- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.421
Zaten 5 haftalıksa görünmesi imkansız gibi bir şey, 13 mm de az kese için. Bence göreceksiniz sıkmayın tatlı canınızıBenimde 1380 adet gecmesinin 3.gunu yine. Sonrada yapmamistim tahlili.. bugun bebek gorunmeyince doktor beta yapti 28.600 cikti. Cuma tekrar yapacagiz . İnsallah benimde senin gbi olur yarabbim
İnsallahhhh insallahhZaten 5 haftalıksa görünmesi imkansız gibi bir şey, 13 mm de az kese için. Bence göreceksiniz sıkmayın tatlı canınızı
Çok anlamam ama tabi atabilirsiniz ordan konuşalımizninizle size ozel mesajla bi video atsam sanki cektigim videoda ben bulut gbi kucuk bir kabarti goruyorum. Yani kafayi yemis doktorum kendisi degilde hemsiresine ultrasonu tutturdugu icin gorememis olabilir belki.sizde incelermisiniz:)
Bu görüntüde kaç haftalık? Biz keseyi 5+2 gibi görmüştük içinde beyaz noktalar vardı onlar da bebeğe ait gelişecek ve kalbi oluştuktan sonra da kalp sesi dinleriz demişti.6+2 gibi de kalp atışı duymuştukİnsallahhhh insallahhGonderemedim video gonderilmiyor. Ama videodan yakaladigim bir resim şu.
6 haftalik bir kese goruntusu bu. Bebek gorunmuyo doktorumun dedigine gore..Bu görüntüde kaç haftalık? Biz keseyi 5+2 gibi görmüştük içinde beyaz noktalar vardı onlar da bebeğe ait gelişecek ve kalbi oluştuktan sonra da kalp sesi dinleriz demişti.6+2 gibi de kalp atışı duymuştuk
Çok geçmiş olsun, yardım edebilecek biri gelse ne güzel olur.Kızlar doktora gittik, plasenta ayrılmaya başlamış dedi. Durum ciddi full yatman lazım asla birşey kaldırmaman lazım dedi. Ikınmak bile yasak dedi.
15 kiloda bi oğlum var mümkün değil ki dedim. 1 Ay takip edicez plasenta yukarıya çıkması gerekiyor dedi ilaçlar verdi şimdi yatıyorum.
Cinsiyetimiz erkekmiş.
İçerisinde beyaz bseyler var ama sanki boş bir kese değil belli yani , çok anladgm bsey değil ama geç döllenme dedikleri böyle bsey olablr.Bence bı kaç haftaya kalp atışıyla birlikte goruceksiniz bebisi inşallah6 haftalik bir kese goruntusu bu. Bebek gorunmuyo doktorumun dedigine gore..
Aksam 10 da yatan ve sabah 7 de kalkan benYa kızlar bütün gün uyuyup gece benim gibi baykuşa dönen var mı? Yeri geliyor öğlen 2ye kadar uyuyorum malum gece de uyku olmuyor. 4 gibi falan uyuyorum
Yok ya tekrar baktim fotoya sanki bizimki de buna benziyordu baya ay şeklinde bsey var içinde nasıl görünmüyor demiş anlamadım.Kalp atışından mi bahsediyor acaba yani henüz kalbi oluşmamış anlamında çünkü o 8.haftalara kadar duyulabiliyormus diye biliyorumİnsallahhhh insallahhGonderemedim video gonderilmiyor. Ama videodan yakaladigim bir resim şu.
canim o ay gbi olan bebegin beslenecegi yolk kesesiymis ama bbek yok ortada insallah bende bebegimin kalbini duyarim sag salim kucagima alabilirim. Tek istegim bu.Bu görüntüde kaç haftalık? Biz keseyi 5+2 gibi görmüştük içinde beyaz noktalar vardı onlar da bebeğe ait gelişecek ve kalbi oluştuktan sonra da kalp sesi dinleriz demişti.6+2 gibi de kalp atışı duymuştuk
MaşallahAksam 10 da yatan ve sabah 7 de kalkan ben
Bence bizimki de böyle bseydi.Yolk kesesi de en önemli belirti diye biliyorum.Oyüzden en yakın zamanda kalp atışını duyarsınız inşallahcanim o ay gbi olan bebegin beslenecegi yolk kesesiymis ama bbek yok ortada insallah bende bebegimin kalbini duyarim sag salim kucagima alabilirim. Tek istegim bu.
Akşam 11 gibi yatan sabah 6:30 da kalkan benAksam 10 da yatan ve sabah 7 de kalkan ben
aynen ben de. saat 10 buçuk oluyor gözlerim ağırlaştı. 7de sanki alarm kurmuş gibi uyanıyorum. uyanmam gerekse uyanamam normaldeAksam 10 da yatan ve sabah 7 de kalkan ben
Kardiyoloji normal olabilir beklenen fizyolojik bir yanıt dedi. Çok önemsemedi açıkçası. İlk olduğu zamanlar çarpıntım falan da oluyordu. Bu bir iki gündür burnum akıyor sanıyorum peçeteye siliyorum bakıyorum ki kanıyor. Öyle çarpıntı falan da olmuyor. Belki bahar alerjim olduğu için sık hapmşurmmadan kaynaklı da olabilir şu araki kanamam. BilemiyorumKardiyolokiji doktoru birşey söylemedi mi , bende de bir iki defa oldu bazen ara ara hafif oluyor ama internetten baktığımda gebelikte olabilir ciddi bir durum teşkil etmez ibarelerini görünce rahat tutmuştum içimi açıkçası sizinde kardiyoloji birşey demediyse damarlarımızdan kaynaklı olabilir . Kadın doğum doktoru bir yorum yapmasını acaba
11 de uyuyorum, 2 de su içmek için kalkıyorum. 5 buçukta namaza kalkıyorum 6 buçukta da okul içinAkşam 11 gibi yatan sabah 6:30 da kalkan ben
12 de uyuyorum. Gece uyanıyorum ağzım kurumuş oluyor su içiyorum bi saat sonra uyanıyorum tuvalete. Sonra yine ağzım kurumuş oluyor su içiyorum bi saat sonra yine uyanıyorum11 de uyuyorum, 2 de su içmek için kalkıyorum. 5 buçukta namaza kalkıyorum 6 buçukta da okul içinBen hiç verimli uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?