2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İyi akşamlar arkadaşlar, ben 14+4 haftaligim şuan ve iki gündür kasık ağrım hiç yok oncesinde de aşırı siddetliydi normal mi böyle olması.Biri kalbi durmuş hiç belirti yokken yazmıştı sanki tedirgin oldum azıcık.Bybu dile getirirken bile tuhaf oldum ya.Kontrolumuze de daha 2 hafta var

Bacak arasında bakınca kız gibi geldi bana canım. bende 13. Haftadayım yanlış tahmin yaparlar diye kontrole gitmiyorum 16.haftayı bekliyorum. Bu aralar hep yanlış cinsiyet tahminleri duyuyorum tırstım nedense
evet bu görüntüde baya kız gibi ama işte yine de ben de biraz daha bekleyeceğim emin olmak için :)

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı doğumu özelde istiyorum bir arkadaşım dedi ki devlette devam edip belli aydan sonra özele giden hastaları kabul etmiyorlarmış peki bu konuda bilginiz var mı düzcede özel hastane bir tane var oda iyi değil yakın şehirlere mi gitsem o kadar sıkıştım ki napıcamı bilemez hale geldim genel anestezi istiyorum geçmişte ağır psikolojik tranvalar yaşadım tetiklenir diye böyle istedim ama hastane doktor konusunda kafam cok karışık düşünmek için de geç kalmak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Yaa oylemiymis canim bilmiyordum mesena bobrek olayini nezaman farketti peki acin da yeni seni uzuyoruz bu sorularla genetik teste 2 li demi cikmjsti
Kalbi durduğunu öğrendiğim de inceledi ultrasonla doktor orda tespit etti ben ikili ve genetik yaptırmadım.bir önceki ultrasonda herşey iyiydi bebekte birşey yoktu.patalojiye gönderildi bebek kesin sebep için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…