam her şeyim haftamla uyumlu gidiyordu ama geç göründüGeç döllenme dediler fakat eski tarihini yakaladı önüne bile geçti. Siz bekleyin mutlaka haber verin dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?