- 17 Haziran 2023
- 1.035
- 2.550
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.801
Sizi doktor mu yönlendirdi. Benim doktorum bı şey demedi 18. Haftada kontrole gel dedi.Kızlar detaylı ultrason icin perinatologtan 22+4. Haftada randevu alabildim çok mu gec sice. Doktorum 20-23 hafta arasinda yaptirabilirsin demisti
evet bu görüntüde baya kız gibi ama işte yine de ben de biraz daha bekleyeceğim emin olmak için :)Bacak arasında bakınca kız gibi geldi bana canım. bende 13. Haftadayım yanlış tahmin yaparlar diye kontrole gitmiyorum16.haftayı bekliyorum. Bu aralar hep yanlış cinsiyet tahminleri duyuyorum tırstım nedense
Hıhıhı :) evet bekleyin bence deevet bu görüntüde baya kız gibi ama işte yine de ben de biraz daha bekleyeceğim emin olmak için :)
Evet doktorum 20-23 haftalar arasi detayli ultrason icin perinatologa gidebilirsin dedi. 3 hafta sonra rutin kontrole gel dedi. 22+4e randevu aldim perinatologaSizi doktor mu yönlendirdi. Benim doktorum bı şey demedi 18. Haftada kontrole gel dedi.
Ayyy iyi barii22+5e aldım bende sorun olmaz dediler
Beni de doktorum 20-24 arası detaylı ultrasona yönlendirdi canım, aldığın tarih uygun bneceKızlar detaylı ultrason icin perinatologtan 22+4. Haftada randevu alabildim çok mu gec sice. Doktorum 20-23 hafta arasinda yaptirabilirsin demisti
Iyi bari canım sevindimBeni de doktorum 20-24 arası detaylı ultrasona yönlendirdi canım, aldığın tarih uygun bnece
Merhaba bilgi alabildiniz mi bende araştırıyorum şerife hanimiKızlar İzmir'de şerife dikayak a giden var mı ona gitmeyi düşünüyorum ama doğum ücreti falan ne kadar bilen var mı Ekim gibi olcak galiba doğumum
Yok normal benimki perinatolog 3.500 ücreti Ankara pahalı netAnkaradayım kadın doğum uzmanı muayeneleri 2000 den başlıyor perinatologların 4500. Benim aradıklarım mı pahalı ya
Esenler Medipol 900₺ ama benim indirimim var 675₺ ödüyorumKızlar muayene ücretleriniz ne kadar acaba ben devlete gidiyorum 1400 dedi bugün bir yeri aradım normal mi
Ben ona gittim çok tatlı bir doktor gebelik takibini ona gitmeye karar verdim egepole de geliyor kendisi doğuma çok memnun kaldık bizMerhaba bilgi alabildiniz mi bende araştırıyorum şerife hanimi
Ben tüp bebek için gitsem ön görüşmeye egepol hastanesine mi gidicemBen ona gittim çok tatlı bir doktor gebelik takibini ona gitmeye karar verdim egepole de geliyor kendisi doğuma çok memnun kaldık biz
Doktorum konferansta maalesef başka doktora da randevu alamadım perşembe günü gelecekmiş o zaman göreyim seni dedi heycanla stresle bekliyorumben de tss var ama fiyatlar maalesef normal bursada genellikle 1500 tl siz listenin en basısınız sizin cinsiyetiniz belli olmadı mı
Bana da fazla geldi bilmiyorum fiyatları ondan sizlere danışmak istedimYerinde olsam devlet hastanesinde devam ederdim canım 1400 çok fazla bence.
Benim aradığım bi klinik hastane de değil güvemedim de genel yorumlar cihazları cok iyi ama doktor cok iyi değil seklinde ondan hem ücret ödeyip hemde kendimi riske atarım diye korkuyorumCanim ben medilife beylikduzu ne gidiyorum perinatalog 1500 tl oduyorum
Ben de perinatologtan fiyat aldım 2 yerden biri 3200 dedi biri 4485Ankaradayım kadın doğum uzmanı muayeneleri 2000 den başlıyor perinatologların 4500. Benim aradıklarım mı pahalı ya
Kalbi durduğunu öğrendiğim de inceledi ultrasonla doktor orda tespit etti ben ikili ve genetik yaptırmadım.bir önceki ultrasonda herşey iyiydi bebekte birşey yoktu.patalojiye gönderildi bebek kesin sebep için.Yaa oylemiymis canim bilmiyordum mesena bobrek olayini nezaman farketti peki acin da yeni seni uzuyoruz bu sorularla genetik teste 2 li demi cikmjsti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?